[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sam
Forum Index » Profile for sam » Messages posted by sam
Pompa de aer poate fi inlocuita cu una mai silentioasa, daca chiar iti trebuie. Si noi, cand ne-am luat acvariul (la fel ca al tau), am intrebat de pompa... si nenea vanzatoru' a zis "sigur ca trebe" si ne-a "recomandat" una penala cu aprox 30 de lei si pe langa ne-a bagat pe gat si furtun (pompa nu era dotata cu asa ceva) si perdea.. am ajuns undeva pe la 60 de lei. Dupa ce am ajuns acasa si i-am dat drumul, a inceput sa huruie.. Ne-am intors la petshop..si am descoperit ca era una "de firma" cu toate dotarile la 60 ron.. si-am luat-o...

Ok.. mersi. Le-am citit de la inceput, dar nu ma prea incanta statisticile din topicul volum acvariu/nr. pesti... pt un xipho de 6 cm (ajuns la maturitate) sunt necesari 12 l - mi se pare enorm - asta ar insemna ca 5 xipho imi suprapopuleaza acavariul.. In momentul de fata mi se par foarte putini ... dpdv vizual... mai ales ca sunt f mici.

Incerc sa nu mai iau si altii .. mersi.
Multumesc... Dar cei 2 neoni nu o sa se simta prea singuri? Sa nu le mai iau niste fratiori ca sa fie 8-10 (adica numarul de neoni recomandat)?

Salut,

In urma cu o saptamana, ne-am cumparat un acvariu de 60 l cu urmatoarele dotari: filtru, neon, incalzitor, pompa de aer, termomentru.. 2 pungi de pietris alb si alte pietre si scoici culese de noi. Trebuie sa mai cumparam si plante .. stiu.. vom lua in curand.

In apa, am pus 3 solutii Tetra Aqua (Safe start, SafeAqua si Easy Balance) in proportiile recomandate.

Populatie:
2 guppy
2 xipho - care s-au si imperecheat
:-)
2 neoni

Pe lista de cumparaturi am mai trecut asa:
8 neoni,
2 perechi de molly
2 sanitari
2 guppy

Tetrazone, zebre, ce ziceti? merg?

Ce plante merg?