Din toti puii ,au mai ramas 20-25 deoarece un cory mai batut de soarta a atacat cuibul,scalari l-au atacat(are aripioare rupte,coada ciuntita)dar nu s-au putut pune cu viteza lui,dar din fericire s-a predat cory-ul,si azi înca au grija de puii ramasi.
Vand pui guppy 1leu/buc.
Au 1cm,masculi s-au colorat in negru,dar vor prinde si portocaliu/rosu.
22buc. Disponibile
Se schimba cu substrat 2-4 mm,filtru intern, plante.
Dr.Taberei, 0773361617-cine este interesat îmi da mesaj.
Pui guppy--1ron/buc(femele)
1,5ron/buc(masculi)
Masculi au prins culoarea negru, dar parc? au o tent? de ro?u.
18-22buc. disponibile
Se pot schimba cu filtru intern.
Doar Dr. Taberei,Bucure?ti..
Am aflat problema,filtrul era îndreptat,intra-colo, ,greseala mea,scuze Filtrul meu are chestie de prelungit, era pusa,iar curentul de deasupra,misca si icrele acum nu o mai am pusa
Am încercat sa filmez dar nu iese de calitate si nu se vede,sa va pun sa vedeti,cum se zbat.Daca iesea bine clipul pe care voiam sa-l pun, sigur nu ziceai ca exagerez,se zbat doua ,trei,dupaia alta.Dupa se linistesc.
Asteapta numai sa îmi iasa clipul
De ce se zbat icrele?întrebare prosteasca...ar trebui azi sa iasa puii?sau când?
În acel link dat de @Koala zicea ca a3-a zi dea bea ieseau cozile,si ca a 4 zi au iesit,dar colega avea 26 grade,eu am 28-30,ar trebui sa iasa mai repede?
Eh,oricum nu cred ca s-ar imbolnavi icrele,am pus putin albastru de metil,deocamdata vad ca inca au grija de ele,doar câteva sunt albe .Când ar trebuii sa iasa puii?