[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Arata foarte bine si ai niste culori frumoase acolo in bazin !!!!
Pesti sunt micuti 5-6 cm , nu prea se vad bine dar saptamana viitoare voi introduce si alti locatari si atunci se vor schimba multe !
poze
poze
poze
poze
poze
Am luat un aparat cu imprumut de la o prietena si am reusit sa fac cateva poze ......
In sfarsit am introdus si eu pana acum 13 pestisori (7- acei msuli si 6-caeruleus) si peste inca 4 zile 5-6 buc ,apoi dupa inca alte 5 zile inca 10 -15 pestisori !
Sunt foarte incantat de ce vad in bazin!
E chiar frumos realizat, nu te ingrijora pt ca se va umple de alge si atunci vei avea alta culoare !
smilie Foarte bine a iesit totul,decorul,lumina ,pestii. Am bagat si eu 2 pestisori in bazin in dimineata asta .....
La Multi Ani !
Mai am cam 15 zile de asteptat cu ciclarea iar apoi voi introduce si pesti din acvariu mic
Sa te uiti sa vezi cum poti apasa cu ceva la fel de mic si apoi tragi ,va iesi cu siguranta din acel locas ....
Bine ai venit ! Ai putea sa il mai lasi cateva zile la uscat....
Intrebarea care poti sa ti-o pui singur si cea mai importanta este ce o sa introduci in el si apoi daca il poti intretine ,pt ca te va costa destul de mult !
Sau mai usor se pune un strat de SAPA autonivelanta ........rapida ,de interior

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: