[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cea mai buna hrana....  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
piranha15
Junior member

IP:

care credeti ca este cea mai buna "firma" de hrana pentru pesti...????

piranha
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

hikari`s the best
[Yahoo!]
sorinhc
Member
[Avatar]

IP:

Hikari si conteza mult cu ce au fost hraniti inainte de a ajunge la tine ca devin mofturosi oricum nu cred ca va refuza un deliciu ca Hikari.
[Yahoo!]
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Himmm ! Aici cred ca ar trebui spus si motivul pt care un anumit tip de hrana este considerat de fiecare in parte , drept cea mai buna hrana . Si poate ar trebui specificat tipul de hrana(granule , stiks-uri , fulgi , congelata ) . Si pestii carora le este adresata .
Hikari ?!? De ce credeti asta ? Doar pt simplul fapt ca are parte de o promovare masiva si pt ca feedback-ul pe plan international este foarte bun ? Ei bine , "africanilor" mei nu le place . Altfel sta insa treaba cind degusta Ocean Nutrition . Bettanii in schimb n-au preferinte , dar cind vad hrana congelata de la acelasi producator(Ocean Nutrition) , ii apuca pandaliile :-)
[Email] [WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Discusii mei prefera Hikari Discus, la nici o alta hrana nu-s asa pofticiosi. Scalarii mei salbatici au acceptat la inceput doar Hikari Discus si mixtura de inima de vita, orice alta hrana uscata o scuipau.
Fostele mele cichlidae africane o luau razna la Hikari Excel , chiar daca boabele erau mari si tari. Le placea in mod evident mult mai mult decit Sera Granugreen, Tropical sau granulele pentru africani de la JBL (nu mai stiu cum le spune exact).

Poze: smilie ... Poze cu plante
piranha15
Junior member

IP:

....nu stiti de unde as putea comanda online????de la reef.ro am primit un mail cand am comandat hikari first bite si spuneau nu mai au..........

piranha
gupynsson
Junior member
[Avatar]

IP:

snakefishmike wrote:Himmm ! Aici cred ca ar trebui spus si motivul pt care un anumit tip de hrana este considerat de fiecare in parte , drept cea mai buna hrana . Si poate ar trebui specificat tipul de hrana(granule , stiks-uri , fulgi , congelata ) . Si pestii carora le este adresata .
Hikari ?!? De ce credeti asta ? Doar pt simplul fapt ca are parte de o promovare masiva si pt ca feedback-ul pe plan international este foarte bun ? Ei bine , "africanilor" mei nu le place . Altfel sta insa treaba cind degusta Ocean Nutrition . Bettanii in schimb n-au preferinte , dar cind vad hrana congelata de la acelasi producator(Ocean Nutrition) , ii apuca pandaliile :-)

E normal sa promovezi acum firma Ocean Nutrition ( prietenii stiu de ce). Am luat si eu si ocean nutrition si aquatic nature pentru discusi si pestii au zis pas. Hikari in schimb.............
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Nu-i normal . Era doar o informare despre ceea ce prefera pestii mei . Nu promovez absolut nimic .
Tie ti se pare normal sa faci promovare pt Hikari ? Discutia era despre ce prefera pestii fiecaruia , indiferent ca hrana se numeste Troco Prim , Sera , Tetra etc . Numai ca ... conform stilului tau caracteristic , trebuie sa dai cu bita in balta aiurea .
In fine ... numai bine .
[Email] [WWW]
gupynsson
Junior member
[Avatar]

IP:

snakefishmike wrote:Tie ti se pare normal sa faci promovare pt Hikari ? .

Da, eu nu lucrez la hikari si se poate spune ca parerea mea ar fi mai obiectiva.
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Nici eu nu lucrez la Ocean Nutrition , dar folosesc hrana de la ei .
In fine , asta-i alta treaba , imi cer scuze ca mi-am permis sa imi exprim parerea despre un anumit tip de hrana . Poate ca daca aveam aceeasi opinie si spuneam ca Hikari e cea mai buna , erai multumit . Daca doreai neaparat sa ma acuzi de ceva , mai bine te abtineai si iti aduceai aminte ca nu cu mult timp in urma , alaturi de Ocean Nutrition se gaseau si produse Hikari pe aceleasi rafturi . Insa ... smilie
[Email] [WWW]
LUPmic
Senior member

IP:

Apropos de hrana, am vazut hrana congelata la Hornbach. Intrebarea este pentru neonii si guppy mei pot lua asa ceva si daca da, de care si cum se aadministreaza? Scuze de off-topic
[Email] [Yahoo!]
gupynsson
Junior member
[Avatar]

IP:

snakefishmike wrote:Nici eu nu lucrez la Ocean Nutrition , dar folosesc hrana de la ei .
In fine , asta-i alta treaba , imi cer scuze ca mi-am permis sa imi exprim parerea despre un anumit tip de hrana . Poate ca daca aveam aceeasi opinie si spuneam ca Hikari e cea mai buna , erai multumit . Daca doreai neaparat sa ma acuzi de ceva , mai bine te abtineai si iti aduceai aminte ca nu cu mult timp in urma , alaturi de Ocean Nutrition se gaseau si produse Hikari pe aceleasi rafturi . Insa ... smilie[/quote
Nu era important care e cea mai buna mancare dar puneam pariu ca tu spuneai ocean nutrition sau aquatic nature ca asa-i romanu'. Si atat. Restul e cancan
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Puteai sa pierzi linistit pariul , daca pestii mei ar fi preferat o alta hrana . In fine ... restul e can-can si nu se merita osteneala .
[Email] [WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

gupynsson: te rog abtine-te de la acuzatii cu subinteles. Nu stiu ce e intre voi, nici nu ma intereseaza. Daca reusesti sa-ti spui parerea despre hrana pentru pesti e bine, daca nu reusesti ....... mai bine nu scrie nimic.

Stop can-can .

Maniacs
Member
[Avatar]

IP:

Adrian eu iau hrana congelata de acolo de cateva luni bune, o mananca pestiucii (si guppy si neonii) ... Ca administrare rup cubuletele si cateodata chiar le tai pentru a micsora cantitatea, le las putin in apa apoi cu un betisor le lovesc pana se dezintegreaza (asta in cazul libelulelor) artemia si daphniile le las sa se imprastie singure ...

Vremurile frumoase au trecut ...
gupynsson
Junior member
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:gupynsson: te rog abtine-te de la acuzatii cu subinteles. Nu stiu ce e intre voi, nici nu ma intereseaza. Daca reusesti sa-ti spui parerea despre hrana pentru pesti e bine, daca nu reusesti ....... mai bine nu scrie nimic.

Stop can-can .

ok, asa am sa fac.
PAPILLON
Junior member

IP:

SALUTARE !

Am observat ca lumea s a aprins aici si de aceea am zis sa scriu ceva mai vesel.Desi in general sunt un tip serios.Ma rog.Asta e alta discutie.La recomandarea bunului meu prieten "Giga" cu care merg deseori la pescuit am inceput sa hranesc pestii mei cu icre de guvide.Nu stiu daca a mai folosit cineva ca hrana pentru pesti ,icre de peste, insa eu am observat ca pestii sunt foarte fericiti.Le dau icre de guvide de 3 saptamani si pot spune ca imi par mult mai vioi decat inainte.Partea si mai buna este ca in tot acest timp am facut o economie substantiala(cateva grame ) de mancare de pesti de genul celor recomandate anterior si care au generat cateva patimi ,ca tot suntem in Saptamana Patimilor.

Cu evlavie,
Papillon
[Yahoo!]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

din ce am incercat pana acum, jbl,sera,tetra,hrana vie, de hikari micro pellets si micro waffers precum si grindal am fost cel mai multumit (cantitate,pret, murdarire a apei etc.) pestii au culorile accentuate si sunt sanatosi. Am renuntat sa am 3-4 feluri de mancare uscata in schimbul unuia singur.

...
[Yahoo!] [MSN]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Ca se tot vorbeste de hrana, am sa fac o mica analogie daca imi este permisa. Hrana uscata e un fel de "supa instant" iar cea congelata (vie) e un fel de "supa facuta cu de toate", care are gust si e sanatoasa, pe cand cea instant e plina de arome, coloranti, legume deshidratate, etc. Ganditi va ca in mediul natural tot ceea ce primeste pestele nu e granula de la Hikari, jbl sau Sera ci e larva de tantar, daphnie, etc (dupa mediul natural al pestelui), deci nu cred ca se poate compara cea uscata cu cea congelata. Insa mare atentie, pestele in mediul natural nu are "papa" la discretie, si deseori duce multa munca de cautare pana apuca sa pape ceva, iar hrana din abundenta nu face decat sa duca la o inrautatire a calitatii apei, pestii devin obezi, etc. Si acum ca sa fiu si ontopic dintre toate eu prefer hrana de la Ocean Nutrition. De ce? 1.Ambalajul tip "blister" ce mi permite sa dau pestilor atat cat mananca (este portionata in cuburi) fara sa dezghet intreaga cantitate ceea ce ar duce la alterarea acesteia. 2 Diversitatea foarte mare a sortimentelor. 3 "hrana" este crescuta intr un mediul controlat iar riscul parazitilor este zero. 4 Termenul de garantie mare, congelata si mentinuta conform indicatiilor rezista foarte mult timp, cea ce ne ofera hrana vie, atat pe perioada verii cat si a iernii, iar cu argumentele pot continua, iar ceea ce am scris mai sus nu e ceva subiectiv, nu am procente de la ocean nutrition, aaa sau gresesc...poate ca sunt subiectiv...asa de frumosi sunt neonii mei de la daphnie congelata :jumpers:
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

PAPILLON wrote:icre de guvide
De unde le iei ?

Forum Index » Hrana
Go to: