[Logo Acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lorenzo
Forum Index » Profile for Lorenzo » Messages posted by Lorenzo
Author Message
Multumesc frumos
Transportul cu curierul?
Multumesc pt. raspunsuri...
Vreau sa comand online ceva hrana pt. pesti de la magazinul Reef si nu stiu daca vinde en-detail sau doar en-gros.Vazand reclama de mai sus la produsele Aquatic Nature nu stiu daca pretul din shop este cu reducere sau din pretul acela se scade 30%.Va multumesc daca imi puteti raspunde
pomi wrote:E batuta in cuie reclasificarea Pseudotropheus Kingsizei in Metriaclima Pulpican ?

sau Cynotilapia pulpican....cine stie?
Deci este bun Easycarbo acum?Au schimbat continutul?.......Acum 2-3 ani cand foloseam Easycarbo cu succes ziceai ca-i "zeama de varza",desi eu recomandam ca-si face treaba.....
Este ciclat acvariul si de cand?Cati pesti si de care ai in 55L?Daca ne spui mai multe detalii vei fi ajutat cu siguranta.
Eu chiar pt. mascul mi-am cumparat 6 puiuti
Uite un mascul frumos...
Sau Metriaclima Msobo Magunga care sunt mai portocalii si se fac mai mari decat P.Saulosi Coral Red.Asta depinde cum si cu ce ii hranesti bineinteles.
Sandu zice ca-s imensi si ca n-a mai vazut asemenea specimene

Banuiesc ca te referi la masculii de Caeruleus,am si eu 2 unul de 10cm si altul "imens" de vreo 15cm si asta doar in 200L.Interesant este faptul ca la mine toti masculii dominanti sunt mai mari decat cei subdominanti din aceasi specie.Este normal?Au aceeasi varsta...
RaresLuc wrote:
glasforex wrote:That is sick!
WOW demential acvariu !!!

Porcu wrote:Ma bucur c-a disparut verdeata din acvariu .

Imi scapa mie ceva sau voi comentati un topic din 2009 de parca acum ar fi aparut?

Stii,ce-i frumos si in 2029 v-a fi frumos
Doar la noi au mbunele preturi de 2-3 lei/buc.Vezi putin prin vest ce preturi au,sub 10 euro nu gasesti
marian75 wrote:asa e bine ce ziceti una familie Labidochromis caeruleus - dpdv cromatic = galben

- una familie Pseudotropheus elongatus - dpdv cromatic = albastru

- una familie ??? - astept sugestii referitoare la compatibilitatea cu pestii enuntati mai sus si la paleta cromatica ( nu vreau albastru / galben ) ...

Dar sa stii ca contrastul este excelent la galben/albastru si eventual portocaliu
1.Eu as merge pe astea 3 exemple cate 5-6 din fiecare:
Labidochromis caeruleus
Labidochromis hongi
Labidochromis mbamba
sau
2.
Pseudotropheus saulosi coral red(sau Pseudotropheus daktari)
Pseudotropheus acei
Pseudotropheus elongatus mpanga
sau
3.
Metriaclima msobo magunga(sau Metriaclima membe deep)
Metriaclima estherae
Metriaclima callainos

Se mai pot combina speciile si genurile intre ele...Asta depinde de tine
Cu vreo 15-20 ciclide malawi minunate
marian75 wrote:in primul stadiu binenteles filtrul intern original a zburat

Salut.Arata bine acvariul....Vad ca pana la urma ai renuntat la amandoua filtre interne,unul puteai sa-l lasi pt."cos de gunoi".Eu zic ca in loc de e900 sa ramai cu e1500+unul intern.
Inca unul minunat....
Ce fel de bol ai?
Si la masculi este posibil asa devreme?Sau doar la 'fetite' mai mici cu 'baieti' mai mari?
Il cunosc pe "tatal lor",are niste alti "copii" de caeruleusi de 10 cm la mine in acvariu
Doar de marime conteaza ca sa aiba gusa?Sau si de varsta?Si eu am avut elongatus de3-4cm cu gusa dar avea 6-7luni.Acum am elongatus de 3-4cm,nu stiu daca are 4 luni si nici discutie sa aiba gusa.Deci maturitatea sexuala o ajung la o anumita marime si nu varsta?Eu credeam ca-i invers

Forum Index » Profile for Lorenzo » Messages posted by Lorenzo
Go to: