Message |
|
Exemplarele albino sunt lipsite de pigmenti, asa ca branhiile lor par mai rosii decat ar fi normal.
Nu mi se pare nimic in neregula.
|
 |
|
- Femelele de guppy sunt batrane? Ce varsta au?
- Puii cresc proportional cu marimea lor ca adulti... deoarece molly sunt mai mari decat guppy, este normal ca puii de molly sa creasca mai repede/mai mult.
|
 |
|
Am sa mut aici toate replicile din celalalt topic, cu sumpul... vorbim de acelasi proiect.
gaby88 wrote:Va salut am o intrebare se poate face sump fara overflow, si daca da cum? Ideea este ca nu pot ajunge la scurgere.Multumesc
koala wrote:Gabi, overflow-ul este acea cutie, situata pe display, prin care apa curge in sump.
Nu inteleg la ce te referi cand spui ca n-ai cum sa ajungi la scurgere...
- apa curge din acvariu in sump, prin tevile sistemului Bean Animal
- ajunsa in sump, apa este filtrata,
- apoi, apa este reintoarsa in acvariu cu ajutorul pompei de recirculare.
bulan77 wrote:in principiu poti sa faci , poti folosi principiul vaselor comunicante si pui o pompa de retur care sa aibe acelasi debit cu apa care iti vine pe furtun.
Asta e doar teoretic , nu am incercat .
Poti folosi foarte usor un overflow extern si mai era si varianta atasata.
Nu este nimic 100% sigur , cea mai buna varianta ramane overflow box-ul.
gaby88 wrote:Ma refer la supraplin ca nu am cum sa ajung cu el la o scurgere, in cazul unei pene de curent.
koala wrote:
gaby88 wrote:Ma refer la supraplin ca nu am cum sa ajung cu el la o scurgere, in cazul unei pene de curent.
Pai, nu ai nevoie de asa ceva!
In cazul penelor de curent, acvariul NU se goleste in sump!
Cantitatea de apa care "vine inapoi" in sump este minima si este preluata fara probleme (daca sumpul este corect executat / dimensionat).
Eu observ ca tu nu ai inteles cum functioneaza treaba asta, asa ca mai bine ia-o cu intrebarile "de la inceput".
|
 |
|
Pai spune clar ce vrei sa faci, ca e greu sa stam si sa-ti smulgem detalii despre proiect.
O sa mut topicul de aici, ca nu e o sectiune potrivita...
|
 |
|
Sticla nu trebuie gaurita, ci trebuie sa faci o "decupatura"... in ea se fixeaza pieptanul.
Eu as zice sa nu te grabesti cu sticla, pana cand nu ti-e clara toata treaba.
Sunt o gramada de bazine pe forum, trebuie doar sa citesti... uite, cel mai recent exemplu: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/38250.page
Later edit: La repezeala, alt exemplu... cu overflow intern: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/30759.page
|
 |
|
Aha, acum am inteles, merci.
|
 |
|
Cum bah, a trecut weekendu' si tu n-ai gatat mileul ala?
|
 |
|
Tu baga tratamentu' ala, ca sunt sanse ca alti pesti sa fie mai putin afectati... ce ai de pierdut?
Oricum, senzatia foarte nasoala, am trecut prin asta si stiu cum te simti.
|
 |
|
Omu' e brasovean de-al tau.
|
 |
|
Andrei, ce inseamna aia "filtrare prin diluare"?
|
 |
|
Dan P wrote:Frumoasa pereche, sau pana la proba contrarie, frumos cuplu!
Bah, mai cunosti pe cineva cu astronotusi mari?
Avem un coleg ( thunder rock) care are un exemplar mare (30-35 cm) pe care tot incearca sa-l "insoare".
|
 |
|
|
 |
|
Bah, inca n-ai terminat de tesut saracia aia de plasa?
Ce tot faci, dormi pe tine?
|
 |
|
Daca deja ii cade pielea de pe el, nu cred ca il mai ajuta nimic.
|
 |
|
dan-iulian wrote:
koala wrote:Sa fii iubit! De asta suntem aici, ca sa impartasim experiente, bucurii si necazuri... hai cu puiiiii! 
Misca puiiii, au eclozat azi. Inca nu inoata, probabil maine. Is multi tare, ce naiba le-oi da de haleala... niste galbenus de ou? N-am artemii ... si nici n-am de unde lua. Altceva? Idei?
Poze, filme, vedem si noi ceva?
|
 |
|
Poate ca trebuie sa mai citim Regulamentul: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/5210.page
De studiat punctul 2.9 - publicitatea pe forum.
Administratia
|
 |
|
Coral Farm wrote:Buna ziua,
In oferta de Black Friday este precizat in limba romana foarte CLAR, faptul ca oferta poate contine erori. De altfel era singurul coral din oferta de black friday intrucat acesta a fost introdus din EROARE in oferta.
Inainte de a va indrepta catre sediul nostru nu ati intrebat nici macar o data despre disponibilitatea anemonei sau despre pretul acesteia. Ne-ati intrebat numai daca este cineva la sediu. DOVADA in atasament!
Nimeni nu v-a obligat sa cumparati nimic de la noi. Ati cumparat pt ca ati fost de acord! Vi s-a spus ca nu sunteti obligat sa cumparati anemona (cu toate ca fusese ambalata).
Va multumim pentru incercarea tardiva de "reclama negativa" prin povesti frustrante, noua ne face bine. Au fost suficienti clienti care au beneficiat de preturile promotionale din oferta! Dvs sunteti singurul nemultumit de preturile de Black Friday, dar dupa cum se spune "nu poti multumi pe toata lumea"!
O zi frumoasa!
Acest raspuns este o MUIE trista romaneasca.
- ai pus oferta pe site, trebuie sa o onorezi. Nu prea exista alte scuze!
- erorile sa ti le plateasca angajatul care a gresit... NU clientul!
- cine plm intreaba pretul anemonei, DACA ea este deja listata pe site???
- fraza cu "nimeni nu te obliga sa cumperi" este o alta "romaneasca"...
Pacat!
O asemenea impresie se sterge greu.
|
 |
|
E ok, ca numar de pesti... combinatia nu imi "spune" nimic, da' nu e ceva catastrofal.
Ai grija la ciclarea bazinului.
|
 |
|
Cred ca asta e ultima "manevra" pe anul 2016... o reducere de nitrati de ~80%.
Facuta sub directa supraveghere a pisoiului. 
|
 |
|
Andrei, asta e din ciclul sunt mult prea proasta, ca sa pot sa ies pe usa, nu?
Avem si noi falitii nostri... 
|
 |
|