[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: blondu_mm
Forum Index » Profile for blondu_mm » Messages posted by blondu_mm
acvariul se va dona la o casa de copii din sectorul 3
mi s-a promis ca va venii cineva sa-l ridice maine.

PS: pretul de 300 de lei la care era scos la vanzare era pus ca sa nu-l dau pe gratis, (doar incalzitorul a costat 110 lei, substratul cu turba, nisipul si pietrisul >100 lei, 20 de neoni 80 lei ...) asta pentru cei care au incercat sa-mi ofere mai putin....
Din pacate a venit vremea sa renunt la acvariul meu de acasa, m-am mutat din garsoniera si in noua locatie mai e ceva de munca pana cand o sa am un acvariu.
asa ca imi vand acvariul...

Acavriul are ~>300L este facut acum cativa ani, sta pe un cadru metalic cu tot cu mobilier (inclusiv capac)
REVIN cu o completare deoarece am primit f multe mesaje legate de dimensiune, acvariul cu tot cu mobilier are 140 latime, 130 inaltime si 40 adancime. (acvariul simplu are ~ 135 x 40 x 60 cred )
sticla este de 10 si are mai multe ranforsari (doua pe toata lungimea si cateva in adancime)

Ca si accesorii se vand:
- doua buturugi mopan
- nisip + substrat turba schimbata anul trecut
- incalzitor 300w
- furtun 3mm si furtun de 10mm (cred ca au cam 7 m lungime fiecare)
- pompa aer
- doua neoane (mai este unul de rezerva daca il gasesc) dar cele doua au cam un an vechime (accesoriile pentru neoane - drosere, cabluri, radiatoare...)

in plus ofer mai multe plante: vallisneria, echinodorus, niste java moss ...(bonus cativa neoni, un discus, ) cateva pietre de rau, mai am 3-sau 4 anano srimp, si un pui de rac greu de prins.
cateva poze: http://desmoriders.ro/upload/1.jpg http://desmoriders.ro/upload/2.jpg http://desmoriders.ro/upload/3.jpg
PS: pozele sunt facute acum mai bine de jumatate de an.

Pretul pentru tot arsenalul este de: 300ron (! nu include transportul va trebuie o masina destul de mare) Acvariul nu are nici o alga, este stabil din punct de vedere ecosistem.
investitia pentru acest acvariu a fost mult mai mare... vreau doar sa ajunga la cinva care chiar isi doreste un acvariu mai mare.

Deocamdata nu vreau sa vand pe componente stau f prost cu timpul...
blondu_mm id-ul de mes, 0747 183 377
(se poate ridica din zona titan - campia libertatii)

mi-ar palcea ca acest acvariu sa ajunga la un pasionat, eu am depus mult efort si suflet pentru el.
daca mai e valabil anuntul cu sae sunt interesat,

blondu_mm - id-ul de mess
chiar nu e nimeni interesat?
daca pretul vi se pare amre astept o noua propunere de pret.
poate si un schimb.
se pare ca nu mai pot avea grija de unul din acariile mele asa ca sunt nevoit sa vand o parte din pesti:

3 x Red phantom tetra
10 x Hyphessobrycon anisitsi (albino) asa arata: http://www.megagaleria.com/pictures/Pic_15991_13.jpg
2 x filigera

2 x pleco (~15 cm)
2 x hoplo (10- 15 cm)
2 x pangasius (10-15 cm)

as prefera sa dau Characidae-le la o singura persoana.
pretul pentru Characidae 30 ron (pesti au un an)

cei 6 pesti mai mari 30 ron. (de preferat pentru cineva care are un acvariu de 200l+)

id msg: blondu_mm
nu pot sa trimit in tara deoarece nu am timp.
pestii se ridica din 13 septembrie (pe langa hotel marriott)

numa bine

tcl wrote:au mai ramas cativa Labidochromis caeruleus--3 cm cu doar 2 ron!!!

m-ar interesa pe mine,

hai sa vedem cum ne putem vedea,
id-ul meu: blondu_mm
nr tel 0722 212 283

tks
salut,

pune un pret pentru vanzare.

eu la birou am un acvariu de 300l in care stateau 3 piranii...acum a ramas aproape gol (doi pleco doi hoplo si doi pangasius.

cred ca s-ar simti bine in noua casa.
hai sa vorbim: id msg blondu_mm ,
cat de mari sunt Dwarf Crayfish?

