[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Acvariul trebuie lasat minim o luna la ciclat,fara fauna ,tu l-ai lasat?
Pesti au nevoue de spatiu,un sanitar ca acela nu poate sta in 19 litri,poti tine in acvariul acela un mascul si doua femele de vivipari.E cam mic acvariul.
Schimb 2-3 scalari,si un sae pe doi pesti arcasii Cine are ma intereseaza ....da-ti mesaj la0773361617,sau pe PM.
Am timp destul
Inca o intrebare,la acvariul marin merge luminat cu neon normal sau doar albastru sau leduri albastre?
Sa sti ca asta e tot ce mi-am pus in plan,o pereche de clown,acvariu am,mai trebuie skimmer,filtru extern,incalzitor am si sistem de racire parca,e bine?cer scuze lui Talanelu ca ma bag peste topicul lui daca vrei sa imi dai sfaturi cu ce imi trebuie pe PM,daca nu te deranjez... dan_florin
Sa nu deschid alt topic,daca faci un acvariu marin de 54-72 litri,intra o pereche de clownfish?
Pentru plante folosesc easy carbo, nu am avut probleme.
Nu am avut pierderi
Acum pui de guppy deveniti adulti doar 2 din 4
+
Femela cu oua
.
.
+
Salut! de 2-3 luni am un acvariu 25litri(koala chiar este o epidemie cu aceste acvarii).In el am avut pui guppy,am ramas cu patru,iar cu ajutorul colegului AdrianMar,am facut primul nano cu creveti si 4 guppy,la inceput au fost 6 creveti blue jelly,dupa doua saptamani am mai luat 15-20 creveti de la AdrianMar.El ma indrumat.Am plante:cryptocorine,heteranthera(de la AdrianMar) si ceva plante pe care nu le cunosc.
nisipul este colorat(vreau sa-l schimb dar nu am ocazia)
ceva pietre si o tavita improvizata unde se aduna creveti,mai servesc si guppy din mancarea crevetilor.
Am un incalzitor primit de la colegul dan.pavelescu.Si un filtru de substrat cunparat de pe Tucradio.
Am avut si oua,doi pui supravietuitori,am si melci physa fara numar e
Intre timp plantele au fost tunse
Temperatura zilnica 24/26 grade.
Hrana de la Jbl:granule
si castravete ocazional.
Critici ,sfaturi?
Despre nisip o sa primesc multe critici ma astept
Offf,o familie de guppy/molly/zebre ,doar o familie din acestea intra,4corydoras.maxim!
Am calculat acum corect.
Lasa,citeste de pe google si vezi ce iti place,dupa cere sfaturi
Uita-te si vezi daca iti plac creveti Rcs,poate iti faci acvariul cu creveti,prea multi pesti nu poti baga acolo.
Ok
Am vazut 50 litri,scuze
Ar incapea:
a) 1 mascul guppy si 3 femele
b)un mascul molly si 3 femele
c).Zebrele sunt mereu active,5-6 ar merge.
d)8-10neoni,lor le place in card sa stea
ca sanitari poti lua corydoras sunt mai mici
Una din variante

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: