[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: narcis
Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Nu am folosit, dar citesc de mult. Din ce am observat, multi folosesc apa de osmoza in plantate. Principalul motiv este scaderea kh, care vine la pachet si cu alte beneficii. Cu siguranta vei avea doar avantaje, parerea mea. Doar sa ai niste parametrii tinta. Daca era mai ieftina solutia asta, o foloseam de mult, dar cum si asa sunt campion necontestat la consumul de apa pe 3 persoane, undeva intre 22-26,uneori 28mc mi-a iesit din calcule.
Daca nu il vrea nimeni, il vreau eu. Ne auzim in privat.
Super bazinul, super pestii. Tine-o tot asa!
Era interesant sa pui poze sau un filmulet cu etapele care le ai parcurs. Am vazut f multe bazine de genul, va iesi cu siguranta ceva frumos. Spor în continuare.
Chiar vroiam sa comand, dar nu stiam ce model sa iau. Multumesc de pont.
Ar merita introdus si un skimmer de suprafata, de la sunsun. Cei care folosesc de mai mult timp pot pune si modelul.
Multumesc frumos, am rasfoit-o putin, super.
@92fox. Multumesc frumos.
E bine ca a dat inapoi, e un pas inainte. Bazinul arata bine, doar ca se cam pierde in spatilu acela. acolo trebuie un bazin adevarat, de cateva tone .
Mersi Alin, o sa sun.
Stiti "la umbra unui nuc batran", doar ca la mine e sub bucephalandre .Bine ca mai am jumatate de kil de mancare de fry, poate poate. Nu radeti de pozele mele, atata pot .
Nu prea mai sunt pe stoc, mai sunt midday si atat. As vrea sa acopar o plaja mai mare de spectru. Acum am aquaflora,super flora si midday. Pacat ca nu se mai importa, am vazut ca nici cei de la green nu au. Nu ramane decat sa apelam la cunostinte/prieteni .
Multumesc de apreciere. O sa incerc si ceva poze cu floricele, dar taletul meu lasa de dorit la pozat . Poza asta mi-a facut-o un prieten, satul sa vada urateniile mele).
As vrea sa schimb tuburile, aveti vreo idee de unde mai gasim ceva giesseman t5/39w super flora, aquaflora, midday?
Am mai facut modificari, am renuntat la sumatrani si am mutat nanacarele in bazinul mare. L-am tuns zdravan, sa fac loc la monstrii, care stau pititi deocamdata. Referitor la noile bucephalandre, le-am pierdut prin bazin deja, mai recunosc doar 2.
A facut economie la apa , s-a gandit ca poate i-au mai ramas resturi de bacterii si sa nu omoare mortu'.
Material de mare calitate care pe viitor iti va face probleme? Ce dreac, eu nu te inteleg. Stiu ca se foloseste in substrat, ca baza, diverse materiale, chiar si substrat pro,etc, pentru o colonizare cat mai buna, cu o pompa de apa la baza sau nu , etc. Dar suprafiltrarea, ma depaseste, crezi ca iti va scoate tot no3 din bazin sau care e faza?
Carbunele ala e interesant, atata timp ai si ceva teste de care te tii in timp, sa vezi ce /daca beneficii aduce. Interesanta optiune ta de a-l folosi, fara a sti concret ce beneficii aduce. Depinde si daca te-ai gandit sa fie un proiect de durata sau nu, dupa exprimarea ta pare ca da.
Foloseste un lighean, o caserola sa ai loc. Tii planta de radacini si o scufunzi în spirt 2,3 secunde. Apoi imediat o pui pu?in la jet de apa, dupa care o scufunzi intr-o galeata cu apa, cateva minute. Mor cam toate algele. Nu stiu de gda, dar probabil e eficient si pentru ea.
Nu stiu ce fumezi, dar clar vreau si eu. Bazinul este super. Imi place tare mult bacopa aia rosie. Ma uitam zilele aste la un concurs cu bazine mici, prin juriu era si oliver k. Cica mult mai bine, daca folosesti plaje mai largi, sa folosesti pietris de culoare inchisa, pentru a evita stresul pestilor si contrast...
Le-am incurcalit) Dragon e aia cu gauri, plina de namol. Nici pe alea nu le sufar, e una de vreo 15 kg in bazinul de 650, ce a iesit die ea . Bine ca are Dan reflexe rapide si a corectat.
În functie de plantele pe care le alegi, alegi si pietrele. Dragon stone cam ridica kh' ul, unele plante nu prea apreciaza asta. Oricum, poti cere detalii la magazinul de unde faci achizitia, marea majoritate iti fac si teste la apa daca ai nevoie.
Bine ai revenit. Frumoasa tara cu fete frumoase, din Polonia, Lituania....
Ar fi indicat sa prezinti bazinul in alt topic, sa discutam mai pe indelete. Spor si payslip cat mai mare.

Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Go to: