[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionut_dt
Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
dan.pavelescu wrote:Prietene, sincer iti spun ca am baia mica si exista riscul sa nu incapi in ea

Aha deci, ai baie de doua persoane
Aveti grija cu sapunu' in baie cica acum e la moda ala lichid
Construieste o capcana din sticla de plastic
Daca vrei sa-l vinzi , sunt interesat
Vin si eu la gaurirea acvariului. Am un talent la udat cu dusul de n-ai vazut

Eu recomand sa-ti dai singur gaura daca faci rost de carota.
Crezi ca geamgiul ofera garantie? Daca se sparge, zice ca n-a fost sticla buna, si tot tre sa-l desfaci ca sa il relipesti
donpisote wrote:Sa traiasca , sa traiasca si cine i a facut scape ul lui si al meu.

Dragi colegi,scapeul meu si cel al lui @donpisote este facut de @fanta-Adrian. Omul are o viziune atat de larga incat imediat mi-a asezat pietrele in pozita care se vede.

Asa ca vi-l recomand cu mare placere

Adi, inca odata iti multumesc si raman dator de cinste.
dan.pavelescu wrote:Io cred ca e pentru uleiul de masline, iti pui cat ai nevoie ca sa te unga pe matze

La cat de goale sunt paharelele alea, a cam turnat ceva pe ...tobogan
Ce faci bre cu pipeta aia??? Teste la bautura??? da-ma reaku, asa ceva nu am mai vazut decat la obsedatii de ...calitate

M-a sunat sotia si mi-a zis ca s-a desprins un tentacul din anemona .

Este normal?
dan.pavelescu wrote:

Koala - iti jur ca sunt speriat, e vreo carciuma in tara asta pe care n-ai vizitat-o deja?

Dane, nentoo Koala le-a dovedit pe toate de pe plaiurile mioritice. Nu vezi ca acu' sta cu luna plecat pe'afara

Voi ati vazut fantoma din spatele geamului ??
K , rezervate, momentan lui quaz
Salut
Am vreo 4-5 ciuperci rosii de dat (donat)
0766274499-Ionut
Daca mai este de actualitate, sunt interesat eu

Se poate inchide,

Multumesc
Sincer, ma cam bate tehnologia
Dar tot eu castig razboiul.
Am incercat cu Chrome si vad ca merge , se pare ca celalalt browser facea figuri
Ia stati voi asa, ca nu androidul este de vina
Acest mesaj este scris de pe tableta, si ce sa vezi, clipurile se vad clar curat. Deci telefonul are o problema.
Da conasule, linkurile merg brici

Norocul meu ests ca sunt burghez si am si acasa calculator, asa ca pana la urma tot le vad
Aha deci, nu vreti voi sa lipiti un biet link sa vada si ochii mei ceva frumos, praduitorilor
Pai am telefonul de 3 ani (un LG G2), si abia acum, sa zic de vreo 2-3luni nu mai vad clipurile
Ma jur ca-n tineretea lui deschidea orice format
Hai ca am urmarit cele 3 clipuri
Nu pare grea operatia, doar ca la mine anemona este cat toata oala si tocatorul aluia

!!! nu stiu de ce pe telefon nu pot vedea clipuri de pe youtube: ''couldn't load plug-in''

Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
Go to: