Una din solutii ar fi baia in saramura. Eu in 500 de litrii net am pus 10 kg de sare dura fara iod si am lasat cam o saptamana. Din cand in cand trebuie amestecat sau sa pui o pompa de recirculare care sa miste apa pentru ca altfel se stratifica(apa sarata se lasa in partea de jos, in timp ce deasupra ramane dulce) dupa 5-7 zile nu a mai crescut nimic din lemne: salcie creata verde. Acuma cu flotabilitatea nu stiu sa-ti spun pentru ca crengile mele sunt lipite de peretii bazinului
alinutz80 , cam astea am vrut sa le spun si eu: nu pare ciclat(sau daca a fost nu mai e), de aruncat pietris din cateva motive: granulatie, compozitie si pentru ca pietris , plante natur si filtrare bio(extern sau cascada mai mare)
Asta al meu nu a iesit din apa cu frunzele mari sunt prea grele tija lor e cat degetul mic de groasa, dar daca le ridic/indrept ajung la cat am spus. Din apa au inceput sa iasa(h=65) varfurile la astea noi si tijele florale pline de pui, are vre-o 6 tije la care cum se dezvolta puii de greutate se culca inapoi in apa dar la suprafata si am vazut ca frunzele la puietii de la ce mai batrana incep sa iasa din apa, sper ca in timp sa scoata si frunze emerse, cele care au avut tentative din frunzele mari s-au uscat /ars pana acum. o sa pun si ceva poze pe topicul meu