| Message |
|
|
|
foarte frumos si reusit,dar parerea mea este ca trebuie sa ascunzi bomba co2 ca strica tabloul
|
 |
|
|
|
cand ai venit sa iei melcii de la mine de ce nu ai spus ce problema ai cu substratul?te ajutam eu cu 20 kg de pietris .tot donatie
|
 |
|
|
|
mersi,acum este destul de tarziu si am sa-l sun maine
|
 |
|
|
|
numarul tau nu este alocat
|
 |
|
|
|
daca te intereseaza am si eu melci pomacea de donat
|
 |
|
|
|
le vreau eu daca se poate
|
 |
|
|
|
6 melci au plecat la Nick4youtoo
|
 |
|
|
|
ai primit pm ?il cumpar eu
|
 |
|
|
|
daca ai pe cineva la buc.dami pm si-ti trimit 10-15 buc
|
 |
|
|
|
schimb melci pomacea cu creveti red chery sau alti creveti
|
 |
|
|
|
cum arata? .am eu pomacea 30-40 buc
|
 |
|
|
|
pozele sunt facute cu telefonul deaceia nu sunt foarte clare
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
FF.FRUMOS,dar lampa ai la acariu?
|
 |
|
|
|
vin si poze
|
 |
|
|
|
salut MIHAI MA CHEAMA SI AS VREA DACA SE POATE SA VAD ACVARIUL SI BINENTELES SA-L PLATESC
|
 |
|
|
|
am uitat sa mentionez ca substratul este tot de la rif p-ta muncii,George a facut toata combinatia substrat vulcanic.fertilizanti ADA ETC.lumina t5 -2plantgrow,1reef white 10kaqualine,1 color extrem blau.2 6500k HO
|
 |
|
|
|
salut ma numesc Mihai si sunt din Bucuresti.mai exact din Berceni,am 3 acvarii,180l, 150l,20l.Cel de 180l este jwel dar am renuntat la lampa originala si la filtru intern si am cumparat de la rif piata muncii Blau Aquaristic Lumina 639T5 - 6x39W. si ca filtrare Filtru extern EHEIM professionel 3 2080•debit: 1700 litri / h. PESTI NEONI ROSII 30. 2 SAE ,10 RAZBORA ,4CORIDORAS 10 POMACEA.6 OTO.PLANTE FULL.C02. lampa uv.AL doilea este un caiman 80 profesional dar am modiicat acvariul adica am facut altul aceleasi dimensiuni doar inaltimea am scimbato de la 45la 55si am renuntat la filtrul interior si am pus unul exterior EHEIM Professionel 2228 •debit: 1050 litri / h.binenteles ca am pastrat capacul o.riginal si arata exact ca nou dar mult mai profesional, PESTI- 8discusi ,4 coridoras ,3 ancistrusi. 30-40 pomacea ,au facut pui.plante-lotus, echinodorus si inca doua nu le stiu numele.i Cel de 20l este cu creveti red chery.red cristal.cam atat despre mine deocamdata,astept parerile D-VOASTRA
|
 |
|
|