[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
30 L  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
comy
Unripe member

IP:

buna ziua!sunt un incepator in ale acvaristicii si as dori cateva informati.....am un acvariu de 30L si as vrea sa aflu cam cati pesti pot tine in el :-)
[Yahoo!] aim icon [MSN]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut!
2 xipho sau 2 guppy sau 2 moly sau 2 platy sau 1 betta sau 6 neoni sau o gasca de red cherry shrimps. Toate combinatiile asezonate cu cativa melci pomaceea si multe plante

Ps. in primele 4 cazuri asteapta-te la o turma de pui dupa primele nasteri ;)

...
[Yahoo!] [MSN]
Fir3Splitter
Member

IP:

La vivipari pui? Nici vorba...viviparii is ataca puii si ii mananca. Asta daca ai mascul si o femela...femela ignora puii ei dar masculu nu. Chiar daca traiesc cativa pui in in primele zile, daca nu is mutati in alt acvariu v-or fi mancati eventual.

Guppy is singurii care nu isi ataca puii decat pe cei bolnavi...teoretic...dar am vazut si cazuri in care isi mancau si puii sanatosi.
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Fir3Splitter wrote:La vivipari pui? Nici vorba...viviparii is ataca puii si ii mananca. Asta daca ai mascul si o femela...femela ignora puii ei dar masculu nu. Chiar daca traiesc cativa pui in in primele zile, daca nu is mutati in alt acvariu v-or fi mancati eventual.
Guppy is singurii care nu isi ataca puii decat pe cei bolnavi...teoretic...dar am vazut si cazuri in care isi mancau si puii sanatosi.

Separarea sau nu a puilor si cresterea lor este alegerea lui. Eu doar l-am avertizat ca viviparii sunt deosebit de prolifici si in scurt timp acvariul va deveni neincapator. Bineinteles daca le ofera conditii, altfel....

...
[Yahoo!] [MSN]
corleone
Junior member
[Avatar]

IP:

in legatura cu mancatul puilor la guppy. mi-a fatat o pestoaica si m-am pricopsit doar cu 11 pui, si astia scosi fiecare in parte imediat dupa ce ii fata ca ii manca numaidecat. il fata si cand voia sa iasa la suprafata il manca. asa ca timp de 6 ore (de pe la 12 pan' la 6 seara) am stat sa scot pui.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: