[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Mananca si din plante si din castravete.Metoda asta este=0
Sa scap de el nu stiu cum,nu cred ca-l vrea cineva,creca ii dau drumul intr-un lac din zona,care nu seaca iarna.
Ok
Daca-i pun castravete?sau ceva de genu'?
Cum pot sa fac un sae sa nu mai manânce din plante sau sa nu le roade.Am moss pe o radacina si il roade am Egeria,o roade...ce sa fac?
Cutia a fost deschisa ,o jumatate de sfert lipseste .Cine are neoni un grup de 6 e ok sau mai multi, depinde de proprietar cati ofera.
Mâncarea e de la Jb l.Eu am dat 18 lei pe ea .(creveti mei au ajuns din pacate hrana guppy-lor în timp ce eram în vacanta )
Astept PM
Mul?umesc!
Mai bine ei o solutie speciala,punktopol parca de la jbl,costapur,cum a zis si colega @faye odata "albastrul de metil e ca o frectie la un picior de lemn".
Costapur contine verde de malachit pe lânga alte substante
Eu am scapat mai eficient de gris cu costapur si ridicata temperatura la 28-29 grade
Poza?
Orice fel de moss presupun....
Nu am vazut la el,doar în acvariul prietenei lui.....
Substratul daca vrei sa-l schimbi i-a unul de 1-3 mm
Mâine vedem ca bagi si un caras,ca e peste mare si na...cum a zis si @um02122,sa îti i-a un acvariu mai mare...pentru felul acesta de pesti
Pestii nu se cumpara bolnavi,cu dorinta de ai însanatosi,pentru ca ori îi cumperi degeaba ori îti imbolnavesc acvariul...
De ce scalar în 40 litri? Scalar cu guppy? smilie
În rest ascunde filtrul ala dupa valisneria....sau ce mai ai acolo ascundele dupa valisneria !
Cory stau în grup de câte 6-9, tetra tot în grup le e mai bine...
Pai 1 mascul si 3 femele guppy intra,la fel si cu molly,sanitari probabil cory.Plante poti pune cabomba,egeria,heteranthera,Java moss pe o creanga ceva.Capacul cu neon e obligatoriu,acvariul nu trebuie sa stea în soare,deoarece se fac alge le geamul acvariului.Cu echipamentul nu te pot ajuta....Sper ca n-am zis ceva gresit.Acvariul trebuie sa stea la ciclat doua luni sau macar o luna.Vezi pe forum informatii mai multe.
Daca lasi în acelasi acvariu sa nasca femelele nu o sa se mai înmulteasca în exces...eu am doar 5 pui din 3 rânduri.Deci e buna metoda.
Aia care pluteste seamana cu egeria densa si se baga in substrat.
Asteapta sa-ti raspunda cineva mai avansat ca mine...Stiam ca se pune mazare la fiert(5 buc.) si se toc,dup? le dai pu?in sa vezi daca mananca .
Nu sunt sigur dar parca ar avea ceva blocaj,parca nu ar fi gestanta
Cel de 60,o poza cu femela?

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: