| Message |
|
|
Scuze voiam sa-l atentionez,  !
Salut Radu!
|
 |
|
|
guppy la scalari o sa ajunga hrana  ....daca s-au obisnuit cu neoni mai bine lasa-i asa ,  guppy mai mult de 1saptamana nu o s-o duca acolo.
|
 |
|
|
|
Eu am tinut pesti care aveau asa ceva 3zile tratament cu albastru de metil si alte trei zile de tratament cu costapur,acum sunt ok pesti numai au aceea"cataracta".Intr-un acvariu separat am facut totul!
Eu nu recomand,doar zic ce am facut eu!
|
 |
|
|
|
4 adulti guppy:-2femele pestri?e
-2masculi portocali cu negru
20-pui guppy care pot sta cu adulti-1,5cm
Schimb cu filtru resun,creveti rcs,opt.plante,pereche ramirezi,pui betta.Astept si alte oferte in PM sau mesaj la 0773361617
Daca vreti sa-i cumparat:-pui=1ron/buc.
-adulti=3ron/buc
Dr.Taberei,se înmul?esc prea mult si am decis sa-i dau,URGENT!
|
 |
|
|
Scoicile nu au ce cauta în acvariu  creste duritatea apei din câte stiu
Acum acolo par a fi icre/oua de melc cred.Ai melci ?ce pesti ai?
Scoate scoicile din acvariu
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Rog un admin sa corecteze titlul din"plante" in planta.
|
 |
|
|
|
Ce plante este aceasta,ii place mai mult pe lemne,pietre.Am bagat -o în substrat dar moare ..ce este?
|
 |
|
|
|
Pui guppy 1leu bucata,pui pot sta cu adulti au 1,5cm.
Schimb cu plante naturale sau orice altceva pe placul meu.Astept oferte.Mesaj la 0773361617 sau pm.
|
 |
|
|
|
Am gasit substrat,mai am cativa ani pâna la gasirea nevestei....înca 10-15ani probabil.
|
 |
|
|
Nu stiu de unde pot lua 0-3mm,nu gasesc în zona,decat sa ma duc la petshop si sa cumpar cu pret triplu sau ceva colorat dar 0-3mm mai bine astept si mai caut.
|
 |
|
|
Asa ma gândeam si eu...
|
 |
|
|
Ufff,nu prea merge asta,am incercat  creca aleg 2-4 mm,6kg si asta e.
|
 |
|
|
Poate......
|
 |
|
|
Offf  ce pot lua pâna la urma,care e mai ok sa zicem,ca nu am de unde altundeva
Poate ma înjurati dar acum am 3-5 mm,de asta vreau sa-l schimb,plantelor cam nu le place.Voiam sa-l schimb sâmbata sau duminica de asta am întrebat.Actual doar moss si heteranthera supravietuiesc,crypto nu-i prieste.
|
 |
|
|
|
Nu prea mai am unde,la petshop e prea scump(Pret triplu:8,5ron/kg sau 7,5ron/kg).La Auchan si Kaufland am fost la Auchan era cel de 2-4mm--7,50/2kg si la Kaufland 0,1-0,3mm--6,5ron/2kg)
Dar daca le combin,va iesi ceva ok?
|
 |
|
|
|
Substrat de 0,1mm-0,3mm sau 2mm-4mm?pentru acvariu plantat cu scalari.
|
 |
|
|
Multumesc @faye si @narcis ca m-ati oprit de la omorârea unui simplu melc de substrat,seamana bine cu cei melanoides.Eu am vazut cochilia spiralata si ca-i melcul negru ca ala.Am tras cu presupusul .
Multumesc!  problema rezolvata ,daca vreti se poate inchide.
|
 |
|
|