[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fipilica
Forum Index » Profile for fipilica » Messages posted by fipilica
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by fipilica
As dori sa renunt la clasicul capac din pcv si sa folosesc ceva in genul asta
Pentru un acvariu mic de ~40l am gasit ceva asemanator de la resun, insa foloseste tuburi mici de 15W si are loc doar de unul.
Stiti cumva vreun magazin pe unde as putea gasi precum si ce tuburi imi recomandati pentru el ?
Daca aveti
Multumesc
scuze! n-am apucat sa trec pe la gara de nici o culoare. O sa incerc in week-endul asta sa vad.
giov wrote:
fipilica wrote:
giov wrote:1:am o curiozitate.puteti sa-mi explicati de ce anume apa plata din comert nu este buna?

Pentru ca in afara de motivele enumerate mai sus in acvariu parametri apei trebuie sa fie stabili in timp si cu variatii cat mai mici. Imi e greu sa imi imaginez cum poti sa faci asta adaugand apa plata pe o perioada lunga de timp, aka 3-6-12-24 luni, si in acelasi timp sa nu ai variatii mari pentru valorile ph-ului, gh, kh ca sa nu mai vorbim de restul...

ce parametri si perioade lungi?.......... imi trebuie pentru cateva zile sa am apa cu duritate scazuta cat depun scalarii ,se fecundeaza icrele si dupa ce ies puii pot pune si apa dura de a mea.eu am scris in primul mesaj pentru ce-mi trebuie...

Aveam impresia ca vrei sa folosesti apa asta pe termen lung, n-am citit cu atentie.
giov wrote:1:am o curiozitate.puteti sa-mi explicati de ce anume apa plata din comert nu este buna?

Pentru ca in afara de motivele enumerate mai sus in acvariu parametri apei trebuie sa fie stabili in timp si cu variatii cat mai mici. Imi e greu sa imi imaginez cum poti sa faci asta adaugand apa plata pe o perioada lunga de timp, aka 3-6-12-24 luni, si in acelasi timp sa nu ai variatii mari pentru valorile ph-ului, gh, kh ca sa nu mai vorbim de restul...
gcsaby wrote:...si as lua de la prietenul meu "substrat" si plante. E o idee buna?

Nu, de obicei este partea unde se aduna resturile de hrana si dejectii.
Recomandat ar fi sa folosesti culturile de bacterii din comert, doar in caz de urgenta ai putea sa storci buretele lui peste al tau.
Ceata ceea de pui a aterizat la petshop, momentan am 5 pui la aproximativ 0.5 cm 1 luna si ceva de viata. Cred ca sunt cam mici sa suporte un drum pana la Bucuresti si o aclimatizare. Daca nu gasesti pana cand o sa creasca la 1-1.5 cm atunci, bineinteles, facem schimb
Fir3Splitter wrote:La vivipari pui? Nici vorba...viviparii is ataca puii si ii mananca. Asta daca ai mascul si o femela...femela ignora puii ei dar masculu nu. Chiar daca traiesc cativa pui in in primele zile, daca nu is mutati in alt acvariu v-or fi mancati eventual.
Guppy is singurii care nu isi ataca puii decat pe cei bolnavi...teoretic...dar am vazut si cazuri in care isi mancau si puii sanatosi.

Separarea sau nu a puilor si cresterea lor este alegerea lui. Eu doar l-am avertizat ca viviparii sunt deosebit de prolifici si in scurt timp acvariul va deveni neincapator. Bineinteles daca le ofera conditii, altfel....
Salut!
2 xipho sau 2 guppy sau 2 moly sau 2 platy sau 1 betta sau 6 neoni sau o gasca de red cherry shrimps. Toate combinatiile asezonate cu cativa melci pomaceea si multe plante

Ps. in primele 4 cazuri asteapta-te la o turma de pui dupa primele nasteri ;)
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index