[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gege
Forum Index » Profile for Gege » Messages posted by Gege
Am ajuns la concluzia ca numai pot face asta.
Cu parere de rau trebuie sa le vand.
Primul acvariul cel mic, este un Juwel cu folie mata transparenta pe spate, 10 neoni, 2 ramirezi, E701 filtru JBL(3 luni are, tormec in el), Lampa din komatex(2x24w cu 2x solar reflect, butoane pe fiecare balast), se vinde cu totul (acvariu, stand, filtru, incalzitor, lampa, priza programabila si multe alte accesorii).
Acvariul cum se vede in imagine 200 RON(pesti, cioata, incalzitor)
Lampa- 150 Ron
Filtru- 300 Ron
Stand- 100 Ron
Dupa ce dau acvariul, pot sa dau restul. Mai negociem!
Acvariu mare este un juwel Rekord de 110L, 3 scalari, 5 cory si niste pomaceea, filtru intern original, 2 T8, incalzitor si alte accesorii, acvariu are gemurile zgariate, dar nu se vede extrem de tare, asa l-am achizitionat. Pretul este de 350 RON tot.
Numai CONSTANTA si fara schimburi. Mai negociem!

Imi pare rau ca trebuie sa fac asta, dar nu am de ales. Va multumesc si sper ca pestii sa gaseasca un parinte bun.

O zi frumoasa,
Salut,

Am ajuns la concluzia ca numai pot face asta.
Cu parere de rau trebuie sa le vand.
Primul acvariul cel mic, este un Juwel cu folie mata transparenta pe spate, 10 neoni, 2 ramirezi, E701 filtru JBL(3 luni are, tormec in el), Lampa din komatex(2x24w cu 2x solar reflect, butoane pe fiecare balast), se vinde cu totul (acvariu, stand, filtru, incalzitor, lampa, priza programabila si multe alte accesorii). Pretul lui este de 600 RON, nu pot sa dau pe parti.
Acvariu mare este un juwel Rekord de 110L, 3 scalari, 5 cory si niste pomaceea, filtru intern original, 2 T8, incalzitor si alte accesorii, acvariu are gemurile zgariate, dar nu se vede extrem de tare, asa l-am achizitionat. Pretul este de 400 RON tot.

Imi pare rau ca trebuie sa fac asta, dar nu am de ales. Va multumesc si sper ca pestii sa gaseasca un parinte bun.

O zi frumoasa,
Hello, ma bag nitel in seama, daca tot sti despre ce vorbesti de ce mai apelezi la noi? Se pare ca nu vrei sa iei in considerare nici un sfat. Filtrul ala nu face nimic, doar iti misca apa pe acolo si cam atat, o sa te vedem cand o sa incepi sa bagi pestii si niste plante mai ok in el, o sa trebuiasca lumina, atunci o sa ai prblm cu algele, sa vedem daca tot iti sustii parerea. Doar te previn, ca odata intrat microbul acvaristicii greu te mai lasi de treaba si tot o sa bagi bani . Spor
Un dezavantaj este evaporarea apei mai rapida, pot sa iti sara pestisorii, ies melcii..
Ce le-ai dat de mancare, o gaina? ). Nu stiu ce mananca acesti pesti in captivitate. Chiar ma fascineaza acesti pesti, ma gandesc daca ma joc cu degetul in apa, fac prostioare?
Salut, cam mult 50% schimbul de apa. Nu stiu nimic despre acesti pesti, defapt stiu ca te rontzaie imediat . 30% pe saptamana e de ajuns. Nu stiu de ce pui sare in apa, nu vrei sa faci saramura din ei nu?
Nu e pe stoc ala )
Ce pesti doresti? pentru incepatori, viviparii sunt cei mai indicati, molly, guppy, zebre, neonii sunt rezistenti, niste cory pt curatenie..
Iti iei ce crezi ca iti place man, oxigenator sau pompa de aer nu iti trebuie, e de ajuns sa valureasca apa putin deasupra . Daca crezi ca iti place geamul curbat cumpara-l, eu optez pe geam plat in fata. E de ajuns solutia de declorinare dar aici poti sa lasi apa 24 ore si se declorineaza singura. Un acvariu mai mare se va intretine mai usor, un acvariu mic mai greu. Fi atent ca vine ziua ei, dar indicat e ca acvariu sa se cicleze 2-3 sapt, deci nu o s apoti sa ii bagi apa, apa pestii de ziua ei, ori de ziua ei ii dai start la acv si asteptati 2 -3 sapt ori o faci pana in ziua ei intr-un loc secret . Cu ce o sa ornezi acvariul?
Nu ai pentru ce :d, poti sa o faci si la flacara de la aragaz cu putin fludor
Ai pistol de lipit? poti cositorii capetele sa fie f tari si le impingi, eventual, cu o sulita gaureste cauciucul si dupa bagi firele, nu au cleme, pur si simplu le bagi si raman acolo..
Impinge de fir, sper ca ai fir din acela de cupru, cand impingi o sa strapunga cauciucul.
Atat pot spune ca era poza ta in avatar la primul post a lui Ioan, nush ce ... ciudat, conspiratii ), scuze atunci , Ioan iti multumesc pentru post, o sa citesc si documentez.
"Doi litri de rasini de tip "Levatit S 100 G 1" livreaza ca. 500-600l de apa fara carbonati, cu o viteza de ca. 40-60l/h.
Rasinile incarcate cu componentii duritatii carbonice se coloreaza in rosu intens.
Cand ajunge culoarea rosie la baza cilindrului s-a epuizat capacitatea de filtrare. "

Si colegul Ioan la fel, rasini. Nu cred ca am citit eu stramb )
Multumesc, o sa va tin la curent, dar indata ce mai iese si soare din nori in Cta, nu prea am avut noroc cu el de cand am plantat, s-au topit 2 -3 dar o sa le inlocuiesc ca acum avem soare, sa speram ca tine cat mai mult . Oamenii se tin de prostii aici, fiecare cu iarba lui ), asa o sa bata acvaristii din Cta la usa ) sa imi fure sau confisce tot HC . O sa fiu atent de ce o sa vb la tel de acum ).
Oh va multumesc mult pentru tot, ieri am fost cam absent. Intre timp pana sa vad ce a scris Opincarul si Ioan am fost si am cumparat Tormec, 20 si ceva de lei. Am clatit 2 pumni, i-am bagat in filtru, apa s-a facut usor galbuie, imi place cum se vede. Am citit ca impiedica oarecum dezvoltarea algelor . Lukitza, mi s-a pus pata pe asta trebuie sa o fac ), nu ma judeca gresit, dar cand ma prinde ceva, trebuie sa il fac, indiferent, dupa ma dau eu singur cu capul de pereti . Sa vedem ce se intampla cu tormecul. Interesant tare ce ai scris tu Opicarule, o sa ma apuc sa citesc despre treaba asta cu rasini. Iti multumesc,
Nu avem noi Hornbach, au deschis astia toate prostiile numai de acvaristica nimic . E saraca Cta, cat sa speli? sigur tot iese. O sa pun cum a zis Cormoranul, va multumesc, revin cu update de indata ce le am.
Am bazin Juwel 60L, 10 neoni, 1 pereche ramirezi, niste rcs, melci pomaceea si asasini. O sa pun jumatate, vad cum se comporta si mai adaug daca este.
Va multumesc, este vorba despre acvariul " Casa ramirezia".
O sa merg sa caut Tormec pe aici prin CTA, trebuie sa gasesc, dar la o scurta citire a produsului, cica coloreaza apa presupun ca maronie asa, nu o sa am apa cristal . Mersi,

Aham, o sa merg deseara sa vad ce gasesc pe la petshop. sa fie si in limita bunul simt pretul ).. Multumesc

Forum Index » Profile for Gege » Messages posted by Gege
Go to: