[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BigBrotherG
Forum Index » Profile for BigBrotherG » Messages posted by BigBrotherG
Salutare! am cativa masculi de ancistrus albino de vanzare sau schimb.
Inca nu m-am gandit la un pret.
Valabil pentru Mangalia, Constanta si Bucuresti.

Edited by koala: Te rog sa specifici pretul! Conform Regulamentului de la Vanzari (aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/28294.page)

"Precizati pretul produselor pe care le oferiti. Organizarea de licitatii nu este permisa."
Salutare! Nu am gasit unde sa postez acest mesaj asa ca am zis sa scriu aici.
In primul rand as dori sa imi cer scuze adminilor deoarece am fost banat in 2008 din cauza limbajului folosit si nu numai.
Cu aceasta ocazie as dori de asemenea sa le multumesc pentru ca mi-au ridicat banul.
La fel ca acum multi ani am aceeasi pasiune pentru ancistrusi deci voi fii foarte bucuros sa purtam discutii pe acest subiect.
O seara frumoasa va doresc si bine v-am regasit!!!

P.S. In caz ca am postat in locul gresit rog un admin sa imi mute mesajul si imi cer scuze!
din moment ce nu vorbesc cu tine 'PORCU' nu cred k ai avea ceva de comentat. nu consider k am vorbit lucruri neinteresante.. e ciudata ca si atunci cand vrei sa ajuti pe cineva se gaseste cate unu sa se bage aiurea in seama...o sa vorbesc cum vreau eu si in ce stil vreau eu atata timp cat nu jignesc pe nimeni si nu injur sau alte chestii rog sa nu se mai bage lumea in seama aiurea. pa
asa cum scrie si in titlu vand un panaque nigrolineatus cam de 14 cm. pretul este 80 de lei dar mai las la pretz. in magazine ajunge mult mai scump, cunoscatorii stiu. pestele este de vanzare numai in constanta.. ptr ceilalti care sunt doritori doar sa se deplaseze la mine. nu trimit in tara.
am citit aseara o chestie foarte interesanta despre reproducerea la ancistrusi. era vorba de reproducere in anumite sezoane adik sezon ploios secetos si alte chestii si descria acolo cum sa ii stimulezi adik sa le creezi in acvariu conditiile astea de sezoane. ar putea fi si asta o chestie nu am incercat asa ca nu am de unde sa stiu era doar o chestie interesanta. dak ai poze cu perechea aia a ta poate le pui pe forum sa vad si eu cum se prezinta sa imi dau cu parerea...bafta numa bine
Referitor la problema cu filtrul si cu puii care intra in filtru. Sfatul meu este la fel ca acela al membrului care scria mai sus deci ar fi recomandabil sa pui un burete ceva sau plasa care ai pus-o sa aibe gaurile foarte mici incat sa nu intre pestisorii prin ea. Referitor la cand ar fi bine sa se dea ancistrusii spre donat. Ai putea sa ii dai spre donat cand au cam 2 - 3 cm nu are nimic daca ii tii in conditiile alea si mie mi-au crescut f bine pestii in conditii vitrege ma refer la puii de ancistrus. Puii de ancistrus pot fi hraniti foarte bine cu spirulina cum spunea si Flor parca ptr ca spirulina este o alga iar ei adora algele. Pt Maniacs : poti sa tii puii linistit in acvariu cu pestii mai mari adica loricariile alea si cu ancistrusii mai mari ptr ca acestia nu vor ataca puii. sper ca am lamurit cam pe toata lumea. dak aveti ceva neclaritati lasati mesaj. ma bucur ca sunt multi iubitori de ancistrusi la fel ca mine... reproduceri cat mai multe
ancistrusii nu sunt maturi dar le-au dat cornitele...as dori femele de ancistrusi voalati de preferinta sau neoni...
am citit ce ai scris tu in legatura cu ancistrusii tai. sunt cam nou pe forumul asta dar in materie de ancistrusi consider ca ma cam pricep... ptr reprodus nu este neaparat o regula su nu este mare chestie cu reprodusul. din ce am vzt eu acolo la tine nuca aia de cocos are gaura cam mare da nu-i asta o problema. eu am acasa ancistrusi cam de toate felurile adik albino voalat, albino simpli, si negri simpli si voalati.mie ancistrusii mi-au reprodus in vase de ceramica si in nuci de cocos, posibil sa iti depuna si in buturuga aia a ta de ceramica pt ca am vzt ca e destul de interesanta. ce consider un secret asa la depunerea ancistrusilor este lumina. eu sunt din mangalia dar stau in constanta si am observat ca atunci cand ma intorc din weekend o alta pereche mi-a depus. spun asta datorita faptului ca pe timpul weekendului lumina la acvariile cu ancistrusi este stinsa asa ca ai putea sa incerci sa le lasi lumina stinsa. sunt mai multe lucruri care ar trebui discutate. ca un stimul ptr repdoducere ar fi schimbul de apa cam odata la 2 zile pentru ca ancistrusilor le place apa curata dar in fine mie mi-au depus si in apa mai veche dar curata. oricum conditia necesara ar fi ca perechea sa fie matura si femela sa aibe icre in burtica, chestia asta se observa c ochiul luber ca se facea cam rotunjoara. acum am o depunere de mascul albino voalat cu femela albino nevoalata din care mi-au iesit pui cam de o saptamana si mai am icre de mascul voalat pe negru cu nu stiu ce femela ptr ca avea cam 4 femele 2 voalate si 2 simple. in legatura cu faza aia care ai zis-o tu ca ai pus ancistrusul ala si s-a facut spre galbui sau ce culoare o avea este din cauza stresuli asa se intampla cand ii muti dintr-un acvariu in altul sau asa se mai schimba noaptea la culoare se face un negru mai deschis. dak vrei alte detalii eu am id ul de mess la profil si imi lasi un pm cu id tau de mess si mai vb. succes la reprodus

Forum Index » Profile for BigBrotherG » Messages posted by BigBrotherG
Go to: