[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Poti folosi orice lampa, conteaza sa aiba un spectru corect.
Orice intre 3500 si 8000 kelvini isi va face treaba.

Se cunoaste mana de artist, ce sa mai..
Stiu la ce te referi, eu am beneficiat de aceasta solidaritate si altii au beneficiat din partea mea.
Asa e normal si corect intre pasionati. Din pacate, astia mai suntem pe aici, 3 lulele 3 surcele.
aurecj wrote:cand am ajuns cu toate alea prin galeti la destinatie (toata miscarea facuta impreuna cu Levi si inca 2 prieteni intr-o singura zi), dracu a mai stiut in ce ordine fusesera lipite si montate pietrele alea, asa ca a iesit cu totul si cu totul alt rockscape decat cel initial.

Levi gustase ceva inainte?
E acelasi bazin pe care l-am vazut cand am fost la tine acum x-shpe ani? In sensul ca nu ai facut un reset total sau ceva.
Life Aqua am si eu, o adevarata bijuterie

image
In prima poza din jurnal aveai o lampa ONF. Acum pare a fi Life Aqua Prime Pro, asa-i?
Arata intr-un mare fel, sunt si rezistenti spre nemuritori
De hardscape nu mai zic nimic, ca se stie, numaru' 1 pe viata
Splendid, maestre
Colisa chuna red?
In cazul asta, ramane doar optiunea unui magazin - maxi-pet, destul de subtire in materie de marine, sau coralis.
Or mai fi si altele dar nu le stiu.
Nea Aure, mi-a picat falca. Bestial, conasule
Danila wrote:si parca e tot mai greu sa gasesti vietuitoare si interlocutori care sa fie dispusi sa colaboreze

Interlocutorii sunt tot mai rari pentru ca forumul le pute, s-au dus pe cacaturile alea de facebook si tiktok.
Altii au renuntat la acvaristica din lipsa de timp sau bani.
Cred ca trocurile de acvaristica marina se fac pe niste grupuri de whatsapp, daca are cineva informatii ar putea sa le lase aici.
Superb
Daca vinzi tot si bagi acolo vreo 3000 de guppy?
Am avut si eu, a crescut mare si frumoasa, iar brusc au inceput sa-i moara frunzele pana nu a mai ramas nimic.
Dupa vreo 2 luni, surpriza, din bulbul ramas in sol au inceput sa iasa frunze, una dupa alta.
Ca Fat-Frumos, crestea intr-un an ca altii in 7 (la 10 ani arata de 70).
Eu curat becul cu rotunduri din alea de demachiere, nujt cum dracu se numesc
Eu las sonda 4 minute, am observat ca la 2 minute inca mai fluctueaza si nu e stabila.
In plus, cand o bagi in solutia de calibrare trebuie sa o scuturi un pic, sa iasa bulele de aer de langa "bec"
Scrie-ne te rog cum a decurs calibrarea sondei, pas cu pas, cu detalii.
Sunt mici chichite pe care trebuie sa le respecti pentru o calibrare buna.
Excelent, congrats!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: