[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: severum777
Forum Index » Profile for severum777 » Messages posted by severum777
Fundal negru zic eu, pietrele o sa ocupe mult spatiu, nu ma refer doar la plate, ma refer si la decoruri prin acvariu, am incercat cam orice, dar nu prea sunt multumit.
Ma refer, ce plante, lemne pietre, fundal... sa mai bag? Nu la pesti, ce stiu sigur este ca trebuie sa mai bag un filtru ca nu prea am filtrare mecanica asa de ok.
Ce sa mai bag, scot sau modific la acvariu?
Oare sa bag niste vallisneria mai mare in spate?
Ce cearta frate? , nici mie nu mi s-au parut carasii criminali , dar asa mi s-a spus le forum, eu am avut carasi de 20 cm cu carasei mai mic cam de 4-5 cm, dar probabil ei fiind pesti de grup nu se ataca intre ei, dar poate la alte specii le deschid apetitul, pangasius este un peste frumos care de regula atinde un metru, in acvariu 30-40 cm, si mananca orice le incape in gura. Totusi sunt curios de marimile acvariului, pare destul de mare.
Larva450 wrote:Poate inspecteaza mediul,da-le pace putin.Mai pune ceva rasbore sau tetrazone sa se vada frumos.Parerea mea!

Inspecteaza dupa frunza? As mai fi pus de mult dara ar fi avut loc. Sunt destul de multi pesti, ma cam bate gandul sa scot rasboras...
Din cate vad eu sunt 2-3 tetrazone, nu asta e problema cea mare, nici carasii, ci pangasius, care e un monstru pe langa neoni, din cate am inteles nmsi carasii ar avea apetit pentru neoni.
Tetrazonele mele sunt decolorate si nu se plimba prin acvariu , care o fi cauza? Sa se fi decilat acvariul? Dar eu am scos guppy si substratul si am pus substrat nou curat scos din alt acvariu. Nu am " atins " apa, am pus decat 5 litri, dar era declorinata , nu a stat 24 h, a stat ca 12-14 h.
Salutare !! Cati litri are acvariul? Ai acolo o problema maricica, chiar 2 , care se numesc pangasius si cand vor creste o sa cam rada din pestii mai mici, alta combinatie proasta este tetrazone + carasi si scalari volati, dar nu cred ca iti vor face probleme, carasii nu se pot acomoda corespunzator la o temperatura mare, ei au nevoie de maxim 25 °C, iar pofta lor pentru plante e mare.
Ar trebuii sa scapi de carasi, pangasius si eventual de tetrazone.
In rest acvariul este ok , apreciez creativitatea.
Maternitatea aia strica aspectul, iar puii de vivipari nu o sa cresca corect in ea, scoate maternitatea.
Am rezolvat si cu algele, acum inca mai astept pareri, legate de subiect.
Alta poza, cam am probleme cu algele.
Revanind la acvariul meu. Ce pot sa schimb la el?
Poti face un topic separat, puii de guppy nu sunt asa de pretentiosi, poti baga o pompa de aer nu filtru, deschizi un topic separat. Filtrul o sa-i traga.
Ciclidele pitice sunt minunate cad au pui dupa ei.
Asteapa sa iti creasca scalarii , ca o sa ai acolo icre si pui la greu.
26 chiar betta prefera apa mai calsa, am vazut si eu la un petshop cam 40-50 de pangasius albino si 2-3 normali, tare frumosi erau, pacat ca nu rezista in iaz.
Alte poze , acum e apa mai tulbure, dar suplimentez filtrarea , maine sau marti sa ma duc sa iau un filtru mai bun .
Poze, imi cer scuze de calitate nu ma lasa sa pun mai mari, ce ziceti sa pun fundal negru?
Nu prea cred ca e ok asa, daca ei se simt bine in acvariul mare, de ce sa-i muti? De ce vrei sa-i inmultesti, e nasol sa te trezesti cu o armata de thoracatumi.
Am terminat acvariul si imi place cum a iesit, are 60 de litri brut, 5 tetrazone si 4 rasboras, o sa pun in seara asta poze sau maine.

Forum Index » Profile for severum777 » Messages posted by severum777
Go to: