Message |
|
Eu am la retea 450, si sunt la distanta de 1000m de domnul Andy.....
Si bunicu meu care sta in alt cartier are 520!
Asa e apa in Constanta!
|
 |
|
Azi am mai adaugat niste corali!
Maine imi voi schimba osmozorul (al meu este dus....il mai tineam in viata doar cu rasina).....
Urmeaza poze!
|
 |
|
Lucian wrote:
Blue14 wrote:
Cel de la jbl are granulatia cam mare.....il am eu....
daca la culoare este OK asta si caut pentru ca vreau sa-l pun la fund unde sunt tevile UGF. In decursul timpui orice substrat migreaza chiar si singur fara sa pun in calcul repolantarile succesive, asa ca de asta caut "potriveala"la culoare.
Granulatia este amestecata si mare si mica?
Nu prea e mica....in general mare....
|
 |
|
Lucian wrote:
Shubi wrote:Intrebi pe astia cu recife ori pe toata lumea ?
koala wrote:Sau pe aia cu cichlidae?
Pe aia cu "melcii vostri" o stiti? bai, ce carcotasi dom'le, ce carcotasi...
Gabi C wrote:Daca Ai incerca Sa desfaci o punga apoi sa pozezi SI Sa incerci in PhotoShop Sa faci niste teste de culoare ?
Mai bine astept CES 2018 cand va apare acvariul inteligent scos de Samsung
Pana la urma o sa vad eu cum arata si o sa spun numai gradinarilor - postul va fi inchis ciclidarilor si marinarilor  . Am comandat JBL ProScape Volcano Mineral, spartura de lava maro si Quartz negru...
Cel de la jbl are granulatia cam mare.....il am eu....din cauza lui atunci cand l-am spalat mi s-a infundat gatul de lebada de la baie si a trebuit spart putin peretele  ....e foarte murdar acest substrat...
|
 |
|
Foarte frumos!
|
 |
|
Ieri in timp ce imi desfaceam laptop-ul sa il curat si sa ii schimb pasta termoconducatoare am observat ca sistemul de racire este foarte slim si usor..,.
Am stat sa ma gandesc daca nu s-ar putea face lampi led fara a folosi radiatoare de aluminiu cu doar o placuta de aluminiu peste care s-ar adauga module de racire pentru CPU laptop cu scopul de a mixora greutatea lampilor led, fapt ce ar rezulta constructia mai usoara a carcaselor dedicate lampilor....
Ce parere aveti, s-ar putea realiza asa ceva (adica coolerele CPU dau randament suficient de racire?
|
 |
|
Akaiu wrote:Azi am instalat noul skimmer. Tot pe tunze am mers fiind constrans de spatiul mic din sump. Asta nou fiind mai slim am capatat ceva loc sa bag mana cand fac curatenie.
Ce tunze?
|
 |
|
Pana la urma am schimbat lampa cu o Aquatic Nature Solar Duo Boy 26w.....
Maine cred ca imi vin plantele....
|
 |
|
troponel wrote:Sunr interesat de acelas cartus si de rasina. Unde il putem gasi ?
Aqualife.ro
|
 |
|
Suuuuuuuperb!
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Mor de ciuda cand vad livingul ala 
Am impresia ca ala este birou......
|
 |
|
Un update de inceput de an?
Ce-ai facut cu kenia?
|
 |
|
I-am observat mai bine si au dunga pana la capatul cozii.....oricum o sa ii dau pe SAE deoarece vreau creveti si mi-e sa nu se dea la creveti sau sa ii streseze....
Ca un update:
A aparut mucus pe cioate.
Urmeaza sa modific lampa, ii schimb ledurile cu unele potrivite pentru un acvariu plantat...
Urmeaza sa intru in posesia unui pachet de plante format din:
1 pot monosolenium tenerum
6 pogosteum octopus
6 limnophilia sp needle leaf
8 shinersia rivularis variegated
8 lagarosiphon madagascariensis
1 ceratopteris thalictroides
Dupa ce intru in posesia plantelor imi iau minerale si aduc apa la parametri potriviti Crevetilor Crystal Black Shrimp apoi adaug niste Crystal Black Shrimp...
A
|
 |
|
Bazinul tau incepe sa arate excelent!
|
 |
|
Am nopox-ul expirat, sa il arunc sau nu are cum sa expire?...adica ingredientele din el nu expira ma refer.
|
 |
|
Succes in ralizarea noului bazinel!
La multi ani!
Am de dacut o precizare: CBS si CRS nu se "inteleg" foarte bine cu co2-ul si cu fertilizarea.....sa nu ai probleme cu ei....
|
 |
|
stefanp wrote:Mi se pare mie sau ai tai SAE nu au dunga neagra pana la capatul cozii?
Ai dreptate......
E vreo problema?
|
 |
|
Am pus-o sub, am legat-o cu sfoara de cioata sa stea scufundata....
Am asezat alfel cioatele (sunt 2) dar s-ar putea sa o scot pe una....
|
 |
|
Vand lampa acvariu marin cu hpurmatoatea configuratie:
Carcasa de 31/15/7 cm realizata foarte profi din komatex alb de 5mm
Alimentata de o sursa Enstick gs 70 24- si o placuta ce poate suporta pana la 6 ldd-uri, fiecare ldd punandu-se in slot propriu cu 2 ldd-uri, unu de 700mA si unul de 1000mA-a
Radiator aluminiu 15/15 cm debitat pe cnc, cu gauri pentru prinderea led-urilor cu surburi...
6 led-uri cree in urmatoare configuratie:
Canal 1:
Ldd 1000, 2 led-uri albe de 5w cree si unul albastru de 5 w
Canal 2
Ldd 700, 3 leduri cree albastre de 3w
240 lei usor negociabil sau schimb cu lampa pentru acvariu de apa dulce (cub 30/30/35cm )
|
 |
|
Vand lampa acvariu marin cu hpurmatoatea configuratie:
Carcasa de 31/15/7 cm realizata foarte profi din komatex alb de 5mm
Alimentata de o sursa Enstick gs 70 24- si o placuta ce poate suporta pana la 6 ldd-uri, fiecare ldd punandu-se in slot propriu cu 2 ldd-uri, unu de 700mA si unul de 1000mA-a
Radiator aluminiu 15/15 cm debitat pe cnc, cu gauri pentru prinderea led-urilor cu surburi...
6 led-uri cree in urmatoare configuratie:
Canal 1:
Ldd 1000, 2 led-uri albe de 5w cree si unul albastru de 5 w
Canal 2
Ldd 700, 3 leduri cree albastre de 3w
240 lei usor negociabil sau schimb cu lampa pentru acvariu de apa dulce (cub 30/30/35cm )
|
 |
|