[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: de_mmonic
Forum Index » Profile for de_mmonic » Messages posted by de_mmonic
salut, eu flosesc un reactor facut de mine dintr'o sticla de 0,5 l apa dorna, si pot zice ca am pierdere de max 1% , bulele se dizolva total, e cuplat la returul filtrului tetratec 1200 care bate exact in jos, reactorul diminuand puterea jetului totodata datorita buretelui din baza sticlei
salut si bine ai venit, imi place acvariul tau in curang voi posta si eu cu ale mele, poti te rog sa-mi spui ce planta gazon ai in fata? imi place foarte mult
in primul rand la dimensiunile date de tine ai un acvariu de 46 de litri ,daca presupunem ca nivelul apei este cu 3 cm sub marginea superioara atunci numarul total de litri este 41.4, unprocentaj bun la lumina ar fi 1 w per litru , acum depinde ce vrei sa cresti ma refer la plante , daca preferi plante usoare iti ajung 3 de 15w daca nu pune 2 de t5, (e bine sa mai astepti o parere nu pot zice ca e cea mai buna solutie).
cat despre pietris sigur in fata nu o sa ti creasca plantele cu ce vrei tu adica"nisip fin" pentru ca va sufoca radacina plantelor incearca pietris de granulatie de 2-3 ml
desigur, doar ca vreau sa pun ceva poze mai actualizate, momentan am aparatul foto stricat ( tot datorita acvaristicii )) filma si poc exact cu proiectorul in nas , sau stiu ce voi face pun ceva mai vechi si cand rezolv pun si cele noi , o seara placuta ma duc la somn
anul II Uniiversitatea Al.I Cuza, Iasi , Facultatea de Drept
anul II Universitatea G. Enescu Iasi , Facultatea Muzica si Interpretare
permis conducere B+C+E
casatorit , fara copii de 1 an de zile
primul acvariu a fost primit cadou pe 1 martie 2008 ma refer la acvariul de 60 l
si al 2-lea cel de 220 dupa 3 luni de zile de documentatie serioasa cat am putut, nerezistand tentatiei noii pasiuni
daca incerci cu sae ai grija sa nu-i inveti puturosi (sa nu prinda de mancarea care le-o dai celorlati pesti) lasai mai flamanzi am prieteni care dupa 3 zile au inceput sae sa pape din alge.aprob @dolly schimburi dese cu apa tinuta macat 48 ore si ai grija la lumina fertilizare lichida cat si cea solida sa fie o proportie egala si lumina max 10 ore pe zi (ti-as sugera la pranz 3 ore de pauza)
Ma numesc Radu , Sunt din Iasi, Am 20 de ani, Sunt student in Iasi,
Detin un Acvariu home made 220 L, plante aproximativ toate plantele comune, pesti neoni,sae,ancistrusi,guppy,Peste cutit,Gourami, filtru Tetratec 1200 fertilizare, turba substrat + pastile jbl lichid easycarbo , co2 home made 1 bula sec. Al 2-lea acvariu acuatlantis 60 l decor polistiren home made , pesti ciclide nigro si ifalili. Va salut pe toti.

Forum Index » Profile for de_mmonic » Messages posted by de_mmonic
Go to: