[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Bine ai venit!
G3org3 wrote:de curand , mi-au aparut astea si nu stiu de ce si cum scap de ele .Ma puteti ajuta?

Cumpara-ti un burete din pet shop si sterge-le, sunt alge.
Cred ca ai lipsa de CO2.
Pentru ca acvariul mi-l voi lua la inceputul verii (ca o sa am mai mult timp sa ma ocup de el) m-am hotarat sa-mi fac un micro reef provizoriu.
Am prin casa un bol cilindric de vreo 6-7 litri, am comandat o lampa Aqua Zonic Super Led Clamping Lamp (o sa vina maine), am un filtru intern de 150l/h ( il voi tine pe post de recirculare), am spartura de coral (cata sa pun?), urmeaza sa-mi cumpar sarea si o bucatica de piatra vie, mentionez ca nu vreau sa pun in bol decat o bucatica de piatra vie si niste ciupercute, zoasi deoarece il voi tine pana cand voi starta acvariul (la inceputul verii).
Sa tin filtrul mic sau sa pun si un filtru mai mare?
Shubi wrote:Dar...iti atrag atentia....asta nu va fi un cadou din partea parintilor, va fi pedeapsa

Normal, ei se vor ocupa de combinat apa cu sare, schimburi de apa, restul o sa incerc sa le fac eu.
Shubi wrote:60, macar atat

Atunci raman pe 30 , glumesc, normal ca raman pe 60.
Shubi wrote:Succes !

Multumesc, ce spuneti, sa-mi cumpar nano marinus complete plus 30 sau 60 (trebuie sa aleg din aceste 2 variante).
Cu placere!
Din pacate raman la Denlere nano marinus complete plus 30 (parintii vor all in one deoarece sunt incepator in acvaristica marina), o sa-mi cumpar o pompa de valuri si in timp o sa-mi cumpar si un filtru canistra la care voi renunta la perlon si voi pune alte medii de filtrare .
Pana la urma imi iau o pompa EHEIM Pompa de recirculare Compact 1002 si o koralia nano 1600.
Vand 50 de creveti RCS (diferite generatii, de la pui pana la femele cu oua), accept schimb cu alte nevertebrate.
Pretul este de pretul de 20 lei
Anunt valabil numai in Constanta.
robisibiu wrote:Carasii au fost donati in locul lor au sosit 6 molly negri( 2 cm) 8 xifo rosii si rosu cu alb ( 2 cm)

Bine ca ai scapat de ei, acum o sa-ti poti face un acvariu frumos amenajat.
Cred ca este nisip viu in ciorap de filtrare, apa care vine din acvariu in sump e filtrata biologic cu ajutorul ciorapului.
Succes!
Shubi wrote:Sa nu te miri de ce nu-ti raspunde lumea, s-au pus intrebarile astea de o gramada de ori si s-au plictisit sa dea acelasi raspunsuri.
Mai citeste si tu prin topicuri, cand vei intreba ceva interesant ti se va raspunde, pana atunci....spor la citit

Multumesc.
Un acvariu cu creveti foarte frumos!
Pentru acvariul care il voi comanda e buna o lampa Metal Halide 70W 20000K ?
Ce nisip viu sa cumpar?
Ce bacterii de ciclare sa cumpar?
M-am hotarat la skimmerul Hagen Fluval Sea Protein Skimmer.
ionutlatcan wrote:Update

Poza ansamblu

image

Upgrade skimmer

image

De la BM Curve 5 la Deltec 1455 e distanta ca de la Curve 7 la Beckett. Multumesc Ciprian!!!
Urmeaza detalii pe scrubber-ul de CO2.

Foarte frumos acvariul!
Avansatul wrote:Multumesc

Cu placere!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: