[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CreatoR
Forum Index » Profile for CreatoR » Messages posted by CreatoR
Lasati chinezariile, incercati Eheim sau daca tot folositi chinezari incearca sa ai back up. Intotdeauna e bine sa ai back up
superb bravo
bulan77 wrote:...Nisipul are 0.5 - 1.5 mm

Si nu ai avut probleme cu curentii sa iti ridice nisipul nu? Am inteles cu cat e mai fin nisipul cu atat nu o sa ai probleme cu el sa il cureti.
Ce dimensiune are nisipul? Pare fin de 0.5mm? sau e de 1-2mm?
Daca te referi la pompa Eheim Compact 3000+ atunci e ok pt ca are o rotita pt reglarea nivelului de putere.

Eu iti recomand.
Apa distilata, apa de osmoza, apa de la robinet (ideea e ca sarea sa fie 0 ;) )

La bazinul tau 2rw4 sunt suficiente, dar daca vrei ceva mai de calitate si care sa tina mai mult de 2 ani mergi pe tunze ( e alegerea ta)
Eu nu vad nimic (
smilie

Vrem poze !!!
Pare rau
Ma bucur Marius ca totul a iesit bine Astept sa vad cum arata la final

Succes!
Multumim pentru filmulet Cladiu, chiar eram curios ce a facut liliacul

Din pacate nu am apucat sa il vizitez sa vad acvariul...

P.S. Nice work Dane ;)
mugurel wrote:Daca mai întârzia 10 secunde cu poza, apuca si câinele sa-si ridice maiestuos piciorul din spate ...

Nu mai cred in Mos Craciun de cand eram o schioapa, dar in poza lui Zsido
dan.pavelescu wrote:Intr-o zi chiar am sa vin, sa te vad pe unde scoti camasa

Cu asta il amenint si eu de ceva vreme
smilie smilie La Multi Ani domnu multa sanatate si multi banisori
Frumos aranjament dar pestii ?
George pe bune "is the ugliest thing that I ever seen" traducere libera o uratenie
Nice.. Daca iti pui CO2 Scrubber sigur o sa ai ph peste 8 ;) Garantat!
Cand am vazut intrebarea tot la o tatoasa m-am gandit dar as merge pe un green bubble anemona Un pic de verde da mai multa culoare la acvariu

Ce domnule nu iti mai plac martienele?
Asa da domnu foarte frumos abia astept sa ne vdm saptamana viitoare..

P.S. inca mai am filmuletul de la tine si din cand in cand ma uit la el... sincer el a fost inspiratia ca sa ma apuc de acvariu aici la sute de km indepartare
mugurel wrote:De departe e cel mai tare ...
Pentru acvariul asta pot usor sa uit ca am cochetat 5 ani cu marinele, iau bilet si ma asez cuminte la rând sa-l vizionez ...
Am chinuit dealungul anilor câtiva corali catalogati expert only, stiu ce implica mentinerea lor in viata, nu mai zic de asa propagare, la Cristi o duc mai bine ca-n ocean ...

Vorba lui mugurel, ne faci sa luam bilete la "cinevariu". Super misto ce ai acolo. Bravo!

P.S. daca vrei sa faci un bine poate faci un video de 1-2 50minute si sa il pui pe youtube rezolutie 4k (poate asa se merita sa imi iau un 65" sa il pun in sufragerie in locul acvariului )

P.S.S. legat de filmulet nu glumesc
Laptopuri, acvarii .... barabule, cartofi

Forum Index » Profile for CreatoR » Messages posted by CreatoR
Go to: