[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Aligzandr
Forum Index » Profile for Aligzandr » Messages posted by Aligzandr
Deci sa inteleg ca nu e neaparat nevoie de plante in acvariu ?
Chestia e ca inca nu m-am hotarat ce pesti voi pune in acvariul meu :-) (are 50 de litri)
Daca nu e neaparata nevoie de ale am sa le sar putin acum.
Vroiam sa folosesc un nisip foarte fin, nu stiu ce dimensiune insa m-am convins singur ca nu e bun ala, cum spuneati si voi; nu mai trece nimic prin ala.
Deci pietrisul cel de 1-3 mm e cel mai bun, dar este vreun tip de peste care are neaparat nevoie de nisip sau asta e doar pentru plante? :-?

Pietris natural se gaseste tot asa prin magazin sau trebuie sa caut undeva anume?
In primul rand tin sa va salut, avand in vedere ca acesta este primul meu comment pe acest forum. :-)
Am si eu o intrebare de incepator: daca nu ma intereseaza prea tare plantele, se poate folosi nisip mai fin in combinatie cu pietricele de alea "artificiale" zic eu, ca nu stiu exact din ce sunt facute, de la petshop? Adica, ma intereseaza daca dauneaza cu ceva pestilor aceasta combinatie...

Forum Index » Profile for Aligzandr » Messages posted by Aligzandr
Go to: