[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Fujito
Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
broscanuxxl wrote:foarte trist acvariul....

imi explici si mie ce este trist ? sunt nelamurit
aoleu scuze de atatea topicuri am avut nite probleme de la internet si nush cum au aparut 3 topicuri si acuma nu stiu sa le deletez
Salut sunt Gabi am 17 ani si stau in Pitesti
Am inceput de la un acvariu de 25 de litri pe care l-am primit cadou . Am ajuns la vreo 4 acvarii de marimea aceluia si acum dupa 2 ani am scapat de cele mici si mi-am cumparat un acvariu de 100 litri . In acest acvariu am ca pesti 2 scalari , 2 cory , 1 platidoras , 2 gurami , 2 gibiceps . Acvariul are ca dotare un incalzitor cu termostat , filtru exterior cascada , pompa aer Tetra cu 2 pietre pt aerat . Plante 2 echinodorus Marti :-) . Pe langa acvariul de 100 mai am un acvariu de 1,5 l in care tin 4 guppy (as vrea sai dau deoarece nui pot tine in acvariul mare cu scalari in preferabil sai dau la schimb)

Aici niste poze : http://img231.imageshack.us/gal.php?g=dscf3466.jpg sper sa va placa :scalari:

Forum Index » Profile for Fujito » Messages posted by Fujito
Go to: