| Message |
|
|
|
Acesta mananca alge,ce poate sa faca?
|
 |
|
|
Mananca si din plante si din castravete.Metoda asta este=0
Sa scap de el nu stiu cum,nu cred ca-l vrea cineva,creca ii dau drumul intr-un lac din zona,care nu seaca iarna.
|
 |
|
|
|
Ok
|
 |
|
|
|
Daca-i pun castravete?sau ceva de genu'?
|
 |
|
|
|
Cum pot sa fac un sae sa nu mai manânce din plante sau sa nu le roade.Am moss pe o radacina si il roade am Egeria,o roade...ce sa fac?
|
 |
|
|
Cutia a fost deschisa ,o jumatate de sfert lipseste  .Cine are neoni un grup de 6 e ok sau mai multi, depinde de proprietar cati ofera.
 Mâncarea e de la Jb  l.Eu am dat 18 lei pe ea  .(creveti mei au ajuns din pacate hrana guppy-lor în timp ce eram în vacanta  )
Astept PM
Mul?umesc!
|
 |
|
|
|
Mai bine ei o solutie speciala,punktopol parca de la jbl,costapur,cum a zis si colega @faye odata "albastrul de metil e ca o frectie la un picior de lemn".
|
 |
|
|
|
Costapur contine verde de malachit pe lânga alte substante
|
 |
|
|
|
Eu am scapat mai eficient de gris cu costapur si ridicata temperatura la 28-29 grade
|
 |
|
|
|
Poza?
|
 |
|
|
|
Orice fel de moss presupun....
|
 |
|
|
Nu am vazut la el,doar în acvariul prietenei lui.....
Substratul daca vrei sa-l schimbi i-a unul de 1-3 mm
|
 |
|
|
|
Mâine vedem ca bagi si un caras,ca e peste mare si na...cum a zis si @um02122,sa îti i-a un acvariu mai mare...pentru felul acesta de pesti
Pestii nu se cumpara bolnavi,cu dorinta de ai însanatosi,pentru ca ori îi cumperi degeaba ori îti imbolnavesc acvariul...
|
 |
|
|
De ce scalar în 40 litri? Scalar cu guppy?
În rest ascunde filtrul ala dupa valisneria....sau ce mai ai acolo ascundele dupa valisneria  !
Cory stau în grup de câte 6-9, tetra tot în grup le e mai bine...
|
 |
|
|
|
Pai 1 mascul si 3 femele guppy intra,la fel si cu molly,sanitari probabil cory.Plante poti pune cabomba,egeria,heteranthera,Java moss pe o creanga ceva.Capacul cu neon e obligatoriu,acvariul nu trebuie sa stea în soare,deoarece se fac alge le geamul acvariului.Cu echipamentul nu te pot ajuta....Sper ca n-am zis ceva gresit.Acvariul trebuie sa stea la ciclat doua luni sau macar o luna.Vezi pe forum informatii mai multe.
|
 |
|
|
|
Daca lasi în acelasi acvariu sa nasca femelele nu o sa se mai înmulteasca în exces...eu am doar 5 pui din 3 rânduri.Deci e buna metoda.
|
 |
|
|
|
Aia care pluteste seamana cu egeria densa si se baga in substrat.
|
 |
|
|
|
Asteapta sa-ti raspunda cineva mai avansat ca mine...Stiam ca se pune mazare la fiert(5 buc.) si se toc,dup? le dai pu?in sa vezi daca mananca .
|
 |
|
|
|
Nu sunt sigur dar parca ar avea ceva blocaj,parca nu ar fi gestanta
|
 |
|
|
|
Cel de 60,o poza cu femela?