| Message |
|
|
nenea albere de unde se pot achizitiona toate componentele din linkul asta http://www.aquatic-nature.ro/2evolution.html
(ma refer la 2 x evolux lamp, fertiplant ABF, fertisoil, etc) si la ce pret ar ajunge ?)
nu-mi zice ca numai la reef......mai da-mi si alta sursa pls
multumesc
|
 |
|
|
|
seara buna si bine ai venit printre noi
pt a-ti putea oferi ajutorul nostru, te rog ajuta-ne si dta cu cateva detalii legate de bazinul dtale (cu cat ne-ai putea spune mai multe, cu atat vor fi mai de folos, iar raspunsurile noastre vor fi mai complexe si la obiect)
pana atunci insa nu te descumpani si nu renunta asa usor, nimanui nu ne-a fost usor la inceput.
|
 |
|
|
precum am promis am revenit cu poza pt produsul real oferit spre vanzare

|
 |
|
|
Ofer spre vanzare socluri cu protectie la apa, precum cele din imagine.
pretul este de 14 ron buc
pentru comenzi in alte localitati produsele vor fi expediate prin posta romana, taxele postale fiind suportate de catre cumparator; pentru situatiile in care se doreste in mod expres se poate expedia si prin fan courier - taxele si de aceasta data vor cadea tot in sarcina cumparatorului.
pt detalii pe pm sau 0742410326
multumesc
|
 |
|
|
Ofer spre vanzare 16 buc drosere electronice 2 x 18 W - marca VITO - sunt toate noi-noute (ramase de la un proiect de hala abandonat)
pe spatele droserelor veti gasi detalii tehnice exact ca in imagine
pretul este de 18.5 ron (este pretul cu care au fost achizitionate)
maine voi urca si imagini cu produsul oferit
multumesc
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
te rog se poate o imagine cu "cum arata" Anubias coffefolia dtale ?
linkurile ultimelor 3 plante nu functioneaza (cu o exceptie)
multumesc
|
 |
|
|
|
daca este vorba despre Apistogramma cacatuoides poti telefona aici 0746130536,
cu specificatia ca suni din partea lui catalin constantinescu si poti intreba ce specii te intereseaza, gradul de maturitate, si evident intreaba si preturi pt a nu te trezi cumva ca pestii au un scor de "iti dau lacrimile"
bafta
|
 |
|
|
|
bine ai venit printre noi
bucura-ne privirile cu ceva imagini, cu ape limpezi si plante sanatoase (din imaginea asta ies in evidenta o gramada de plante cu alge - dar am inteles ca imaginea e mai veche, asa ca te asteptam cu drag)
bafta
|
 |
|
|
|
plantele s-au dat
multumesc pt gazduire si un an nou cat mai bun pt toti
|
 |
|
|
|
Donez o mana de moss, cateva plantute de pistia, la fel limnobium, si putin monosolenium
ar fi nemaipomenit daca doritorul s-ar deplasa dupa ele la locuinta mea (astazi intre ora 16:45 si 19)
mentionez ca nu fac rezervari si voi aprecia seriozitatea
0742 410 326
multumesc
|
 |
|
|
Ofer la schimb un filtru extern hang on - Sandman ES
conform specificatiilor tehnice filtrul poate fi ultilizat pt acvarii de la 37 litrii la 140 litrii
mentionez ca filtrul a fost primit "de la mosu" si nu a fost folosit nici o clipa (evident ca vine insotit si de garantie)
mai multe detalii cat si imagini cu el puteti gasi aici
http://salvex.com/listings/listing_detail.cfm?aucID=182938297
astept propunerile dvstra pe pm
|
 |
|
|
|
Donez doua Background Poster cu peisaje avand urmatoarele dimensiuni:
1
Lungime - 53 cm
h - 26 cm
2
Lugime - 92 cm
h - 32 cm
Mentionez ca ambele au fost pliate tip sul si au stat depozitate intr-un raft (necesita operatiune de intindere cu ajutorului fierului de calcat)
0742 410 326
|
 |
|
|
coane delta
facil-nefacil, fa un efort si da 15-20 ron pe un bazinas mititel sau cel mai bine fa-l dta singur si foloseste-l cu tupeu si incredere pe post de carantina; innainte arunca un ochi si aici ca n-o fi foc ( http://www.aquarium.go.ro/sanatate/carantina/carantina.html )
testele sunt bune la casa omului, la fel si medicamentele - e bine sa ai o pilula in casa pt atunci cand vei avea nevoie - dar atunci cand esti racit/gripat de ce sa te indopi cu buline pt raceala, cand ar fi fost mult mai bine daca ai fi prevenit aceasta raceala?
in urma cu mai bine de 7 ani am primit de la un acvarist mult mai in varsta ca mine un sfat util: orice "noutate" (peste/planta/melc) pe care o cumperi sau o primesti innainte de a fi introdusa in acvariul tau gandeste-te cel putin o zi - doua la ea ca la un OZN - pune-o deoparte intr-un alt acvariu mai mititel, sau recipient de plastic transparent, si studiaz-o cu atentie, acorda-ti tie timp sa o cunosti, si da-i si ei ragaz sa se invete cu tine (pe vremuri ca tratament de baza universal se foloseau verdele de malachit in concentratie de parca 5 ml la 5 l de apa, si sare cu temperatura ridicata gradual, acuma precum ai mentionat si dta umblii dupa solutii de la sera, de la jbl, etc)
|
 |
|
|
|
coane ce facusi ?
de unde ai cumparat amano aia?
cand i-ai luat nu prezentau ceva semne ciudate - sau macar urme ?
ai omis sa ii ti in carantina o perioada?
eu personal nu m-am mai confruntat cu asa ceva la nici o specie de creveti pe care ii am si mai ales din cati am avut.
sfatul meu pt dta ar fi sa rezolvi intai problema pe care o ai acum si abea pe urma sa te gandesti sa mai achizitionezi altceva.
|
 |
|
|
|
plantele s-au dat
tog un admin sa inchida acest post
multumesc pt gazduire
|
 |
|
|
Se vand urmatoarele plante:
- cryptocoryne wendtii brown - 5 plante
- microsorum pteropus - 1 planta
- sagittaria subulata - 20 plante
- limnobium laevigatum - peste 30 plante (nu apar in imagini)
- 14 melci melanoides tuberculata
imi cer iertare pt calitatea imaginilor - sunt facute in mare graba cu telefonul in locuinta dnei ce le ofera spre vanzare
la acest pachet se ofera ca bonus puisori de sagittaria subulata, 1 fir de ceratophyllum demersum, 2 fire de bacopa caroliniana, 1 pui de Cryptocoryne willisii, si didiplis-ul din imagine
mentionez ca plantele nu sunt ale mele (nu au facut parte din acvariul meu), iar pt posibilul doritor existand posibilitatea de a stabili de comun acord un loc de intalnire convenabil pt ambele parti.
pt detalii rog pm
|
 |
|
|
|
pestii s-au donat unei scoli
se poate inchide
multumesc
|
 |
|
|
|
plantele s-au dat
rog un admin sa inchida acest post
multumesc
|
 |
|
|
|
yonut vinzi cumva filtrul AquaClear 20 ?
multumesc
|
 |
|
|