| Message |
|
|
Mascul ramirez,frumos,sanatos -10lei  sau schimb cu plante,  ancistrus,  *creveti*  sau cu o femela scalar
Bucuresti sector 6.
Detalii/poze dau in P.M.
|
 |
|
|
|
Egeria,cabomba,cryptocorine,heteranthera,valisneria
|
 |
|
|
A ok
|
 |
|
|
Daca esti din Bucuresti,si scapi de carasii,iti dau pui de guppy cu 0,5bani-1leu  sunt frumosi si perfecti pentru incepatori.Dupa ce se cicleaza acvariul ,desigur.
|
 |
|
|
|
Aceeasi problema o am si eu,femelele nasc dupaia devin apatice si mor.
|
 |
|
|
|
Orice fel de melc,dar nu asasin,il cumpar,dau ceva la schimb,primesc.Cine e in sectorul 6 si are melci comunitari multi sau alte specii sa nu ezita sa ini dea PM.,Va rog!sau mesaj la 0773361617.
Fac un acvariu de 20l aprox. cu diferite speci de melci.
|
 |
|
|
|
Am 3scalari(unul pleaca maine),ramirezul pleaca maine,si mai raman doi scalari si un sae,crezi ca stau sa suprapopulez,cand vreau sa imi depuna scalari?
|
 |
|
|
|
120l net
|
 |
|
|
|
Schimb un mascul ramirez pe orice,(peste otto,scalar femela,etc.),plante,creveti,orice! E ciomagit de perechea de scalari,are un pic coada franjurata,dar isi revine repede.Dau poza la cerere.Cer 10 lei daca vrea cineva sa-l cumpere.A avut o depunere cu fosta partenera.
|
 |
|
|
|
Aici am gresit,am zis ca poate gasesc ceva sfaturi mai bune de la voi,de informatiile de pe net m-am saturat, de asta am intrebat,sa fiu sigur ca nu am citit minciuni.
|
 |
|
|
|
Stiu ca mananca alge,dar nu eram sigur de cateva chestii.A ,am uitat ceva,pestii nu am mai luat din iarna pana ieri ,cand am achizitionat Sae.
|
 |
|
|
|
Foarte rar,le cumpar mancare si plante(cu ocazie),pesti doar cand am spatiu, loc ,sau sa le fac un acvariu ca lumea.Pestii cumpar cand mor uni pesti batrani.Nu am mai avut un peste mort de 2 luni,cam asa cred.
|
 |
|
|
|
Acum o intrebare la risc:L-ar vrea cineva pentru un ancistrus/Otto?
|
 |
|
|
Iar trebuie sa stau pe la sectiunea schimburi ceva timp..
|
 |
|
|
Am vazut dupa mesajul scuze,trebuie sa imi i-au gandul de la mancat alge...  mai bine imi luam ancistrus... 
|
 |
|
|
|
Ce fel de alge? sa stiu daca mi le mananca pe alea brune si alea gen alge.
|
 |
|
|
|
PREZENTAREA:Am mers la Coralis,si prin norocul pe care il am peste tot,cei de acolo primeau marfa noua,eu uitandu-ma la sae,i-am cerut sa mi-l dea pe unu'(pe care l-am selectat,are 15cm.) -mi l-au dat gratis ca oricum primeau alti(asa mi-au zis, fiind si client fidel).Si vreau sa stiu raspunsurile la intrebari.Multumesc!
|
 |
|
|
|
E adevarat ca dupa ce depaseste 10cm nu mai mananca alge?
De fel e agresiv?al meu nu e dar sa stiu.
Mananca doar anumite alge?
Daca mai gasesc ceva mai intreb.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide,multumesc!
|
 |
|
|