[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alka
Forum Index » Profile for alka » Messages posted by alka
Vand acvariu 60l, sticla de 6mm, capac facut din lambriu PVC, neon sun glow, pompa aer resun, filtru aquael fan1, inca un filtru mai micut, inca o pompa (mai zgomotoasa), pompa de tras apa din acvariu, si s-ar putea sa mai fie cateva chestii ... :p

in acvariu sunt 2 scalari de un an si un ancistrus de aceeasi varsta, vreo 2 plante, pietre, pietris.

pretul pentru tot de mai sus este de 150 ron
Niste poze cu beta :

image

image

sper ca stiti care ar putea sa fie prb...

astept raspuns cat mai rapid
Am un betta splendens de vreo 8 luni ... Pana acum nu am avut nici o problema cu el, era vioi ... dar de cateva zile sta la suprafata acvariului retras intr-un colt ... cateodata sta si pe o parte ... nu se misca deloc ... mananca foarte rar... Daca la inceput mai facea cu greu cate un tur de acvariu acum are 2 zile decand nu s-a mai miscat din locul acela deloc. De ce ?
Mai am in acvariul 2 Sclari mari ... dar nu cred ca betta ar fi putut fi ranit de ei ... adik nu are "rochita" jumulita ... Pesti sunt impreuna de mici si nu sunt agresivi unii cu altii ...

Ps: Mai am inca o problema, matusa mea care are un acvariu identic ( 60litri)... cu acelasi tip de pesti (2 Scalari + 1 betta) are tot probleme cu betta. Numai ca la ea betta a avut acum 2 zile capul umflat ... umflatura din zona capului s-a retras, dar acum ii este umflata burta. Nu stiu exact despre ce este vorba ... pentru ca nu am fost la fata locului sa vad ... ne despart 300Km ...

Va rog sa ma ajutati! Multumesc mult !
donez vrei 5-6 molly
si guppy

id de messenger : noalka
tel. : 0747811086
nu au gris sigur ..
m`ar interesa pe mine pestii tai ... si as avea niste plante sa`ti dau ...
daca te int. da`mi te rog un sms pe nr. 0747811086 pt. ca nu stau pe net foarte des ... mersi.
care poate fi problema ... pana acum nu a aparut ... dar de o saptamana a aparut o pelicula la suprafata apei .... e ciudata ... iar pestii isi freaca branhiile de pietris ... stie cineva care e prb. ?? filtrarea e buna, apa schimbata periodic.
nu pare sa aiba gris ? ca asa am inteles eu ... ma rog .. daca are asa ceva sa incerce tetra contraspot ... nu e scump ... si isi face treaba ...
aveau sapt. trecuta la animax in carrefour ... erau cu gris ... dar daca vrei te pot ajuta eu cu niste tetra contraspot
... unde a ajuns discutia ... ... oricum mersi ... am inteles de unde ii am ... si sper sa nu ma umple ...
ii mai ai ?
as vrea si eu sa stiu daca melcii pot aparea din senin, pentru ca eu nu am cumparat asa ceva ... si prin substrat nu erau ... dar de vreo 2 sapt. au inceput sa se dezvolte binisor 2 melci cu carapace maronie ..ce specie este si cam cum au aparut micutii aia ???
am inteles ... mersi pentru sfaturi ... intr`adevar era de la filtru ... cel putin asa cred ... pentru ca acum s`a dus culoarea aia urata... si s`a mai limpezit apa ... am sa incerc sa fac o schimbare de apa ... ca vad ca ma napadesc algele .... .. dar asta e ....
il mai ai ?
pai parca tot de aici de pe forum stiam ca filtrul nu trebuie spalat ca in el se afla tot felul de bacterii benefice, etc. nu e asa ??
am schimbat substratul cu unul cu granulatie de 0.3 - 0.4 din ala cum au aia de la careffour am pus apa in acvariu si nu a fost nici o problema .. cand am schimbat apa dupa o sapt. apa s`a facut maronie si sunt o gramada de mizerii in suspensie in acvariu .. pentru scos clorul din apa folosesc tetra aqua safe ... la recomandarea unui "nene" am pus tetra planta min pentru ca plantele din acvariu is cam "palide" .. am pus si algu min tot de la tetra ... dupa toata chestia asta asta apa a ramas maronie si e plutesc prin ea tot felul de chestii. algu min si aqua safe am folosit pana acum fara probleme ... tot dupa asta pe plante a aparut o pelicula ca un fel de panza de paianjen maro . in concluzie am pus aqua safe, algu min si planta min toate deodata ( pe instructiuni scrie ca trebuie adaugate dupa schimbarea apei) dupa care au aparut prb. astea ... ce pot sa fac ..? sa incerc o schimbare a apei ? sau ce ?
am sa vad ce pot sa fac ... pentru ca nu pot sa dorm .. mersi pentru sfaturi ...
cu capac sau fara ?
acvariul meu este inclinat in partea din fata. inclinatia este de 1 cm, sesizabila. acvariul este de 57 l brut. este vreo problema? risc sa se dezlipeasca ?
il mai ai ???

Forum Index » Profile for alka » Messages posted by alka
Go to: