| Message |
|
|
|
Cine vrea sa îsi faca singur
|
 |
|
|
Maxim 20 lei toate
|
 |
|
|
|
Nu e de la neon,neonul creste cu un grad,am testat, daca opresc internul im maxim o ora am 27-26 grade
|
 |
|
|
https://youtu.be/xIWIu_49cno
Am facut acest topic pentru oricine vrea si poate sa-l faca,e usor de facut
E explicat videoclipul.
|
 |
|
|
Larva450 wrote:Pai n-am altul
E o problema grava?
|
 |
|
|
|
Pai n-am altul
|
 |
|
|
Salut!
Azi am primit 3 cory,nu stiu daca ii pot pune la perechea de scalari,unde am 30-31 grade  daca opresc internul am 27 grade (o sa îmi fac un extern în câteva zile  )
Merg pusi acolo?
120 litri brut
|
 |
|
|
|
Doua famili de vivipari intra,sanitari nu stiu(nu ma bag).Daca ai plante in acvariu o sa supravietuiasca majoritatea puiilor.Din cate stiu masculi de guppy endler nu isi mananca puii.
|
 |
|
|
|
Are boala dropsy,de obicei nu prea mai supravietuiesc pesti daca au boala asta.
|
 |
|
|
Asa faceau si masculi pe care îi aveam,se retrageau intr-o parte,o saptamana si pu?in era bine,dupa  aveam femele de doua ori mai multe ca masculi.
|
 |
|
|
Nu mai po?i face nimic,în 2 zile moare ,zic asta deoarece mi s-a întâmplat de multe ori  doar la masculi se intampla.
|
 |
|
|
|
Da,da,...asa era si la mine,creveti stau ascunsi ,pesti nu-i vad,dupa ceva timp au disparut brusc si vedeam cum îi mâncau guppy...
|
 |
|
|
|
Guppy mei au mâncat o ceata de creveti în 6 zile,nu ma gândesc ce o sa le faca pestii tai
|
 |
|
|
Daca are cupru nu le mai da,daca nu-i vezi inseamna ca
Ce pesti mai ai în acvariu?
|
 |
|
|
|
Rog un administrator sa inchida topicul,problema e "rezolvata"
|
 |
|
|
|
Sa nu se mai deranjeze nimeni....a sarit din acvariu iar motanul i-a venit de hac pâna am observat
AntonioAndrei sper ca vezi mesajul si nu mai trebuie sa vi la 15:00
|
 |
|
|
|
Multumesc!
|
 |
|
|
|
Eu stau în Drumul Taberei, pâna joi daca poti veni dupa el...dupa numai sunt în Bucuresti...
|
 |
|
|
|
Treaba lui mai departe......nimeni nu-l vrea când are peste 10cm
|
 |
|
|
|
A încercat cineva acest fertilizant?a dat roade ?sau aceasta gama de fertilizantii?
Plantele au avut vreo reactie?
|
 |
|
|