| Message |
|
|
Petite refresh :)
Daca tot am luat un sistem de co2 cu o butelie corecta, de 2 kg, am zis sa iau niste masuri inainte de instalarea lui. Drept urmare, azi noapte, am scos cam tot si am aspirat nisipul (2 tone de rahat erau in spate :), am tuns, am replantat, am integrat niste moss, am mai bagat niste microsorum petite, am schimbat 60% din apa, pana am cedat si am zis stop. :) Varsta nu imi mai permite arogante cu nopti albe, chiar daca nu reusesc sa adorm inainte de 1:00 - 1:30. Azi mai am sa instalez co2-ul (de aia am lasat difuzorul ala lipit aleatoriu) si sa curat filtrul extern (pentru prima oara). Bagam si o poza cu ce a iesit (nu e mare lucru, asta e tot ce am putut scoate din el).

|
 |
|
|
|
Se vinde:
Lampa LED Twinstar B-Line 30B ajustabila 9W 30-40 cm
Dimensiune lampa
L245(mm) X l55(mm) X H13(mm)
Specificatii
Sursa LED : RGB-W
Temperatura de culoare : 7500K
Luminozitate : 679lm
Putere : 9W
Adaptor : DC 12V/1A
Alimentare electrica : AC110-240V, 50/60Hz
Durata de viata a LED-urilor : 30,000 ore
Temperatura de functionare : 0~35ºC
Am folosit-o maxim 2 luni (am trecut ulterior la una mai puternica), practic este ca si noua.
Pret: 120 lei
|
 |
|
|
|
Multumesc frumos! Acum beneficiaza si de CO2 presurizat + Masterline Carbo + Masterline All in one (dozate zilnic).
|
 |
|
|
Lemon wrote:
Ariath wrote:
Ce curat e!
Felicitari.
Multumesc!
|
 |
|
|
flo77 wrote:Ce lampa folosesti acum?
Chihiros wrgb II 30
|
 |
|
|
|
Am avut o revelatie privind la asta si am zis ca il fac si pe ala :D, gata. Acum am ca tema de facut configuratii peste configuratii, scheme, nebunii :). La o mica verificare: lampa este, filtru hang on (multumesc eu cuiva in mod special pentru asta) este si restul se gaseste :D.
|
 |
|
|
|
Mi se schimba tot ce am facut in bazin de la o zi la alta :). Am luat 2 ancistrusi si un mic banc de danio. Ma bate gandul sa revin la creveti, dar nu in asta, sa deschid un capitol nou (ma gandesc).
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Frumos, bravo!
La urmatorul bazin, poate il gandesti in asa fel incat sa ai o "camera tehnica" in spate si in care sa pui toata aparatura.
Dane, eu ma atasez emotional de bazine, ma implic foarte mult si ma despart foarte greu de ele iar asta se intampla rar  , urmatorul bazin cred ca va fi tot asta resetat  .
|
 |
|
|
|
Multumesc, va trantesc intr-o zi cand sunt planetele aliniate o poza fara echipamente si ma achit :D.
|
 |
|
|
Acum pot afirma ca sunt multumit! Mai am de adaugat un mopan cu Fissidens si gata! Asta e :) . Am luat foarfeca si penseta, astept momentul sa le folosesc :D.

|
 |
|
|
|
Frumos covor de cuba :). Si imi place mult si moss-ul cum arata ( eu am renuntat sa mai pun moss ca imi e lene sa il curat :D dar il admir la altii :P ).
|
 |
|
|
|
Domnilor, va multumesc mult pentru cuvintele frumoase!
Mai am muuuuuult de lucru la el, recunosc insa ca sunt incantat de cum evolueaza si imi este tare drag de el. Urmeaza in curand si o aditie binevenita de CO2, dupa care, sper sa imi fac timp sa ma ocup putin de partea frontala (am niste bucatele de roca vulcanica si cateva mici fragmente de red moor cu care incerc sa incropesc ceva) si sa pun pe laterale o mana de parvula.
|
 |
|
|
Doua poze mai reusite

|
 |
|
|
|
Rezolvat, se poate inchide.
|
 |
|
|
|
Salutare,
Deoarece am schimbat standul, m-am gandit sa fac o bucurie cuiva caruia i-ar fi de folos cel tras pe dreapta.
Standul este Eheim 60 x 40 x 90, de culoare alba, cumparat in urma cu cateva luni de la nevertebrate. I-am schimbat placa de sus cu una 60 x 40 cm ca sa incapa cubul dennerle (cred ca o mai am si pe cealalta 60 x 36). Este in stare foarte buna, ce ar fi putut sa pateasca in cele 3-4 luni cat l-am folosit eu :).
Se ridica din Crangasi, relatii la 0734.302.364, Stefan sau PM. Preferabil la telefon pe principiul primul venit, primul plecat :P (cu stand evident).
|
 |
|
|
|
Multumesc frumos! Imi place si mie bacopa asta, arata foarte bine. Sa mai obtin cateva fire si te rezolv eu cu mare placere. Imi place foarte mult si rotala h'ra si am avut marea bucurie sa descopar ca mi-a crescut frumos o alternanthera red mini dintr-un fir minuscul pe care l-am pus in nisip fara mari sperante. Partea din fata nu ramane asa, am alte planuri pentru ea, timp nu gasesc, dar nu disper, toate la timpul lor. :)
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Daca ma orientez dupa ultima mea declaratie ar trebui sa ma ocup acum de aditia de CO2 :D, nu de alta dar am schimbat standul. Spatiul interior mi-ar permite un sistem cu butelie de 500g si daca fac un efort urias si renunt la o etajera cred ca pot inghesui si un sistem cu butelie de 2 kg, ramane de analizat si implementat solutia optima :P.
Revenind la jurnal, am eliminat niste plante, am adaugat altele printre care rotala h'ra si bacopa rosie. Daca voi adopta un sistem de CO2, in partea din fata voi incerca niste eleocharis. In rest, pestii s-au ingrasat :), alge nu sunt, mentenanta si schimb de apa de 30% saptamanal + aditie zilnica de carbon lichid Masterline si saptamanal Dennerle Elixir all in one. Nimic special, merge inainte.
|
 |
|
|
|
Mai bine sa mai dam din ele :) :P, stiu deja si un loc numai bun unde le asteapta niste verisoare.
|
 |
|
|