[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Salut Radu!
guppy la scalari o sa ajunga hrana ....daca s-au obisnuit cu neoni mai bine lasa-i asa , guppy mai mult de 1saptamana nu o s-o duca acolo.
Eu am tinut pesti care aveau asa ceva 3zile tratament cu albastru de metil si alte trei zile de tratament cu costapur,acum sunt ok pesti numai au aceea"cataracta".Intr-un acvariu separat am facut totul!

Eu nu recomand,doar zic ce am facut eu!
4 adulti guppy:-2femele pestri?e
-2masculi portocali cu negru
20-pui guppy care pot sta cu adulti-1,5cm

Schimb cu filtru resun,creveti rcs,opt.plante,pereche ramirezi,pui betta.Astept si alte oferte in PM sau mesaj la 0773361617
Daca vreti sa-i cumparat:-pui=1ron/buc.
-adulti=3ron/buc

Dr.Taberei,se înmul?esc prea mult si am decis sa-i dau,URGENT!
Scoicile nu au ce cauta în acvariu creste duritatea apei din câte stiu
Acum acolo par a fi icre/oua de melc cred.Ai melci ?ce pesti ai?
Scoate scoicile din acvariu
Rog un admin sa corecteze titlul din"plante" in planta.
Ce plante este aceasta,ii place mai mult pe lemne,pietre.Am bagat -o în substrat dar moare ..ce este?
Pui guppy 1leu bucata,pui pot sta cu adulti au 1,5cm.
Schimb cu plante naturale sau orice altceva pe placul meu.Astept oferte.Mesaj la 0773361617 sau pm.
Am gasit substrat,mai am cativa ani pâna la gasirea nevestei....înca 10-15ani probabil.
Nu stiu de unde pot lua 0-3mm,nu gasesc în zona,decat sa ma duc la petshop si sa cumpar cu pret triplu sau ceva colorat dar 0-3mm mai bine astept si mai caut.
Asa ma gândeam si eu...
Ufff,nu prea merge asta,am incercat creca aleg 2-4 mm,6kg si asta e.
Poate......
Offf ce pot lua pâna la urma,care e mai ok sa zicem,ca nu am de unde altundeva
Poate ma înjurati dar acum am 3-5 mm,de asta vreau sa-l schimb,plantelor cam nu le place.Voiam sa-l schimb sâmbata sau duminica de asta am întrebat.Actual doar moss si heteranthera supravietuiesc,crypto nu-i prieste.
Nu prea mai am unde,la petshop e prea scump(Pret triplu:8,5ron/kg sau 7,5ron/kg).La Auchan si Kaufland am fost la Auchan era cel de 2-4mm--7,50/2kg si la Kaufland 0,1-0,3mm--6,5ron/2kg)
Dar daca le combin,va iesi ceva ok?
Substrat de 0,1mm-0,3mm sau 2mm-4mm?pentru acvariu plantat cu scalari.
Multumesc @faye si @narcis ca m-ati oprit de la omorârea unui simplu melc de substrat,seamana bine cu cei melanoides.Eu am vazut cochilia spiralata si ca-i melcul negru ca ala.Am tras cu presupusul .
Multumesc! problema rezolvata ,daca vreti se poate inchide.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: