[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: snakefishmike
Forum Index » Profile for snakefishmike » Messages posted by snakefishmike
Tuburile t5 de 24W pot fi aprinse si cu un droser chinezesc universal , care nu costa mai mult de 12 lei
Pompa se desface foarte usor pt mentenanta dar aceasta operatiune se face cu ea deconectata de la priza . Cum de altfel se face orice interventie la orice aparat electric . Altfel ... risti un "permanent" :-)
Bazin cu africani , fara alge ?!? Ala nu mai arata a bazin de africani , dar ma rog gusturile nu se discuta .
Lasa domnule algele alea acolo daca vrei sa ai un bazin care sa arate natural . Altfel risti sa dai in kitch .
Puteai sa pierzi linistit pariul , daca pestii mei ar fi preferat o alta hrana . In fine ... restul e can-can si nu se merita osteneala .
Nici eu nu lucrez la Ocean Nutrition , dar folosesc hrana de la ei .
In fine , asta-i alta treaba , imi cer scuze ca mi-am permis sa imi exprim parerea despre un anumit tip de hrana . Poate ca daca aveam aceeasi opinie si spuneam ca Hikari e cea mai buna , erai multumit . Daca doreai neaparat sa ma acuzi de ceva , mai bine te abtineai si iti aduceai aminte ca nu cu mult timp in urma , alaturi de Ocean Nutrition se gaseau si produse Hikari pe aceleasi rafturi . Insa ... smilie
Nu-i normal . Era doar o informare despre ceea ce prefera pestii mei . Nu promovez absolut nimic .
Tie ti se pare normal sa faci promovare pt Hikari ? Discutia era despre ce prefera pestii fiecaruia , indiferent ca hrana se numeste Troco Prim , Sera , Tetra etc . Numai ca ... conform stilului tau caracteristic , trebuie sa dai cu bita in balta aiurea .
In fine ... numai bine .
Himmm ! Aici cred ca ar trebui spus si motivul pt care un anumit tip de hrana este considerat de fiecare in parte , drept cea mai buna hrana . Si poate ar trebui specificat tipul de hrana(granule , stiks-uri , fulgi , congelata ) . Si pestii carora le este adresata .
Hikari ?!? De ce credeti asta ? Doar pt simplul fapt ca are parte de o promovare masiva si pt ca feedback-ul pe plan international este foarte bun ? Ei bine , "africanilor" mei nu le place . Altfel sta insa treaba cind degusta Ocean Nutrition . Bettanii in schimb n-au preferinte , dar cind vad hrana congelata de la acelasi producator(Ocean Nutrition) , ii apuca pandaliile :-)
Daca imi supravietuiesc mie intr-un bazin cu cyrtocara moorii , nu vad de ce nu ti-ar supravietuii tie intr-un bazin cu plante
No Dom' Doctor , ai comis-o .
Caline daca si @Porcu iti spune sa bagi cutitul , apai cam asa trebe . Ca Mama Natura nu face caramizi .
crede-ma ca nu-ti trebuiesc 2 facultati pt a monta un neon la un droser . E problema de fizica elementara de scoala generala . Si daca iti mai aduci aminte anumite simboluri , e simplu al naibii
Aia roz-galbui sunt niste esthere pustani . Adica maylandia(metraclima)esthere sau red zebra .
In rest cam ce era de spus au spus colegii nostri asa ca ai face bina sa ii asculti .
Hai ca esti tare
Synodontis eupterus
Salut si bine ai venit .
Trecind peste ironia 100% indreptatita a lui @Dolly , eu in locul tau as cauta un suport mai sanatos . Te joci cu focul , pardon cu apa , cu acel suport mai mic decit suprafata acvariului . Sau macar pune un blat exact cit acvariul .
Nu vei reusi in veci sa-i impaci . Ala mai mic e intradevar un mascul de ancistrus , dar ala mare e un pleco cit se poate de pleco :-)
Nu cumva ai turba in substrat ?
Pestanul a ajuns la mine . E super atit el cit si fostul proprietar
Un pret se poate , te rog .
In cazul in care mai e disponibil , ai pm :-)

Daca tu reusesti sa tii o stiuca in acvariu mai mult de o luna , esti tare Da' e pacat de bietul peste . Iti spun eu ce va face . Va refuza hrana pina va muri de inanitie . si iti spun asta din proprie experienta , ca am facut si eu prostia asta , ba chiar de 2 ori , ca deh nebunul trebuia sa se convinga :-)
In rest ... asculta sfaturile lui minnardy , iar daca tot vrei ceva pesti autohtoni , incearca cu ceva boarta , regina , rosioara sau caras . Numai ca nu stiu ce te vei face la vara fara un chiller .
Numai bine .
Garantez . Eram acolo(la regreta) cind a fost ridicat acvariul

Forum Index » Profile for snakefishmike » Messages posted by snakefishmike
Go to: