| Message |
|
|
|
Sumpul e deja facut, din pacate nu am poze la el. Dimensiuni: 150x60x50cm (50cm inaltime) Impartit in 3 camere:
- prima camera se afla skimmerul si cele 2 reactoare de la shubi (100cm lungime)
- a doua camera se afla cele 2 pompe de retur (30cm lungime)
- a treia camera se afla apa RO (20cm lungime)
Imparteala a fost efectuata dupa sfatul tau Ricardo si a lui Calin. Filtrarea + lumina o sa fie facuta 100% marca Shubi
|
 |
|
|
Promisiuni, promisiuni...
|
 |
|
|
um02122 wrote:O sa-ti para rau ca faci sumpul mai mic decat dimensiunea maxima care incape sub stand.
Alternativ, poti merge pe designul lui Melev de sump cu refugiu separat (legi de sump un al doilea rezervor cu tevi fixe si il alimentezi cu apa din sump cu un T de la pompa de retur, astfel ai un refugiu, poti folosi alge in el sau pune de-a dreptul un ATS).
Standul e de 70cm latime cu 170cm Lungime, iar sumpul 60cm latime cu 150cm lungime. Nu am cum sa il fac de 70cm sumpul pt ca am pus si picioarele mijlocii (si asa vroiam din start) si nu aveam cum sa bag sumpul sub stand.
Nu are de ce sa imi para rau, l-am facut cat de mare am putut sumpul. Faza cu refugiul separat nu m-am gandit. Dar o sa am camera separat pt ATO (apa RO)
|
 |
|
|
e aspirator nu mop
Sus nu are se sens sa pun nu stiu cate bare pt ca sub acvariu pun marine plywood si polistiren. Iar ele + acvariu stau direct pe stand.
Jos a trebuit sa pun ca sumpul e mai mic decat standul e 60cm si ca sa pot dormi linistit noaptea.
|
 |
|
|
Gata si standul! Parca arata altfel 
|
 |
|
|
No problemo, gasim o solutie 
|
 |
|
|
|
Tipul de la care am luat a jurat si mi-a oferit "garantie" ca o sa fie totul ok. Oricum am vb cu un tip aici si vine luni si mai imi sudeaza cate un picior pe mijloc (unul in fata si unul spate). si cred ca o sa fie de ajuns.
Apoi il dau cu grunt de metal si il imbrac.
|
 |
|
|
|
Fain domnu! Arata super ok! Te sun cand ajung in Bucuresti peste 1 saptamana si ceva sa vad cu ochii mei lucrarea?
|
 |
|
|
Dane, daca vrei peste o luna cand se da drumul la sezonul estival o sa tot pun din astea  )
Pana atunci pun o poza cu standul 
|
 |
|
|
Gand la gand... exact azi ma gandeam la ele si vroiam/vreau sa iti dau un telefon sa te mai intreb de sanatate si de echipamente  )
P.S. azi vine si standul 
|
 |
|
|
|
Vad ca ai mers cu 4 "picioare", nu cu 6.. I-am zis tipului meu sa mai puna inca 2 doar pt siguranta (adica 6 in total).
|
 |
|
|
Laurentiu A wrote:...Hepatus muta orice frag... Daca moare acropora moare si el!  . Numai ce s-a aclimatizat!
Vezi de asta am urmat sfatul lui Koala si merg numai pe pesti  O sa am si 2 3 corali care sa fie ok cu pestii care vreau sa ii bag dar in rest focus pe pestani 
|
 |
|
|
Si mai zici ca nu te pricepi la design 
|
 |
|
|
Asa e cand stau prietenii pe capul tau  Le faci mai intai acvariu lor si apoi te ocupi de al tau 
|
 |
|
|
Hehehe Caline, crede-ma ca o sa arate asa de bine sumpul meu 
|
 |
|
|
Hai Mugurele nu ai si tu un Smartfone de asta smecher care face poze/selfie-uri??? Nu mai traim in anii '90 cand asteptam sa vina cineva cu un Zenit 
|
 |
|
|
Cu intarziere iti urez La Multi Ani George  multa sanatate, fericire si la un acvariu si mai mare 
|
 |
|
|
foarte frumos 
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multumesc pt gazduire!
|
 |
|
|
|
Din cauza ca o sa am un acvariu mai mare vreau sa vand pompa de valuri Jebao RW-4 si sa trec pe Jebao RW-8 sau Jebao RW-15.
A fost folosita doar 3 luni si de 8 luni sta nefolosita. Am cutia si toate accesorile. Pret 150ron. (negociabil)
Problema e ca o sa vin pe 8 martie si stau cateva zile in Romania asa ca sa dori sa o dau atunci cat mai repede.
Multumesc.
|
 |
|
|