stefanp wrote:Fain filmuletul Cu ce tragi apa de la surpafata dupa ce ai tuns? Ca s-a curatat super bine.
Stiam eu ca nu am facut bine ca nu am inclus in cadru partea aia. Jumatate de pet, decupat in zig-zag in partea de sus, in care introduc in-ul de la filtru, actionand ca un skimmer de suprafata. Fac poze mai tarziu.
Andrei Panainte wrote:Eu am incercat, nu a rezistat dupa ce i-am dat folia jos ) nici daca uzi zilnic , eu practic am uitat de ele si cand m-am trezit erau toate uscate =))
@Andrei Panainte Te referi la blyxa sau la wabi kusa in general?
Shubi wrote:Eu unul nu m-am simtit jignit.
Informatiile pe care le postezi pe acest forum sunt in mare parte incorecte, incerte si inexacte, bazate pe motoarele de cautare, bazata pe ce au spus/scris altii, asimilata partial.
…dar niciodata acompaniate de link-uri de bun-simt.
kirucd wrote:Un om care se respecta pe sine si pe ceilalti incearca sa vorbeasca si sa scrie corect gramatical, ceea ce tu nu faci.
A avea un minim de educatie si cultura pentru mine este tot o forma de respect.
+1
2smokes, sa dai vina pe tastatura pentru felul in care scrii arata nu doar lipsa de respect, cat si o lene crunta in a remedia situatia.
Despre tuns - l-am mai ciupit putin ici-colo. Am taiat bucatile atacate de alge. BBA cuplat cu staghorn. Mai mult staghorn
Piatra cea mare era acoperita de staghorn/BBA, si avea mai multe in spate, pe unde bate curentul (a se vedea penultima poza comparata cu ultima). Am golit din apa acvariului pana a ramas pietroiul descoperit, apoi am dat drumul buteliei de CO2 ceva mai tare si cu jetul de CO2 rece am inghetat palcurile de alge. Dupa umplerea cu apa algele zac rosii. Apoi cu periuta de dinti (e sfanta ) dau jos mortaciunile.
Am inceput sa adaug Seachem Excel. Tratamentul local pare eficient. Se invinetesc algele... probabil o sa crape Inca nu stiu ce efect are dozarea in masa apei...
Despre curatenie... Am cativa creveti si 6 Otocinclus. Nu fac mare mizerie, iar de hranit cam la 2 zile le dau cate ceva.
O sa revin in week-end cu valori ale parametrilor apei.
Vezi ca tastatura franceza are punct. Si e cam... in acelasi loc ca de obicei Daca nu dai de el, ia-le pe toate la incercare. Apoi fa un gogoloi mare cu marker-ul negru incat sa dai de el data viitoare. Nu de alta, dar ne ranesti retina cu zidul de text si propozitii nedelimitate