[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: M.Mihai
Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
De schimbat nu am schimbat nimic, doar am renuntat la bustean, am reamenajat un pic plantele si am inlocuit neoanele de la Osram cu Gieseman.
In viitor o sa predomine culoarea rosie, iar atunci am sa-l numesc "RED SENSATION"
Momentan caut sa cumpar Alternanthera reineckii mini, Nesaea sp.red, Rotala macranda red.
Ok ASD sa fie
Stefan cu celalalt acvariu am ramas in acelasi stadiu, caut sa cumpar creveti red fire, dar momentan am achizitionat 10 microrazbora galaxy. am sa pun poze la sfarsitul saptamanii.
Superb, felicitari!
L-am refacut deja .Ma gandesc sa deschid un nou jurnal dar nu stiu cum sa-l numesc
Si o poza dupa ce am scos plantele
.
.
Faza finala a acvariului, a setup-ului, si ultimele poze ale acestuia.
Stefan1979 wrote:Salutare,

Ma tot gandesc sa iau un reflector care sa ajute T8-urile mele, undeva la 50 ron la pepika.ro, dar pe de alta parte cu o mica diferenta pot sa fac trecerea de la t8 la t5 (desi din ce am gasit eu, doar cu 2 x 18 w t5, nu stiu daca gasesc t5 de 24 w sa incapa in lampa mea).

Nu stiu ce sa fac. Desi, ca sa fiu sincer, as prefera sa trec la T5, fie ele si de 18 w, ca apoi sa le ajut cu un reflector.

Astept si opiniile voastre.

Multumesc frumos.

O zi buna, Stefan.

2x18w sunt T8 nu T5, 2x24w T5 sunt de doua dimensiuni: 549mm si 438mm.
La dimensiunea de 549 mm gasesti si osram la 14 lei, uite aici: http://www.bizoo.ro/firma/marbotrade/vanzare/211975/neon-fq-24w-865-t5-soclu-g5-ho-cool-daylight-osram
Cele de 438mm sunt mult mai scumpe si gasesti la Juwel si JBL
Arata binisor (cam putin substrat), eu as renunta la filtrul intern, spatele acvariului l-as planta cu niste plante mult mai inalte, iar blyxa japonica as puneo mai spre mijlocul acvariului, iar in fata ar merge niste gazon Hemianthus callitrichoides Cuba.
bsbircea wrote:Acum intreb si eu. Am 2 filtre eheim . 2028 si 2224 nu imi incap in dulapior ambele si butelia de co2 pe care sa-l aleg. Acum e montat 2224 pentru ca are tevaraia mai discreta.
Ma gandeam sa fac o rigola micuta cu gratar in acvariu in care sa montez turul de la fltru si sa-l pun pe ala mare. E nevoie ca turul sa fie scufundat sau poate fi la suprafata si sa se comporte ca un skimmer?

Acum daca ai montat deja 2224, pastreaza-l si vindemi-l mie pe celalalt, adica 2028
Arata mult mai bine inaine de transformare, dar gusturile nu se discuta
.
Dupa tunsoare, si putina curatenie (adica am scos din plante cam 50%)
Viermemort4 wrote:Baieti va super multumesc de sfaturi. Dupa ce am masurat biroul unde vreau sa il pun mentionez ca dimensiuile ideale ale acvariului sunt 40x40x40. La acest cub este buna aceasta lampa? http://www.aquariumprest.ro/products.php?460&cPath=53. Apropo; w/ litru se calculeaza dupa ce ai pus substratul si hardscapeul in functie de ce volum efectiv de apa mai este disponibila in acvariu? Vreau sa cresc hemiantus, vreau sa perleze, sa planga perle de fericire odata cu mine. In functie de feedback-ul vostru dau click sa cumpar. Multumesc anticipescu.

Lampa are 60 cm lungime, iar acvariul tau zici ca o sa aiba 40x40x40, o sa arate cam inestetic!

.
.
.
Paste, mielul fericit, oul sade înrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!
Multumesc mult pentru aprecieri, dupa Paste am sa modific putin aranjamentul si am sa incerc sa regrupez plantele, binenteles ca am sa reduc si numarul lor pentru a aerisi mai bine acvariul.

Forum Index » Profile for M.Mihai » Messages posted by M.Mihai
Go to: