[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: maryusyk
Forum Index » Profile for maryusyk » Messages posted by maryusyk
am citit pm-ul dar deja luasem 10 creveti de la cineva. ideea e ca ii cam alearga scalarii, poate se obisnuiesc cu ei totusi. ms oricum.
mai ai creveti?
nu vinzi din ei? nu am ce sa iti dau la schimb, vreau doar sa cumpar
era vorba de scalari diamond
am fost si eu in hornbach si am luat de acolo, si are si in spate la progresu cum zicea cineva.
asta e prima zi cand nu a mai murit niciunul din ei, acvariul e la fel de plin ca azi de dimineatza, dar mazga tot a ramas
am de ceva timp niste scalari, de marime medie, nu sunt nici pui da nici maturi nu sunt. ii tin cu niste neoni7, platy5, molly5, 2 sanitari albi, un ancistrus, 2 melci, plante, cam atat. pe unu din scalari se observa mai bine decat pe ceilalti ca are pe el (fiind negru), ceva ca o mazga, albicioasa miau mai si murit din ei, vreo 4. acvariul e de 125 de litri. sper sa ma ajute cineva. multumesc.
esti din siubiu. are cineva din bucuresti riccia?
AVETI IDEE DACA ANCISTRUSUL MANANCA RICCIA? AS VREA DACA GASESC PRIN VREUN MAGAZIN ASA CEVA, SA CUMPAR DAR IMI E FRICA DE ANCISTRUS SI DE POMACEEA. STITI PE UNDE POT SA GASESC RICCIA?
MATURI? PRETUL IL STII?
nu am drum in focsani. in bucuresti, daca are cineva
cine are ancistrus albino, sau pleco albino? vreau si eu?
vreau si eu scalari cu ochi rosii, cine are, da sa nu fie maturi, vreau pui. astept oferte. scuze daca nu am pus postu unde trebuia, da nu am mai gasit sectiunea dedicata vanzarilor si cumpararilor
anunt inca valabil
zimi si mie ce vrea sa fie artemia asta? am inteles ca e bun pt pestisorii aia mici.
imi puteti spune cam cat de bun e un filtru extern in comparatie cu unu intern? si poate imi recomandati unul. daca o sa folosesc unul extern imi e de ajuns? sau o sa trebuiasca sa le folosesc in paralel?
pai stiind ca titlul e primul care este citit a trebuit sa il fac sa sara in oki si sa trezeasca curiozitatea. nu ma supar, stai linistit, si daca asi fi facuto ma calmam rpd admirand comportamentul pestilor pe care ii detin. deci, te intereseaza acvariul?
acvariu complet echipat de 125 litri. 80L, 35l, 45H. are capac cu 2 neoane, incalzitor eheim, filtru intern aquaball, termometru, minciog. pretul este de 450 roni. acvariul este nou. livrarea se va face in bucuresti intr-un loc stabilit de comun acord
cu ce pesti il tii in acvariu? ma intereseaza si pe mine cam cum se comporta in acvariu si cu ce pesti poate convietuii
ai reusit sa aflii ceva detalii despre labeo? cu ce specii se intelege? si eu sunt curios, dar nu gasesc prea multe detalii.

Forum Index » Profile for maryusyk » Messages posted by maryusyk
Go to: