[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Maxim 20 lei toate
Nu e de la neon,neonul creste cu un grad,am testat, daca opresc internul im maxim o ora am 27-26 grade
https://youtu.be/xIWIu_49cno

Am facut acest topic pentru oricine vrea si poate sa-l faca,e usor de facut
E explicat videoclipul.
Larva450 wrote:Pai n-am altul

E o problema grava?
Pai n-am altul
Salut!
Azi am primit 3 cory,nu stiu daca ii pot pune la perechea de scalari,unde am 30-31 grade daca opresc internul am 27 grade (o sa îmi fac un extern în câteva zile )
Merg pusi acolo?
120 litri brut
Doua famili de vivipari intra,sanitari nu stiu(nu ma bag).Daca ai plante in acvariu o sa supravietuiasca majoritatea puiilor.Din cate stiu masculi de guppy endler nu isi mananca puii.
Are boala dropsy,de obicei nu prea mai supravietuiesc pesti daca au boala asta.
Asa faceau si masculi pe care îi aveam,se retrageau intr-o parte,o saptamana si pu?in era bine,dupa aveam femele de doua ori mai multe ca masculi.
Nu mai po?i face nimic,în 2 zile moare ,zic asta deoarece mi s-a întâmplat de multe ori doar la masculi se intampla.
Da,da,...asa era si la mine,creveti stau ascunsi ,pesti nu-i vad,dupa ceva timp au disparut brusc si vedeam cum îi mâncau guppy...
Guppy mei au mâncat o ceata de creveti în 6 zile,nu ma gândesc ce o sa le faca pestii tai
Daca are cupru nu le mai da,daca nu-i vezi inseamna ca
Ce pesti mai ai în acvariu?
Rog un administrator sa inchida topicul,problema e "rezolvata"
Sa nu se mai deranjeze nimeni....a sarit din acvariu iar motanul i-a venit de hac pâna am observat
AntonioAndrei sper ca vezi mesajul si nu mai trebuie sa vi la 15:00
Multumesc!
Eu stau în Drumul Taberei, pâna joi daca poti veni dupa el...dupa numai sunt în Bucuresti...
Treaba lui mai departe......nimeni nu-l vrea când are peste 10cm
A încercat cineva acest fertilizant?a dat roade ?sau aceasta gama de fertilizantii?
Plantele au avut vreo reactie?

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: