[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: carlos
Forum Index » Profile for carlos » Messages posted by carlos
dau la schimb 2 sanitari (dungi maro cu alb) 6-7 cm, o pereche xipho negrii sidefati pentru ceva plante, eventual mici. Cei interesati ma pot contacta pe PM.
Eu am dat pe Aquarelle de 18W 30 RON la Skydome, deci 12 RON e chiar un chilipir. Acum problema mea e ca nu gasesc de unde sa iau un capac de 30x60 cm care sa aiba doua socluri pt tuburi. Ma poate ajuta cineva?
Tubul philips aquarelle l-am cumparat din cluj de la Skydome de pe str. marasesti 47. Fara sa-l laud sau sa-i fac reclama cred ca este cel mai tare magazin de acvaristica din Cluj. As mai lua un tub pt acvariul meu insa chiar nu ma pricep deloc la aspectul asta. Asa ca daca cineva imi poate recomanda ceva sa mearga in combinatie cu Aquarelle i-as fi recunoscator.
Am cumparat un tub philips "Aqua Reele", am inlocuit TLD-ul 380 si am plecat in weekend de acasa. La intoarcere plantele nu mai incapeau in acvariu. S-au lungit foarte mult. I s-a mai intamplat cuiva asa ceva ?
- Am un acvariu de 70 L cu Elodea, Cabomba, Vallisneria. Acum am pus din nou tubul TLD 380 si parca s-au oprit din crestere. Oare lumina sa le fi influentat atat de mult cresterea ?[/
Mi-am luat si eu un acvariu de 75 de litri pe care l-am decorat si dotat cu tot ce-i trebuie(pompa fluval 2plus , plante , termostat, nisip, tub neon philips 18W).
As vrea sa-l populez cu XIFO si GUPI deoarece fiind incepator am auzit ca sunt mai putin pretentiosi. Daca poate sa-mi spuna cineva cu cati pesti pot sa-l populez si ce temperatura ar fi mai potrivita pentru cele doua specii?

Forum Index » Profile for carlos » Messages posted by carlos
Go to: