Vreau sa comand online ceva hrana pt. pesti de la magazinul Reef si nu stiu daca vinde en-detail sau doar en-gros.Vazand reclama de mai sus la produsele Aquatic Nature nu stiu daca pretul din shop este cu reducere sau din pretul acela se scade 30%.Va multumesc daca imi puteti raspunde
Deci este bun Easycarbo acum?Au schimbat continutul?.......Acum 2-3 ani cand foloseam Easycarbo cu succes ziceai ca-i "zeama de varza",desi eu recomandam ca-si face treaba.....
Sandu zice ca-s imensi si ca n-a mai vazut asemenea specimene
Banuiesc ca te referi la masculii de Caeruleus,am si eu 2 unul de 10cm si altul "imens" de vreo 15cm si asta doar in 200L.Interesant este faptul ca la mine toti masculii dominanti sunt mai mari decat cei subdominanti din aceasi specie.Este normal?Au aceeasi varsta...
marian75 wrote:asa e bine ce ziceti una familie Labidochromis caeruleus - dpdv cromatic = galben
- una familie Pseudotropheus elongatus - dpdv cromatic = albastru
- una familie ??? - astept sugestii referitoare la compatibilitatea cu pestii enuntati mai sus si la paleta cromatica ( nu vreau albastru / galben ) ...
Dar sa stii ca contrastul este excelent la galben/albastru si eventual portocaliu
marian75 wrote:in primul stadiu binenteles filtrul intern original a zburat
Salut.Arata bine acvariul....Vad ca pana la urma ai renuntat la amandoua filtre interne,unul puteai sa-l lasi pt."cos de gunoi".Eu zic ca in loc de e900 sa ramai cu e1500+unul intern.
Doar de marime conteaza ca sa aiba gusa?Sau si de varsta?Si eu am avut elongatus de3-4cm cu gusa dar avea 6-7luni.Acum am elongatus de 3-4cm,nu stiu daca are 4 luni si nici discutie sa aiba gusa.Deci maturitatea sexuala o ajung la o anumita marime si nu varsta?Eu credeam ca-i invers