Message |
|
Gata. Folositi Okazii.ro
Cred ca a fost un bug in comunicarea dintre vanzator si cumparator. Sit-ul, moderatorii si administaratorii nu au nici o vina.
Topicul se inchide.
|
 |
|
|
 |
|
levi wrote:
g.g wrote:
Livrarea prin curier rapid 20 RON.
Imi cer scuze, atat e si in provincie??? TM mai exact....
da
|
 |
|
Neritina sp. ZEBRA SNAIL
Neritina sp. SPOTTED RED SNAIL
Neritina sp. URCHIN SNAIL
Neritina sp. TIGER SNAIL
Neritina sp. MELON SNAIL
vor fi disponibile de saptamana viitoare cate 25 de bucati din fiecare.
Pretul lor este 8 RON / bucata.
Livrarea prin curier rapid 20 RON.
Preturile includ TVA.
Comenzile insotite de datele de contact le astept pe PM.
|
 |
|
Am zis chiar la inceput: "Altfel inca se mai faceau acvarii pe cornier. " :paperbag:
|
 |
|
prea tarziu, tocmai i-am taiat azi dimineata din importul de sapt viitoare. Sa vad maine daca se mai poate face ceva, si erau 4 specii de neritina de data asta ... dar am zis ca decat sa ramanem cu ei mai bine nu-i mai aducem.
|
 |
|
Bravos!
Eu l-am vazut live si e SUPERB!
|
 |
|
@ Sandu 
|
 |
|
radu_luchian wrote:Imi poate spune cineva pentru ce este adaosul de 200.000 ? Acolo spunea de o taxa, dar chiar 200.000 lei taxa?
NU este un adaos, ci este Taxa de Transport prin Curierat Rapid. Adica platesti pentru a primi produsele acasa sau la servici.
|
 |
|
|
 |
|
s-au epuizat.
|
 |
|
lazarginel wrote:Da sunt adevarati mancatori de alge acesti melci  Bravo lor
Dar sa nu uitam sa -i multumim lui g.g. pentru seriozitate.
sa va bucurati de ei!
PS: tura asta de melci s-a epuizat!
|
 |
|
toti au gauri, asa sunt ei.
|
 |
|
Cultura de alge se tine in refugium si necesita lumina. Poate fi folosita la filtrare, sau ca hrana pentru pestii ierbivori.
|
 |
|
Panoul de control
1. pH Computer
2. MV Computer
3. Lights Computer
4. Counter
5. Solenoid valve
6. pH Controller
7. Temperature Controller
8. Niveaumat
9. Aquaniveau
10. Ozone
11. Air Pump
12. Reef doser
Wave controller-ul si un water level alarm nu au mai incaput pe placa asta. 
|
 |
|
ii rog pe cei ce nu au confirmat inca melcii sa trimita un PM, in caz contrar voi onora cererile suplimentare.
Din pacate nu sunt decat 180 de neritine, iar comenzile depasesc oferta, in plus eu vreu sa scap repede de ei, deci ...
|
 |
|
Eu nu am apucat sa ma documentez, iar pozele le-am primit azi dimineata, insa desenul din link-ul tau seamana cu animalutele din poze.
Am sa-i dau poza de la tine sa ii compare si el.
|
 |
|
Din acvariul marin sub microscop
Astept discutii si remarci pertinente ce ar putea ajuta la identificarea "animalutelor".
Sunt din acvariul unui prieten, si au aparut in timpul unui tratament cu Neosal (Preis), nu ataca pestii si nici nu se fixeaza pe acestia. Stau pe geamuri, nisip si chiar se misca liber in acvariu. Unii au chiar si oua, deci reusesc sa se reproduca in mediul sarat.
Salinitatea este 1,021 iar temperatura 26,5. pH-ul 8,1, NO2, NO3 - nu am inca valorile.
|
 |
|
sydney5791 wrote:
g.g wrote:Gata. Maine ar trebui sa vina si sa fie OK.
deci va rog sa confirmati printr-un PM.
In 11 mai te-am intrebat intr-un PM ceva despre modalitatea in care ar putea ajunge la mine melcii (mai am in Sentbox mesajul), dar neprimind raspuns am trimis azi catre dna Mirela comanda pentru furtun si valve antiretur CO2 in care am inclus rugamintea de a-mi pune si mie 3 melci in colet daca mai raman.
Multumesc.
sunt si ai tai contabilizati la Mirela.
|
 |
|
Gata. Maine ar trebui sa vina si sa fie OK.
Ce pot onora:
lazarginel - 30
hans - 20
Sandu - 10
johnny6600 - 10
florin0_2001 - 10
lukaboy - 10
aripel - 5
fr0ggy - 10
bobo250969 - 20
Intros - 6
Magda - 4