[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Astepti pâna creste spada la masculi ...daca nu le-a aparut inseamna ca sunt femele
Stiam ca în a 3 luna iti dai seama sigur....
??
Scuzati-ma dar m-am gândit ca au mai multe sanse în mare,poate pe drum mureau....
I-am eliberat din mila
O zi......
Nu stiu daca gasesc aici,nu sunt petshop-uri în zona.
Pui mâncare intr-un recipient si astepti sa intre.În acvariile de apa dulce merge...
Normal ca vi nu au rezistat probabil ca nu a gasit cu ce sa-i hraneasca .Acum ramâne sa va spun vineri dupa-amiaza daca sunt vi s-au morti,eu continui sa sper ca vor fi ok...
paradoxx wrote:Ii aduci ii aduci,dar...pentru ce ? Le tre apa sarata....

Cumpar de la Coralis apa sarata.Pentru ca sunt frumosi.
Sunt mici! ca m-am gândit si la asta
Ok,multumesc!
Sunt la Neptun,am prins 6 pui de hamsie/sprot superbi,unul a sarit din sticla si a murit pe covorul de la hotel,ca atare mai am 5.
Acum vreau sa stiu cum îi pot aduce acasa vineri sa nu moara vreunul, ei stau intr-o sticla de 5 litri acum,le schimb apa cu apa din mare si mâncare am înteles ca manânca ce gasesc prin apa/alge.Va rog nu ma luati la misto....le schimb apa de 2-3 ori pe zi.
Multumesc!
Egeria e cea mai easy planta
Neoni o sa fie stresati, ei stau in bancuri mari/medii(cel pu?in 8-10).
" " -

O sa i-au 3-4 kg nisip negru saptamna viitoare ,poate atunci
o sa poti vedea si tu ca prin "Bistrita" misca ceva...
Daca vrei sa sti creveti o duc bine,nu sunt stresati si nu a murit nici macar un crevete.
Saptamana viitoare cand cumpar nisip negru o sa-i puteti vedea mai bine.
.
.
.
+
Cataratorul

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: