|
Multumesc mult!
Aseara discusul in cauza s-a bagat o juma' de ora intr-o tufa si a iesit de acolo ok (probabil avea nevoie de ceva intimitate sa-si faca nevoile)
Intradevar le dau mancarea uscata, dar ei nu o mananca uscata, o aduna pe de fund dupa cateva minute, orcum de acum incolo o sa le dau muiata putin.
Discusi sanatosi la toata lumea!
|
|
Buna ziua!
Am si eu o mica problema cu un pui de discus (are cam 5-6 cm si vietuieste in acvariul meu de o luna), si anume: are abdomenul umflat si inoata ciudat, greoi si mai mult cu capul in jos, deasemenea e inchis la culoare.
Asta totusi nu-l opreste sa manance si sa-i alerge pe cei mai mici decat el.
Nu am remarcat probleme de respiratie, rani, probleme la branhi si nici nu i-am facut tratamentul preventiv recomandat pe forum(desi am achizitionat medicamentele)
Momentan locuieste cu alti 5 frati ai lui intr-un acvariu de 80l (pana se cicleaza cel de 300) si cu 4 pui de gibbiceps (~3cm), bazinul e bine plantat, cu substrat si temperatura e mentinuta la 28.
Hrana: Sera discus granulat, Tetra discus, tetra prime, acum 2 saptamani le-am dat si tubi, adaos de fishtamin.
Daca stiti, sigur, cum pot sa-l ajut acum si eventual sa-mi dati idei pentru viitor va voi fi pe veci recunoscator si presupun ca si el.
Multumesc!
|