banuiesc ca ii dai si separta.
- crezi ca s-ar intelege bine intr-un acvariu cu 5 discusi si doi pleco?
- ataca plantele? in acvariu cu discusi sunt niste echinodorusi pe care ii vreau intregi...
inca o intrebare:
- care e ph-ul optim pentru ei (eu am 7,5)
nu pot sa-mi dau seama ce specie sunt discusii mei,

cineva expert in d'eale discusilor poate imi da un indiciu.
Red-turquoise discus ?

http://s333.photobucket.com/albums/m386/blondu_mm/?action=view&current=Imagine040.jpg
http://s333.photobucket.com/albums/m386/blondu_mm/?action=view&current=Imagine036.jpg
(pozele lasa de dorit, sunt facute cu mobilul)

mai vin cu 2 intrebari:
- cam care este cantitatea optima de mancare pt cei 5 discusi (hrana uscata de la sera)
- cand am venit intr-o seara acasa masculul (cel mai mare discus) statea intr-o parte si se misca f greu (ce-i drept ca a avut lumina stinsa toata ziua). In timp (dupa 20 min!) si-a revenit. Statea asa din cauza luminii sau are altceva?
- discusii mananca creveti? (am pus 2 in acvariu sa vad cum reactioneaza si ... nici urma de ei)

tks
wow, la asta chiar nu m-am gandit.
momentan cei doi pleco (20cm) stau in acvariul de la birou cu 3 piranii mari si ... nu s-au atins de ei.
cei drept au personalitati diferite discusii...

o sa testez cu 2-3 neoni (discusii mei au stat singuri pana acum), si daca nu-i fugaresc mai adaug.

PS: va rog sa-mi dati si mie niste link-uri unde as putea gasii mai multe info despre discusi, cele de pe forum le-am digerat deja. tks
am stat aseara pana la 3 dimineata sa montez magaoaia.

astazi am mai completat cu apa, si mai am (sunt doar vreo 300l)

merci bogdan pt acavriu,
acum sunt in randul 'discus-arilor' :music:
cum merge treaba cu dicusii grammy?

se pare ca in 2 zile imi voi lua un acvariu de 270l cu 6 discusi (2 maturi si 4 pui) si ceva plante.

Intrucat acariul este bine plantat intentionez sa mai pun cativa pesti, poate un card de neoni si doi pleco.
Tu ai pus si alti pesti in acvariu? cum s-au acolodat sau ... alergat.
fost_oscar wrote:Vi se pare scump?
Propuneti voi un pret. Va mai pot raspunde luni.
Multumesc,

sa inteleg ca nu l-ai dat?

ma intereseaza pe mine, si eu stau tot in titan (mai nou).
putem sa facem tranzactia f usor.

ti-am lasat un pm cu nr meu de telefon.

tks,
bogdan
cam asa arata si plantele mele,
fac o poza si o pun pe site cand ajung acasa.

cate fire de vallisneria vrei pe echinodorus?
am eu niste vallisneria destul de mare.
nu stiu exact ce specie este.

oricum, m-ar interesa planta ta pentru acvariul de al birou. (300l cu 3 piranii)
aveti melci in acvariu cu piranii?

eu am doar melci de substrat, dar as vrea sa pun niste pomacea.
rezista?
Pirania wrote:Am patru piranha ca ai tai.Vara asta mi-au depus de vreo 4-5 ori dar mai mult de 3-4 zile nu supravietuiau puii iar eu pur si simplu nu stiam ce sa fac pentru ca-i vedeam zglobii si sanatosi apoi dispareau fara urma. E misto cand se imperecheaza, gasesti plantele 'rase' circular unde fac cuibul apoi masculul se invarte non stop in jurul cuibului (la mine pazea cuibul de cand depuneau pana dispareau puii) Daca stie cineva care ar fi fost motivul sau daca ar fi trebuit sa separ puii ???

eu am un acvariu cu 3 piranii cat palma de mari.
am o mare problema cu plantele, le rup, le scot din substrat ....

doar doi echinodorusi mi-au rezistat.

ce fel de plante ai?
le dai inima de vita?
mai ai melci,

m-ar interesa si pe mine cativa.

tks,
bogdan
ok,

merci oricum,

Forum Index » Profile for blondu_mm » Messages posted by blondu_mm
Go to: