[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alka
Forum Index » Profile for alka » Messages posted by alka
mersi ... am sa vad ce pot face .... sper sa ma descurc ...
si ce este mai exact grisul asta ..?? pentru ca acum si ceilalti sunt plini de puncte albe : toti neonii, din seara asta si ancistrusul, xipho ...
scalarii au murit amandoi aseara ... ... nu stiu care a fost prb. dar oricum s`a terminat ...
molly, xipho, neoni si 2 pui de scalari ... au aparut niste puncte albe la un xipho ... plus ca era cam ametit .. asa ca l`am izolat ... recent au aparut puncte albe pe un scalar ... e plin .. si are un inot haotic ... cozile la guppy aratau de parca erau macinate ... si pareau rigide ... si da.. erau franjurate aproape in intregime ... mi`au murit deja vreo 3 guppy ...
la molly am vazut iarasi un comportament ciudat de cateva zile .... cel putin la unul din ei ... sta pe fundul acvariului ... si parca tremura ... da din coada... dar se misca tot corpul ... face chestia asta cu viteza ... si nu se misca ... sta asa o ora - 2 .. dupa care mai inoata ... si apoi .. iar incepe ....
este vreo boala ceva .. pentru ca prima data punctele albe au aparut pe un xipho ... scalarul e inca micutz ... si vad ca acum e si scalarul plin de puncte din alea albe ??? stie cineva care e problema ?? plus ca scalarul are si un inot haotic ...
smilie am doi scalari inca mici, puisori ... chestia ciudata care s-a intamplat azi este ca o femela gravida, guppy, a inceput sa vaneze cei 2 scalari din bazin ... cel mai mic dintre ei ... deja sta culcat pe fundul bazinului .. si cred ca o sa moara ... pentru ca pluteste in "deriva" ... care ar putea sa fie motivul ???
care ar putea sa fie prb. ? unul avea coada franjurata ... am inteles ca este o bacterie ceva ... dar unul chiar nu avea nimic ... in plus mai trebuia sa si nasca .... acvariul meu e de 57 l ... apa schimbata la timp ...
ok am sa incerc sa vad cu ph`ul ....
2. ca sa nu mai deschid al topic ... cum se comporta o femelele moly si xipho gravide si cum arata ...

multumesc pt. sfaturi dolly
care ar putea sa fie prb. ? cand i`am luat nu aveau nimic ... acum au inceput sa li se franjureze cozile ... in acvariu mai am moly, xipho, neoni si 2 scalari f. mici (deci nu cred ca de la ei) ...
scalarii sunt inca pui ....
gata ... nu mai este ... topic inchis
1. acvariu este 57 de litri ... acum am facut niste modificari in componenta grupului .. :-) 2 moly, 2 xipho, 6 guppy (3 femele, 3 masculi), tot aia 2 scalari si 6 neoni .... e putin la limita, stiu ... e cam populat ...
nu am scris ca nu am crezut ca imi este de folos cu toate ca ma citit .. stiam exact, care si cum ... dar singura prb. a site`ul vostru este ca nu aveti si poze cu pestii respectivi si compabilitati ... putin mai explicate ... ma rog ... oricum site`ul e super ....

2. am o femela de guppy cu "burta la gura" (asa am luat`o) ... am cumparat ieri o maternitate, am bagat`o in acvariu (dupa ce am spalat`o) .. si am bagat femela acolo, dar statea cam amarata, nici nu manca nici nu se misca ... asa ca am scos`o putin azi .. la fel nu a mancat ... dar se comporta ca si cum ar trebui sa incepe sa nasca ... adik este agitata, se misca de pe fundul acvariului spre suprafata apei repede si dupa asta iar coboara ... etc.. ce credeti este vremea sa nasca? ar trebui sa o izolez ? sau nu ? nu stiu de cand este gestanta ...
am uitat sa intreb .. discusii merg cu guppy si neoni ??
schimb cu guppy sau neoni

id`ul meu de messenger este noalka .. dar cel mai bine e sa da`ti un sms pe nr. 0747811086 ..
salutare.
mi`am luat primul acvariu si am cumparat pestii fara sa ma gandesc deloc cu toate ca citisem pe forum despre incompabilitati. greseala mea..

as vrea sa stiu si eu care si cum sunt compatibili si ce pot sa pun in acvariu. momentan am : 4 guppy (o femela si 3 masculi), 2 neoni, 2 pui de scalari, un sanitar (nu stiu cum il cheama :-) ) si un caras auriu. ideea e ca de caras vreau sa scap ca am auzit imediat dupa ce l`am luat ca nu face casa buna cu ceilalalti ... dar ma intereseaza de ceilalti daca merg impreuna .. si ce as putea sa mai pun in acvariu pentru ca este loc ... :-)

si apropo daca intereseaza pe cineva un caras auriu la schimb .. il dau cu cea mai mare placere ...

Forum Index » Profile for alka » Messages posted by alka
Go to: