[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos

se poate inchide

multumesc pt gazduire
se ofera spre vanzare 2 bolivian ramirez precum cel din imagine

image

pretul 15 ron

mentionez ca pestii nu sunt ai mei personal

0742410326
se ofera spre vanzare urmatoarele plante:

rotala rotundifolia 12 fire

Rotala sp. - 8 fire

limnophila aromatica - 7 fire

3 plante limnobium

pret 15 ron

mentionez ca plantele nu sunt ale mele personal de aceea nu pot prezenta si imagini argumentative

detalii pe pm
bazinul e ok, insa cumva ceea ce se vede in stanga sus este un peste betta?

frumoasa pozitionare !

respectul meu pentru munca depusa intr-un timp asa de scurt (asta o stiu acum ca am citit cele precizate de "batranul Guru").

image

ma plec in fata voastra
s-a rezolvat - se poate inchide

multumesc
Precum este specificat si in titulatura - cumpar urgent un ax ceramic pt filtru extern Modelul JBL E700

pt detalii pm

sau

0742 410 326 - pot fi deranjat oricand in aceasta seara-noapte

multumesc
sunt interesat de cele 2 plante Eichhornia crassipes - din pacate toate plantele ce le aveam oferite spre donare s-au dat deja

as putea sa iti ofer altceva pt ele - te rog ?

multumesc
plantele s-au dat inca de la primele ore ale diminetii

multumesc pt gazduire

se poate inchide acest post
se doneaza urmatoarele:

peste 15 plante de staurogyne

5 fire de Micranthemum umbrosum

2 fire de egeria najas

1 tufa de micrantemoides

plantele au fost scoase in aceasta seara

doritorul se va deplasa personal dupa ele pana la mine acasa

detalii pe pm sau 0742 410 326
daca esti de acord si vrei sa faci o bucurie la 2 copii (baiat de 9 si fata de 4 parca) care locuiesc la curte si chiar in urma cu cateva zile m-a intrebat tatal lor cat l-ar costa sa ii fac si lui un acvariu.....

te rog lasa-mi pe pm nr dtale de telefon si iti voi telefona pt detalii

momentan eu nu ii pot ajuta - decat cu plante
acvariul se retrage de la vanzare

rog un admin sa inchida acest post

multamesc de gazduire
AlbertS ai facut bine ca ai mers si ai schimbat acvariul optand pt unul mai mare ca volum

insa daca din 7.03.2011 pana in 08.03.2011 ai achizitionat deja si pesti - asta inseamna ca nu ai aruncat nici macar o privire asupra ceea ce ti-a sugerat alber (si crede-ma ca nu de nebun ti-a indicat alber sa parcurgi-studiind de pe cele 2 linkuri); ca drept dovada in numai 3 zile tu ai si acvariu si pesti

daca ai de gand sa continui asa pentru ce te-ai mai obosit sa intri aici si sa cer ajutor (sfaturi) ?

Ofer spre vanzare un acvariu aquael pearl 40 (modelul cu geamul din fata bombat)

http://www.acvamax.ro/product_info.php?manufacturers_id=14&products_id=1214

geamul este ok - nu prezinta zgarieturi, ciobituri sau fisuri

odata cu acvariul se vinde si capacul la care s-a adaugat prin metoda DIY o lampa + neon de 8w, si de asemenea un bec PL - toate marca philips

se mai ofera si background 3D (cel cu care vine echipat initial acvariul) realizat din material plastic

de asemenea capacul a fost colantat pe interior cu autocolant tip oglinda, iar in partea din spate au fost facute fante pt. introducerea a 2 furtune de filtru extern.

acvariul este "echipat" in acest moment cu jbl aquabasis, peste care este pietris natural negru 2,5 KG, peste care este adaugat Dennerle Nano Shrimp Sulawesi Nero - o punga de 2 kg
http://www.acvamax.ro/product_info.php?products_id=2914

ca flora se ofera o tufa consistenta de hemianthus micrantemmoides, staurogyne, putina hc, o ludwigia repens, cateva verticilata, niste utricularia - vre-o 3 plantute, 5 mayaca fluviatilis, si 2 fire mici de bacopa

ca fauna - doar melci melanoides tuberculata - peste 10 bucati.

pretul este de 65 ron
pestii se vor dona in aprox 20 min

rog un admin sa inchida acest post

multumesc pt gazduire
ofer la schimb un mascul si o femela de killi Gardneri

daca se gaseste cineva interesat doresc in schimbul lor plante care se preteaza la bazine nano, creveti - dar nu RCS, sau astept si alte propuneri

multumesc
Fontinalis Antipyretica (Wilow moss) 10 lei/pot

ce dimensiune are un pot ?

ai putea posta o imagine cu "exact" cum arata un pot - asezand alaturi de el o bricheta ?

daca as dori in jur de 10 poturi - ai disponibile?

multumesc
cate "natii" de moss "imbarligate" superb in acelas loc !

foarte tare - frumos dle !

se poate inchide - ebay rullez

multumesc
multumesc pt poza - nu este ce ma intereseaza pe mine

sper sa nu te superi - dar intre acea lampa (la stadiul ei actual) si un acvariu - nu poate fi vorba de nici o legatura

si pt a iti face dta o idee poate te ajuta linkul acesta
http://www.okazii.ro/catalog/52935198/lampa-acvariu-nano-aquael-decolight-11w.html

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: