| Message |
|
|
|
Am avut si eu,a aparut din prima saptamana de la ciclare si a tinut vreo luna si jumatate,dupa care a disparut de la sine.
|
 |
|
|
|
Cumpar powerhead sau pompa de apa cu debitul de la 1000l/h pana la 2000l/h.
Detalii pe PM!
|
 |
|
|
viulian wrote:Nu stiu ce plante sunt puse la baza rocilor vulcanice, dar cred ca vor fi eclipsate de iarba care va prinde teren 
Imi pare a fi moss...
Nu prea am mai intrat demult in acest topic si mi-a ramas intiparit in minte aranjamentul vechi...dar acum,cu noul aranjament,mi se pare a fi cel mai reusit si frumos setup de pe forum.Bravo!
|
 |
|
|
|
Exista si carasi cu pete...
|
 |
|
|
|
Depinde ce volum are acvariul,ce filtru ai,ce dai sa manance pestilor.Da mai multe detalii.
|
 |
|
|
|
A.6 pesti Brachygobius xanthozona - 25 trio-ul/50 toti.
Ii dau la schimb si pe carasi.
B.2 neoane T8 18w Philips TL-D Extreme Cool Daylight Snow White folosite circa o luna - 10 lei ambele.
Valabil doar in Iasi!
|
 |
|
|
|
Frumos! 120 de litri nu-s cam putini pentru 5 discusi?
|
 |
|
|
Arhitectul wrote:
Pozeeee !
|
 |
|
|
Nu mananca singurel,dar nu mai are mult,il mai hranesti o saptamana cu boabe de grau si dupa se invata singur.
Sa vezi ce frumos va fi cand il vei elibera si va sta non-stop la geam sa intre inapoi in casa  .
Multa bafta cu micutul!
|
 |
|
|
|
Tare frumos betanul,de unde l-ai luat?
|
 |
|
|
|
O cioata rasucita in toate directiile de care sa prinzi moss si riccia.
Poze nu ne arati?
|
 |
|
|
|
Prea frumos! Merita un 10+.
|
 |
|
|
|
Inghesuie material filtrant in el,am avut si eu acest tip de filtru si l-am folosit fara spray-bar,insa am bagat mult burete in mediul de filtrare.
|
 |
|
|
|
Incearca si ceva de vreo 3000-4000 k.2 si 2 cred ca ar fi bine.
|
 |
|
|
|
Pai avem si ce sa apreciem,un acvariu aerisit,populat cat trebuie,pus la punct.Pe langa asta,tu ne-ai ascultat sfaturile,gen moss-ul de pe piatra sau popularea doar cu masculi de Guppy.
Daca spui ca verisorul tau are 27 de ani,inseamna ca nu e greu sa-l instruiesti cu tot ce trebuie,iar sistemul CO2 e o alternativa mai buna,eu unul imi imaginam niste copii umbland cu o butelie plina cu CO2.
|
 |
|
|
A. 6 pesti Brachygobius xanthozona 2M+4F - 50 de lei toti,25 trio-ul.
Se dau la schimb si pe plante/fertilizanti (Trace Mix,PPS-Pro) sau alte accesorii acvaristica (oferte pe PM).
Pestii sunt perfect sanatosi.Poze cu ei si acvariul din care provin: http://cozman.sunphoto.ro/42_L/pagina2
B. 2 neoane Philips T8 18w TL-D Extreme Cool Daylight Snow White folosite o luna - 10 lei ambele.
Doar in Iasi.
|
 |
|
|
|
12000K e cam rece pentru plante.
|
 |
|
|
|
Nu am experienta cu instalatii CO2 profi,eu folosesc bomba cu drojdie la un acvariu de 42 de litri.Poti lua acel kit,dar eu unul iti recomand ca banii pentru el sa ii strangi deoparte si iti iei o instalatie pentru viitorul acvariu,mai ales ca asta mic va ajunge la verisorii tai de 7-8 ani care nu prea stiu ei ce inseamna CO2,fotosinteza etc.
|
 |
|
|
|
La volumul acvariului merge foarte bine si bomba,probabil vei vrea sa treci la un acvariu mai mare pe viitor,iar la unul mai mare iti va trebui o butelie mai mare si tot asa.
Ceva poze nu ne arati?
|
 |
|
|
|
Urca-le in alta parte si pui linkurile intre tag-urile IMG.
|
 |
|
|