[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Atentie ,intodeauna se calculeaza marimea pestelui la maturitate si nu cand este mic .
Este importantsa alegi medii de filtrare bune ca sa ai o apa cristal ,daca nu.... vei avea o apa tulbure si murdara.
Dragos ,mai pune-l sa citeasca inca o data tot articolul pt ca s-a incurcat in termeni
Ai putea sa citesti mai cu atentie tot articolulul si ai sa intelegi mai bine !
Dragos ti-a explicat ...........................e cel mai experimentat sau cel mai bun in sumpuri
Impresionant de frumos,culori nemaipomenite .....
Excelent articol,merita citit cu atentie !
O informatie foarte utila si la timp !
Da,am sa cumpar mai multi pesti ....maigano ,socolofi ,flavus,aulonocara fire fish si altii dar a fost frig afara si de abia am terminat ciclarea si m-am gandit ca ar fi bine sa o i-au incet,incet, desi stiu ca uneori suprapopularea este preferata,ajutand la diminuarea agresivitatii intre pesti.
Incearca si la celelalte sedii Romstal pt ca au sigur pe stoc ca doar nu s-au apucat toti de cumparat robinetii acum ......cel mai sigur gasesti la depozitul mare de pe vitan
Arata bestial !
Mergi si cumpara-ti carota din Obor ( talcioc )de care dimensiune iti doresti si la preturi mici ( marime 25 -20 lei, marime 35,45 -30 lei) si apoi dai gaura in acvariu fara nici cea mai mica problema .
Eu ,Mitica si cineva din Targoviste caruia i-am cumparat eu carota am dat gauri cu aceste carote in acvariile noastre si merge brici !
E DEMENTIAL !
Ok !
Tare rau de tot ,m-am spart de ras !
Sunt putin suparat pt nota acordata , meritam macar 10 plus la fel ca nota ta acordata de mine pt tine, acvariul tau si tot ce ai pus acolo.
Sper ca nu m-a injurat papagalul tau pt vizita ! si baga si tu un filmulet cu papagalul tau vorbitor
Vreau intai sa vad in cat timp se murdaresc buretii si apoi dacao sa imi fie greu la spalat o sa incep sa ma gandesc la pus ciorapi in locul buretilor
Sunt curios sa vad cat timp il va tine pe Johnny un ciorap pana se va murdari si va trebui schimbat .

poze capac
Poze
Poze sump
Ok!
Va multumesc foarte mult Dragos,Koala,Mitica ,Catalin,Radu ........pentru ca m-ati ajutat foarte mult in realizarea acestui proiect
Sunt bucuros si fericit acum cand vad ce am realizat !

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: