E în acvariul cu scalari,din câte îmi amintesc l-am vazut când am adus moss sa lipesc pe cioate,dar avea mai putin de 1mm..Acum trebuie sa-l donez...eu vreau melci,nu vreau sa scap de ei.
Cine-l vrea PM.Va asigur mâine daca e exact la fel.
Multumesc pentru informati!
Curge de pe capac de obicei ,cel putin eu am patit,am luat acvariul(spalat,curatat,am vazut ca nu are nimic la baza,crapat/zgariat)dupa l-am umplut cu apa si l-am urmarit,vazand ca curge de pe capac picaturi,si apa se strângea sub acvariu,care am vazut ca se usca repede.
Am gasit la petshop ceva micro-organisme rotcove-roscove ceva de genul.Sunt mici si bune zic eu pentru pui,i-am servit si s-au bucurat si adulti de aceasta
mancare.Sunt asemanatoare cu ouale de artemia/pui de artemia.
Prima depunere a lor ,foarte reusita.Cand am venit de la scoala un norisor de pui ma întâmpinat când am tras cu privirea la acvariu,si parinti ajutand pe cei care nu se prea descurcau.
Pesti lasa-i deoparte,macar o saptamana .Încalzitorul punel pe 26 grade .In acest acvariu poti tine o familie de vivipari sau un betta Ce filtrare ai? pune zilnic un pic de mâncare în acvariu pentru bacteriile benefice.
Da,am pui de scalari(20-25) si inca 40-50 de pui de guppy în alt acvariu, care stau sa-i vând/schimb.M-au tampit cât de repede se înmultesc Tura viitoare numai scot pesti din acvariu, l-as scalari la comun sa apare puii ,care vor supravietui.