| Message |
|
|
mugurel wrote:Inca una din ciclul "toate mi se intimpla doar mie", de bine de data asta.
Hranesc eu anthiasii noi de 4-5 ori pe zi, dar si rahateii ies din ei in acelasi ritm
Daca mai retineti, am si o tube anemone, care, de la decat cativa centimetri, tentaculele au ajuns la mai bine de zece, nu o hranesc special, dar de afla chiar pe directia de defecare, asa ca am aspirator/epurator natural,
am prins-o in fapt de multe ori in ultima vreme
 . Si mai e si frumoasa ... in ciuda a ce mananca ... BIO TATA ...
|
 |
|
|
Inca una din ciclul "toate mi se intimpla doar mie", de bine de data asta.
Hranesc eu anthiasii noi de 4-5 ori pe zi, dar si rahateii ies din ei in acelasi ritm
Daca mai retineti, am si o tube anemone, care, de la decat cativa centimetri, tentaculele au ajuns la mai bine de zece, nu o hranesc special, dar de afla chiar pe directia de defecare, asa ca am aspirator/epurator natural  . Si mai e si frumoasa ... in ciuda a ce mananca ... BIO TATA ...
|
 |
|
|
|
Avantajul la asta e ca vezi cand se innegreste rasina ..., dar trece uniform prin ea???
|
 |
|
|
|
Atunci, prioritate pe 2016: completezi la 5 exemplarele de pe primele trei pozitii, apoi mai vezi tu ...
|
 |
|
|
|
Musai sa fie Jager, are sticla groasa si nu mai retin ce smekerie de e considerat asa de bun ...
|
 |
|
|
Pacat, repet, dar pune iute doi la loc, ii avea Peti ... poate chiar fratii lui ...
Eu asa vad rezolvarea ...
|
 |
|
|
|
Eheim Jager 300, eu am de multi ani, este solutia ...
|
 |
|
|
um02122 wrote:On-topic: o poza cu o pestoaica din Copenhaga:
Aha, si mai e si umeda in zona ... umbrita dar cea mai vizibila de jos ...
|
 |
|
|
|
Daca te pricepi, am un sistem complet de osmoza pensionat, poti folosi toate cartusele si conectica dintre ele ...
|
 |
|
|
 Ce s-o fi intamplat? Microb/parazit sau taietura necrozata?
|
 |
|
|
|
Dubios sa ai alge la parametrii aia ...
Redu deocamdata doar albul din lumina.
Ce mai face anthiasul?
|
 |
|
|
pc.ciprian wrote:Un mic teaser la început de an 
Ai la ce, ai cu ce, mai asteptam mult?
|
 |
|
|
 , Da, vorba unui clasic in viata, sa fie bine, sa nu fie rau
|
 |
|
|
Mie chiar imi place cum a iesit, dar faptul ca e capac la marin ma ingrijoreaza.
Dar cred ca ai calculat, vad ca esti prieten cu tehnica dupa plansele de pe perete... Zic asta pentru ca la mine, cand am facut capacul, zici ca aveam pe perete carpeta cu Rapirea din sarai
Spor cu noul proiect!
|
 |
|
|
Bun venit!
Stiam ca Iasul are acvaristi de seama, doar ca putini se etaleaza.
Chiar daca momentan nu am decat apa sarata, promit sa ma indulcesc urmarind acest topic ...
|
 |
|
|
Noile achizitii au trecut testul acomodarii, cred ca le mai reduc din cele 4-5 mese (mici) zilnice  , asa ca va uram cu totii un an nou mult mai bun!
|
 |
|
|
|
Ah, urata taietura ...
Nu cred ca poti sa-l prinzi si sa-l tratezi. Doar sa speri ca se vindeca singur.
Acum cum se mai prezinta?
|
 |
|
|
|
Schimbi mai des si mai putina apa, nici cu sarea de calitate nu trebuie sa-ti bati capul ...
Un Maggie muffle ar fi bun pentru teava de scurgere, care trebuie sa fie cea mai inalta, iar supapa ar trebui pe cea de retur. Asta daca nu o prelungesti cu ceva flow accelerator si ii dai si gaura de dezamorsare.
|
 |
|
|
Salut! Si bine ai revenit.
Pentru fishonly, la pretul ala, poti face compromisul.
Dar nu as folosi acei corali, eu cel putin.
Treaba cu dimensiunile tine de coralii vii pretentiosi.
In schimb, din economia facuta poti lua piatra de calitate si pesti deosebiti...
|
 |
|
|
Uite ce model am si ce zic aia...
http://www.fish-street.com/auto_water_filler
Acuma nu ma intreba de ce nu l-am folosit ...
|
 |
|
|