[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Arata bestial ! E uimitor sa te uiti la el si ramai ....
Pai in aer,pt ca bazinul lui era la Dan (pepika)si lucra la lipirea cutiei pe mijlocul bazinului ......
Sa stii ca si la mine se evapora apa in sump ,in camera pompei cam 1,5-1,7 litri pe zi .dar totul este
Vrei sa iti cumpar eu carota de 20 de la Obor si treci pe la mine cand vrei ?
Te pot ajuta si cu cant abs de la cei de la Regency,daca doresti si e urgent !
Pestisorii tai arata super !
Modificarea capacului si cu suportul pe care sta placa de sus , tot pe suport de aluminiu ca la mine il faci ?
La neoane trage firele pe exteriorul capacului prin pat de cablu lipit pe palul din spate si intra in acvariu printr-o gaura facuta prin pal ,la nivelul patratului de aluminiu ce vine in interior si iesi tot prin patrat in lateral in acvariu acolo unde vrei sa pui neoanele si atunci nu o sa se vada nici un fir.
Suporti aceia de inox(tabla) pt neon ii pui pe fiecare pe cate o bara de aluminiu .........
Intrebari ?
Ce se vede acolo ,oare sunt alge verzi ?
Mitica ai reusit !!!!!
Sau sa inchida robinetul !
Cred ca am sa tai si eu o bucata de teava de pe traseul care vine de la pompa si o inlocuiesc cu furtun !
Da, un fel de zumzait mai puternic....
Sa stiti ca si mie imi vibreaza pompa si cred ca trebuie sa iau masuri ...... Cum ai izolat sau cu ce ?
De aceea am ales pt acvariul meu schimb la picatura ,sa pot fi lenes cat vreau
Ne aburim sigur ...........daca ne inchipuim ca putem tine socoteala timpului !
Of, ce de munca ai depus !
Pai credeti ca nu ne-am obisnuit cu voi ?
Frumos rau !
Ii spusesem si eu la fel despre acea gaura pe teava de recirculare ,poate acum nu o sa mai faca inca o investitie in valva de sens ,pt ca nu se merita
Deocamdata acestea sunt posibilitatile,asteptam sponsorii !
Nu uitati,echipamentul conteaza,dar lumina si persoana din spatele aparatuluifac 80-90%din fotografie !
Deci ,exista lumina multa si sa nu uitati ca eu sunt persoana care fac totul asa cum se vede
chiar ca este talent dar cand il voi termina de facut total ,sa vezi atunci poze ce am sa fac ........

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: