[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Aquael are 3 litri.
Superbe!
Daca vreti creveti de marea neagra va dau.
Eu credeam ca betele alea sunt corali diri!
Am uitat sa iti zic, merge si hagen aqua clear cel mai mare model de la ei.
Bine ai venit !, de lampi cu leduri vorbeste cu shubi ca e maestru in asa ceva.
Ps:eu sunt Blue, cu mine ai vorbit aseara.
Eu i-am zis sa vina de pe forumul lui margareta aici!
La mine cainele mi-a facut praf covorul si cabluri usb si lightning de la incarcatoare!!
Ai si sps?,
Pisicile albastru de rusia sunt foarte obraznice, a avut un vecin si in 3 luni a dat-o ca facea ravagii.
Acvariul arata bine!!!
Frumos!
Nu pun eu bancul ca ma baneaza, e pe youttube bunicule imi spui si mie o poveste!
Bine ca ai rezolvat, ia spunene bancu ala cu bunicu, povestea, copilul, bufnita, inlocuiesti cuvintele urate cu fanta si pe limba mea, ca tot iti plac bancurile!!!!
georgemonda wrote:confuzia s-o creat din cauza scoiciii!!
are ea ceva aparte

Am aflat ce inseamna adjectivul roz, oricum pretindeam despre ce e vorba!!!!
E termen anatomic!!!!
Am inteles, eu am bagat acum o luna 400 grame de carbune ultra activ, o face rau?
Atunci cat mai repede rowa phos, ca ma dispera algele.
Daca nu curat acvariul de alge in ceva timp algele absorb toti fosfatii si in cele din urma mor?
De trecere prin sticla, 20mm, 3\4.
Imi iau urgent aiptasia x, macar sa moara alea mari ca deja sunt de 4 cm unele, ce solutie mai am sa mai scap de ele?
In sfarsit am gasit: http://aqua-life.ro/pvc/pvc-90*-cot-rotund-20mm-lipire , imi iau flansa de 20 de la reef, niste teava de pvc de 20 mm si un adeziv si imi fac si eu overflowl bun!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: