Message |
|
Vand creveti Caridina multidentata 9ron/buc si melci Theodoxus danubialis de crescatorie,5ron/buc.Livrare oriunde in tara prin curier.
Tel 0735335334
|
 |
|
Sper ca nu este prea tarziu pt acest raspuns,dupa poza ta,acest killie este 99,99%Fundulopanchax gardneri nigerianum gold.Adica este un killie care face parte din grupul gardnerilor care contine multe specii distincte ,cu diverse fenotipuri, care hibrideaza liber .Poate fi chiar Fp gardneri "Misaje"goldxFp.gadneri "Lafia"gold.Cauta poze pe net pt cele 2 varietati si te vei convinge singur.
|
 |
|
In Iasi,actualmente ,exista mai mult de 2 crescatori de killie,iar impre3una,avem peste 35 de specii !Eu personal,desi am renuntat la multe specii "mai comune"de killie,fara falsa modestie,detin cel putin 25 de specii.Nu le mai tin contabilitatea caci multe dintre ele sint periodic doar sub forma de icre.
|
 |
|
Poti comanda icre de pe Aquabid.
Daca esti interesat exact de aceasta specie,cunosc crescatorul bulgar care o detine,pretul pentru un pachet cu 35 icre este aprox 30 euro.Este o specie greoaie insa si necesita experienta in nothobranchius sp.Daca vrei mai multe detalii,ma poti contacta la tel 0735335334.
Eu ti-as recomanda alti nothobranchiusi care se preteaza pt incepatori daca nu ai experienta necesara in domeniu.
|
 |
|
Adevarat Ginel,pot sa ias doar trei pui din 30 oua!  Sa vii sa-ti vezi "nepotii" primiti pe ger din Thailanda!Ai exact 3!Atat am reusit eu sa mosesc din 30 icre inghetate!Toti cei 3 pui sunt "nothos".Vom vedea pe la sfarsitul lui februarie si ce varietate sunt.Eu banui ca sunt N Rachovii Beira98,as pune si un pariu...
Baieti,apucati-va de killie acum ca aveti de invatat pina la batrinete despre ei si tot nu-i veti cunoaste bine  ca pe ceilalti pesti de acvariu!
|
 |
|
Salut,
interesat cineva de expozitia de killie de anul acesta?Se va desfasura intre 11-13septembrie la Sofia,peste 80 de specii,unele descoperite in 2009!
|
 |
|
Salut pe toti cei care mi-au sarit in ajutor.Arowanele din Cluj sunt prea mari,pentru cele din Bu7curwesti,ma deplasez.quote="malawi_crys"]
alber wrote:Si in Bucuresti, pe la vreo 10-15 cm. Nu stiu pretul. Ramane de asemenea, problema transportului.
subscriu..se gasesc si in bucuresti
detalii pe pm referitoare la locatie
|
 |
|
Caut arowana,de 12-15cm,3-5bucati,exclus colorate artificial.
|
 |
|
Salut pe toti!
referitor la cei ce vor sa se apuce de killie,nu sfatui pe nimeni s-o faca daca este doar un moft de moment!Sunt pesti care necesita pe linga rabdare si grija deosebita,experienta in ale acvaristicii.Asta mai ales daca vrei sa incepi cu oua de killie!Nu va amagiti citind articole scrise pe net de mai stie cine care a tinut citeva exemplare de Gardneri sau Aplocheilus lineatus ca sunt pesti usor de reprodus si intretinut.Asta se refera doar la un numar limitat de specii de killie.Chiar foarte limitat!
Daca vrei sa incepi cu icre fecundate,sfatul meu e sa ceri din start detalii despre rata de eclozare ,care nu este nici pe departe de 100%nici daca provin de la laboratoare de cercetare specializate in asa ceva {killi park,killikarl).Eclozarea icrelor depinde de mult mai multi factori decit cei fizico chimici ai apei.Asadar,inca din start asteapta-te la o rata de eclozare de max 50%!Orice killifil cu experienta din lume ar fi f bucuros cu aceasta rata de eclozare,chiar cu mai putin!!!Daca nu credeti,pot sa va trimit mailuri de la mai multi "grei"mondiali din asociatii diferite{bulgara,germana ,olandeza,AKA,BKA},toti au aceeasi experienta vis-a-vis de icrele cu perioada de latenta.
|
 |
|
A reusit cineva sa reproduca in tara aceasta specie?Poate cineva sa precizeze diferentele vizibile intre masculi si femele?Multumesc anticipat
|
 |
|
Vand pesti killie si icre fecundate pt eclozare,diverse specii.
rel tel 0770448021,Iasi
|
 |
|
Salut la toti acvaristii!
In tara asta mai toti intreaba ce sunt killie...Exista atitea informatii pe net,mai nou si in revistele romanesti de acvaristica si cu toate astea nu exista curajosi...
Asociatia Balcanica de killie vor sa fuzioneze cu cea Romana!pt a face o organizatie puternica,comparabila cu cea germana,franceza,belgiana sau chiar cele mai tari ,AKA,BKA,...
Dar cu cine?Ca la noi n u exista asociatie!
Desi killie sunt pesti comozi as putea spune,cind te saturi de ei,colectezi icrele,schimbi speciile si te apuci de ei cind ai chef ,din nou.
Chiar nu vrea nimeni sa incerce?
|
 |
|
Am disponibile icre in turba (alese manual) spre vanzare de la urmatoarele specii:Nothobranchius guenteri:rachovii;korthausae;eggersi
Aphiosemion australe gold,cognatum Fundulopanchax gardneri nigerianum,gardneri lafia,gardneri nsukka,Marmoratum,Scheeli.
Pseudepiplatys annulatus,Epiplatys dageti,E huberi.Austro nigripinnis
Lamp eye Poropanchax macrophtalmus,Aplocheilus lineatus gold.
Viorel,Iasi tel 0770448021
|
 |
|
okay,am disponibile spre vanzare icrele urmatoarelor specii:A.australe orange,A.cognatum Kenge,Fp.gardneri nigerianum,Fp.gardneri P82(N'nsukka),Fp.gardneri Lafia gold,Nothobranchius korhausae red form,N.guenteri red+blue,N.eggersi red Rufiji,Epiplatys dageti Monroviae,Pseudepiplatys annulatus,Aplocheilus lineatus gold.Ocazional,icre de la urmatoarele specii:N.Rachovii RK,Austrolebias nigripinnis Ceibas,Rivulus speciosus 2006peru,Chromaphiosemion Volcanum Mambanda,Aphiosemion hera,Fp.scheeli ...Oryzias melastigmus
Oferta speciala la moment: Poropanchax macrophtalmus (lamp eye)
Preturi: depinde de specie si numarul de icre cerute,intre 35 si 55 RON inlus transportul
|
 |
|
vand icre de killie 
|
 |
|
Salut,
putini iubitori de killie in tara asta dar si mai putini cunoscatori!Killie sunt in general pentru acvaristii avansati,in ciuda celor spuse si scrise de multi.Nu sunt nici pe departe pesti usor de reprodus (cu exceptii bineinteles)si de asta probabil ca nu sunt raspinditi in Romania.
Afla ca sunt mare fan killie si sunt si crescator a vreo 20 specii.Mai cunosc un entuziast care are si el vreo 20 specii si impreuna ne gandim la mai mult ,adica la o expozitie balcanica ce va avea loc anul acesta in septembrie la Sofia si unde suntem invitati.
Deci,exista killie si in tara noastra...
Referitor la crescatorul din Bulgaria despre care ai aflat,sunt nenumarati in tara lor si au si asociatie care face expozitii anuale (BKA)CU APROXIMATIV 80 DE SPECII!Daca vrei mai multe detalii,contacteaza-ma!
|
 |
|
Caut specii de killie mai rare,pentru schimburi.Ofer specii deosebite...,eventual icre fecundate.(A. Sjoestedti,lamp eye,altii..)
|
 |
|