| Message |
|
|
|
Nu am severum
1 Mascul Flowerhorn,3 carpintis,3 Jd,5 nigro (jd si nigro i am bagat sa se mai obisnuiasca fh cu alti pesti)
Eu vreau sa am 1 Mascul FH,1 carpintis,1 GT,1 citronellum si 1 jaguar,binenteles toti sa fie masculi si cand voi avea toti pesti voi dona jd si nigro
|
 |
|
|
|
si eu le dau la americanii mei mancare bazata pe 90% spirulina dar nu vor sa manance,tetradiscus+aquatic nature+american cichlid food basic + de la JBL ceva cu multa spirulina,sunt amestecate toate intr un borcan,mananca foarte bine inafara de mancarea de la jbl cea cu spirulina,o scuipa precum tigani semintele
Inima de vita o mananca cel mai bine,simpla
|
 |
|
|
|
Sigur este femela?
|
 |
|
|
|
Salut,poti sa le pui fara grija,eu pe sticla de 10 am pus circa 80 kg si nu au fost probleme mai ales daca folosesti si polistiren atunci chiar nu ai probleme
|
 |
|
|
|
Eu cand vreau sa prind un peste tre sa scot toate lemnele altfel nu am nici o sansa,deci dak vrei sa prinzi un peste ceva,scoate aproape tot din acvariu sau dale pe toate intr o parte,sa zicem jumatatea acvariului si cu o bucata de plastic pui un fel de despartitor sa nu mai aiba unde fugi si acolo ai prinzi,altfel pierzi si 2 ore si cam degeaba doar nervi si injuraturi
|
 |
|
|
|
Cu neoni CRED ca ar merge dar noaptea ar fi o probleme pt ei,ziua nu poate sa i prinda dar noaptea da
Dar daca ar fi satui severumi cred ca nu ar mai fi mare agitatie sa prinda neoni
Eu am scris doar ce cred nu ca asa este sigur
|
 |
|
|
|
Severumi vor creste si din cauza tetrazoanelor nu vor avea culorile cele mai frumose si nici aripiaorele lungi si frumoase ,tetra le vor cipi putin aripioarele si nu vor mai fi atat de frumoase iar
culorile din cauza stresului provocat de tetra vor avea o culoare mai inchisa cum fac majoritatea pestilor in special cei americani cand nu le place ceva se inchid la culoare
|
 |
|
|
|
1 Foarte frumosi severumi
2 Combinatia de pesti nu este tocmai ideala
3 Ai un "coral" care nici nu da bine si nici nu are ce cauta in bazin cu apa dulce
4 Bafta
|
 |
|
|
|
Cred ca si mangrovele,mopan,etc dupa tratare daca ele nu stau in apa,se mai evapora apa din ea si daia mai plutesc
|
 |
|
|
|
eu am luat o buturuga din padure care nu era de la jbl si am aruncat apa firbinte pe ea,am spalat o bine am dat si cu peria de sarma pe ea,am pus 2 pietre pe ea,avand cam 1 metru si dupa 2 saptamani am scos o pietra si dupa o luna si cealalata,dupa 1 luna sta fara pietre
|
 |
|
|
|
lasa l in acvariu si pune 3 pietre pe el si intr o saptamana iei cate o piatra,intr o luna sigur se scufunda
|
 |
|
|
|
Coralis care este in Drumul Taberei
Maxi Pet in Militari
|
 |
|
|
|
Salut,ti am scris pe PM si eu am cautat ciclide americane pe forumuri dar nu prea am gasit,cel mai bine incearca la Coralis
|
 |
|
|
|
Vand o pereche Steatocranus casuarius mascul 10 cm si femela 6 cm
Vand un mascul Steatocranus casuarius 8 cm
Perechea 80 ron
Masculul 30 lei
Impreuna 100 lei sau schimb pe un filtru extern pt acvarii mici
0735517238 Radu
|
 |
|
|
|
Parerea mea ca arata foarte bine
|
 |
|
|
Salut,mangrove nu se vad pozele,poti pune altele sau trimite mi pe mail ai_dragan@yahoo.com te rog frumos
|
 |
|
|
|
Vand un cub 40 cm(64 l )
Geam 4 mm(necantuit)
Este lipit cu silicon negru dar inestetic si am lipit o rama din plastic si nu se mai vad lipiturile,1 geam este zgariat
Pret 60 lei
Filtru Hailea BT 400 (este putin ciobit dar nu afecteaza cu nimic,nu are spray bar
10 lei
Radu 0735517238
|
 |
|
|
|
Salut,in primul rand ce dimensiuni ai vrea sa aiba acvariul sa putem da niste sfaturi,idei,etc
|
 |
|
|
|
Vand mascul Steatocranus casuarius,30 ron
0735517238 Radu
|
 |
|
|
|